Sony MDR-EX15APW Kablo Kulakiçi Kulaklık Mikrofonlu Beyaz

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony MDR-EX15APW Kablo Kulakiçi Kulaklık Mikrofonlu Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Konsol Kulübü Satıcı Ünvanı: FATİH TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1341724754800017 Vergi Kimlik Numarası: 8680615580
    Bu ürün Konsol Kulübü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MDR-EX15APW Kablo Kulakiçi Kulaklık Mikrofonlu Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Sony MDR-EX15APW Kablo Kulakiçi Kulaklık Mikrofonlu Beyaz

Sony MDR-EX15APW kablo kulakiçi kulaklık mikrofonlu beyaz, kaliteli ses performansı, 100 dB kulak hassasiyeti ve kullanışlı tasarımıyla dikkat çeken, Sony'nin kullanıcılarını memnun eden bir ürünüdür. Bu kulak içi kulaklık, hem müzik dinleme hem de telefon görüşmeleri yapma imkanı sunarak, günlük yaşantınızda size dilediğiniz her an eşlik eder.

 
  • 100 dB kulak hassasiyeti
  • Kaliteli ses performansı
  • Kullanışlı tasarım

Sony MDR-EX15APW Kulakiçi Kulaklık Beyaz Özellikleri

Sony MDR-EX15APW Kulakiçi Kulaklık Mikrofonlu Beyaz Özellikleri

Sony MDR-EX15APW kablo kulakiçi kulaklık beyaz özellikleri, kullanıcılara yüksek kaliteli ses performansı ve rahat bir kullanım deneyimi sunar. 9 mm sürücü ünitesi sayesinde güçlü baslar ve net tizler elde edebilirsiniz. Kulak içi tasarımı, dış ortamdaki gürültüyü azaltarak daha iyi bir ses izolasyonu sağlar. Böylelikle gürültülü ortamlarda dinleme deneyiminiz zarar görmez. Kulaklığın kablosunda yer alan mikrofon ve kontrol düğmesi sayesinde kolayca telefon görüşmeleri gerçekleştirebilir ve müziğinizi kontrol edebilirsiniz. 3,5 mm'lik standart jak girişi, Sony MDR-EX15APW kulaklığın çoğu cihazla uyumlu olmasını sağlar. Silikon kulak uçları ise kulakta rahat bir kullanım sunar ve farklı boyutları mevcuttur, böylece kulak yapınıza uygun olacak şekilde kulaklığı ayarlayabilirsiniz. 1,2 metre uzunluğuna sahip olan kablosu sayesinde telefonunuzu elinizde taşımak zorunda kalmazsınız.

 

Sony MDR-EX15APW Kulakiçi Kulaklık Beyaz Kullanımı

Sony MDR-EX15APW Kulakiçi Kulaklık Beyaz Kullanımı

Bu kulaklığın kullanımı oldukça kolaydır. Kulaklığı cihazınıza bağlamak için 3,5 mm jak girişini kullanmanız gerekir. Kulaklığın kablosunda mikrofon ve kontrol düğmesi yer alır. Mikrofon telefon görüşmelerini rahat bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olurken, kontrol düğmesi müzik dinlerken veya bir şey izlerken duraklatma, devam ettirme ve şarkılar arasında geçiş yapma gibi çeşitli işlemleri telefon kullanmadan yalnızca kulaklıkla halletmenizi sağlar. Kulaklık, ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile sizi rahatsız hissettirmeyecektir. Farklı boyutlarda sunulan silikon kulak uçları, kulaklık kullanımını daha konforlu hale getirir. Sony MDR-EX15APW kablolu kulakiçi kulaklığı günlük yaşantınızda spor yaparken, seyahat ederken, iş yerinde ya da evde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Hafif ve kompakt tasarıma sahip olduğu için her yere yanınızda taşıyabilirsiniz.

 

Sony MDR-EX15APW Kulakiçi Kulaklık Beyaz Fiyatı

Sony MDR-EX15APW Kulakiçi Kulaklık Beyaz Fiyatı

Sony MDR-EX15APW mikrofonlu beyaz kulaklık sunduğu performansı, rahat kullanımı ve şık tasarımı ile kullanıcılar için ideal bir seçimdir. Gelişmiş teknolojisi ve ergonomik yapısı sayesinde, müzik dinleme deneyiminizi daha keyifli hale getirir. Sony'nin güvenilir marka imajı ve ürün kalitesi, bu kulaklığı tercih etmeniz için bir başka önemli faktördür. Bu modeli, günlük yaşantınızda sürekli olarak tercih edebilirsiniz. Kulağınızda uzun süre dursa bile rahatsız etmeyecektir. Ürün hakkındaki kullanıcı görüşlerine Sony MDR-EX15APW kablo kulakiçi kulaklık mikrofonlu beyaz yorumları ve değerlendirmeleri kısmından göz atabilir ve fikir edinebilirsiniz. Kulaklığın kendi ihtiyaçlarınıza, isteklerinize ve beklentilerinize uygun olup olmadığını anlamak için bu kısımdan faydalanabilirsiniz. Fiyat bilgisi ve daha fazlası için Trendyol’dan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Sony MDR-EX15APW Kablo Kulakiçi Kulaklık Mikrofonlu Beyaz fiyatı hakkında da bilgi aldıktan sonra dilerseniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.