Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

2.999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rekor Elektronik Satıcı Ünvanı: MEHMET KOÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730381029
    Bu ürün Rekor Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SONY CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

Ürün Özellikleri

  • Kanal Yapısı 2.0
Geri Bildirim Ver

Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

Keyifli film gecelerinde, kalabalık organizasyonlarda meydana gelen yüksek ses ihtiyacına yanıt veren sistem, sahip olduğu fonksiyonel özellikleriyle öne çıkar. Siyah ve gri rengin buluşmasıyla estetik bir görünüme sahip olan Sony CMT-SBT20 Hi-Fi ses sistemi salonları şık bir şekilde doldurur. Kristal berraklığında ses deneyimi yaşatan ürün, müzik tutkunlarına hitap eder. Bas ve tizleri etkili bir şekilde ileten ürün, oynatılan medyadaki tüm sesleri ayrıntılı bir şekilde yakalamanıza yardımcı olur. CD oynatıcı özelliği bulunan ürün disklerdeki medya dosyalarınızı yüksek sesli bir şekilde oynatmanızı sağlar. FM radyo özelliği bulunan sistem, nostaljik bir şekilde şarkı dinlemeniz için aracılık eder. Kullanışlı özellikleri, şık tasarımı ve yüksek ses kalitesiyle öne çıkan ürünü satın alarak ihtiyaçlarınıza nitelikli yanıtlar bulabilirsiniz.

  • Uzaktan kumanda özelliği
  • Dijital ekran göstergesi
  • USB giriş bağlantısı

Yüksek Ses Kalitesi ile Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

Yüksek Ses Kalitesi ile Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

2 tane hoparlöre yer verilen ses sistemi, 12 Watt ses çıkış gücüne sahiptir. Kullanıldığı alana sesi etkili ve dengeli bir şekilde yayar. Yüksek ve kaliteli ses deneyiminden mekanda bulunan herkesin faydalanmasını sağlar. Uzaktan kumandayla kontrol sistemine sahip olan Sony CMT-SBT20 Hi-Fi konforlu bir deneyim için üstün özelliklerle donatılır. Bas ve tizleri mükemmel bir şekilde dengeleyen çıkış aygıtı, geniş mekanlarda ve kalabalık ortamlarda ses dalgalarının her yere yayılmasını sağlar. Kare bir yüzeye sahip olan Sony ses sistemi hafif nemli bir bez aracılığıyla pratik bir şekilde temizlenir. Dayanıklı özellikleriyle öne çıkan ürün, uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. USB giriş bağlantısı alanına yer verilen sistem, harici medya dosyalarınızı oynatabilme imkanı sağlar. Kablosuz bağlantıya sahip olan ürüne bilgisayar, telefon ve tablet üzerinden bağlanabilirsiniz.

Keyifli Anlar İçin Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

Keyifli Anlar İçin Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi

CMT-SBT20 Hi-Fi ses sistemi hafif bir yapıya sahiptir. 1.2 kilogram ağırlığa sahip olan ürün, kolay bir şekilde taşınır. Pratik kurulum özelliğine sahip olan bu sistem, sağladığı avantajlarla beğeni toplar. NFC ve Bluetooth bağlantılarıyla çok yönlü bir deneyim yaşatan ürün dosyalarınızı oynatarak sesin geniş bir alanda yankı bulmasını sağlar. Keyifli kullanımıyla öne çıkan sistem, uzaktan kumanda teknolojisiyle oturduğunuz yerden hiç kalkmadan kontrolü elinizde tutma imkanı sunar. Evinizde düzenlediğiniz organizasyonlarda, kalabalık film gecelerinde sesin etkili bir şekilde herkes tarafından duyulması için ideal özelliklere sahiptir. Ev rahatlığında sinema keyfi yaşamanız için gerekli alt yapıyı oluşturur. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Sony CMT-SBT20 Hi-Fi ses sistemi yorumları kısmından çeşitli deneyimlerinden bahseden tecrübeli müşterilerin özellik ve kullanım hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz.

Uygun Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi Fiyatları

Uygun Sony CMT-SBT20 Hi-Fi Ses Sistemi Fiyatları

Sony CMT-SBT20 Hi-Fi ses sistemi kullananlar tarafından beğeni toplayan, yüksek ses kalitesine sahip, kullanım noktasında rahatlık sunan bir sistemdir. FM radyo ve USB bağlantı noktalarıyla çok yönlü bir deneyim yaşatır. Dijital göstergeye sahip ekran üzerinden kontrol edebileceğiniz ürünün üzerinde tuşlar yer alır. Kolay kullanım avantajı sunan ürün, eşsiz bir müzik deneyimi yaşamanızı sağlar. Kaliteli ve yüksek ses keyfini evinize taşıyan ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Sony CMT-SBT20 Hi-Fi ses sistemi fiyatı üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Avantajlı fırsatlar sunan kampanyalardan faydalanabilir, indirimli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlar üzerinden satın aldığınız ürün aracılığıyla ev rahatlığında sinema konforu yaşayabilirsiniz. Doğum günü ve kutlama gibi organizasyonlarınızı keyifli ve kaliteli müzik eşliğinde etkili bir şekilde yürütebilirsiniz.