Sonoff Dw2 Wifi Kablosuz Kapı Pencere Alarm Sensörü

327,35 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Sonoff Dw2 Wifi Kablosuz Kapı Pencere Alarm Sensörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akıllı Market Satıcı Ünvanı: YURTTAŞLAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0988005556300010 Vergi Kimlik Numarası: 9880055563
    Bu ürün Akıllı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SONOFF DW2 Wifi Kablosuz Kapı Pencere Alarm Sensörü Özellikler: * Ağ geçidi bağlantısı olmadan çalışın: ağ geçidi gerekmez. Sensör, BT üzerinden APP eWelink ile eşleştirilir ve Wi-Fi üzerinden APP htc'de kontrol edilir. * Durum senkronizasyonu ve geçmiş kayıtları: kapınızı veya pencerenizi açık/kapalı bırakmaktan endişe edin? Anında APP üzerinde ev durumunu görebilirsiniz. Son 3 ayda tarih kayıtlarını kontrol edebilirsiniz. * Evin güvenli olup olmadığını bilin: birisi kapınızı veya pencerenizi açmak için tespit edilirse sensör size hemen bir bildirim gönderir. * Eve kimin geldiğini görebilir: SONOFF kamera veya kullanılmayan bir akıllı telefon ekleyin ve evinizde neler olduğunu görüntüleyebilir, sadece kapı açıkken uyarı bildirimini almazsınız. * Eylemde akıllı yapılmış: kapıdan içeri girdiğinizde koridorun yanmasını ve kapıdan çıktığınızda yanmasını ister misiniz? Sadece SONOFF anahtarını veya SONOFF ışığını sensöre bağlayın ve gidin. * Düşük pil hatırlatıcısı: sensörün pil seviyesi düşükse uygulamada bir hatırlatma vardır. Özellikler: Pil modeli: AAA 1.5V Çalışma gerilimi: DC3V 2 × 1.5 pil (dahil değildir) Sessiz akım: ? 40uA Emisyon akımı: ? 15mA Wi-fi: IEEE 802.11 b 2.4GHz İşletim sistemleri: (Android 4.1 ve iOS 9.0 veya üstü) Kurulum boşluğu:<5mm Çalışma sıcaklığı: -10 ° c ~ 40 ° c Paket bilgileri: Paket boyutu: yaklaşık. 9.5*5.6*3cm/3.7*2.2 * 1.18in Paket ağırlığı: yaklaşık. 45g/1.59oz Ambalaj listesi: 1 * Sonoff DW2 sensörü (piller dahil değildir)
Geri Bildirim Ver