soft99 Fusso Coat 12 Aylık Wax – Açık Renk

880 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

soft99 Fusso Coat 12 Aylık Wax – Açık Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cila Kutusu Satıcı Ünvanı: KAAN KÖKSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5840209271
    Bu ürün Cila Kutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kirlenme karşıtı özelliği ile Florin Polimer, araç yüzeyini yağmur, çamur ve diğer istenmeyen kalıntılardan etkili bir şekilde korur. Kalın sert yüzey, su damlalarını araç yüzeyinden yavaşça akıp gitmesini sağlayarak su geçirmezlik sağlar. Etkileri 12 ay kadar sürerek, aracı uzun bir süre boyunca iyi bir durumda saklar. Bunun yanı sıra, kalın pasta wax, araç yüzeyinde parlaklık sağlar. Kullanım Şekli: ? Aracınızın bu ürün ile uyumlu olduğundan emin olun. 1. Kullanmadan önce kumu ve tozu yıkayın ve aracı kurulayın. Eğer yüzey fazla kirliyse tüm kiri temizleyin.Çünkü bu ürünün temizleme özelliği yoktur. 2. Ürünle birlikte gelen süngerin üzerine uygun miktarda wax alarak araç yüzeyine ince ve dengeli bir şekilde yayın. 3. Yüzey kuruduktan sonra (yazın 5-15 dakika, kışın 15-20 dakika), kuru bir bezle temizleyerek işlemi bitirin. ? Günlük bakım için "Fukupika” serisini kullanmanızı öneririz.
Geri Bildirim Ver