Sonoff Dual R3 (lite) Uyumlu Google Home & Alexa Akıllı Ev

588,03 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
617,43 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
617,43 TL

Ürün Bilgileri

Sonoff Dual R3 (lite) Uyumlu Google Home & Alexa Akıllı Ev

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akıllı Market Satıcı Ünvanı: YURTTAŞLAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0988005556300010 Vergi Kimlik Numarası: 9880055563
    Bu ürün Akıllı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonoff DUALR3 LITE - Wi-Fi Akıllı Anahtar Sonoff DUAL R3 LITE - Wi-Fi Akıllı Anahtar, evinizi bir sonraki seviyeye taşıyor! Mobil cihazlarla veya sesli komutla kullanabilecek ofiste, evde ve de iş yerinde rahatlıkla kullanabileceksiniz. Ayrıca elektrik geçişini Wi-Fi kontrollü olduğu için mobil uygulama üzerinden rahatça kontrol edebilirsiniz. Sonoff DUALR3 LITE - Wi-Fi Akıllı Anahtar Özellikleri: Ses ile kontrol edebilme. IOS ve Android uyumludur. IFTTT uygulamasını desteklemektedir. Sonoff DUALR3 LITE - Wi-Fi Akıllı Anahtar Teknik Özellikler: Voltaj Aralığı: AC 100 - 240V, (50/60 Hz) Max Akım: 10A Max Watt : 2200W Nem: %5 - % 90 RH, Yoğuşmasız Frekans: 2.4GHz Çalışma Sıcaklığı: 0 ºC - 40 ºC (32 ºF - 104 ºF) Boyut: 54 x 59 x 24mm Renk:Beyaz Benzer Ürünler: Birlikte Kullanabileceğiniz Ürünler: Faydalı Linkler / Dökümanlar:

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver