Sony Wf-c500 Kablosuz Kulaklık Turuncu WFC500D.CE7

2.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sony Wf-c500 Kablosuz Kulaklık Turuncu WFC500D.CE7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackbox Satıcı Ünvanı: İSMAİL EŞİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3002633382000001 Vergi Kimlik Numarası: 3810390718
    Bu ürün Blackbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık modelleri DSEE teknolojisine uygun olarak üretilir. Kulağa tam oturan cihaz sahip olduğu dijital ses geliştirme motoru sayesinde yüksek kalitede ses deneyimi sunar.
  • Sony WF C 500 kenarsız ve yuvarlak bir şekilde tasarlandığı için kulağa çok rahat takılır. Bu sayede müziğe odaklanmak için konforlu bir dinleme deneyimi ortaya çıkar.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık yüksek kaliteye sahip olarak üretilen dahili mikrofonu sayesinde eller serbest iken kolaylıkla konuşabilme imkanı verir. Bu sayede telefon cepte iken bile çıkarmaya gerek bırakmadan görüşmelerin yapılması mümkün hale gelir.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık IPX4 teknolojisine sahip olduğu için terleme durumundan, sıçramalardan ya da yağışlı havalardan etkilenmez. Ayrıca sıçramalara karşı hazırlıklı olduğundan koşarken ya da zıplarken bile konuşmanın kesintiye uğramasını önler.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık silindir şekle sahip ve oldukça küçük boyutlu olan şarj kutusu ile kolay taşınabilir özelliği bulunur. Ayrıca kulaklıklar şarj kutusunun içindeyken 20 saat boyunca müzik dinleme keyfi sunar.
  • Sony WF-C500 kulak içi Bluetooth kulaklık siyah dokunmatik özelliğe sahip olan dirençli bir panel ile üretilir. Tek bir dokunuşla sesli yardıma bağlanıp telefon konuşması yapmak, müzik çalmak ya da yol tarifi almak mümkün olur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Turuncu
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony WF-C500 Kablosuz Kulaklık Turuncu

Kablosuz olarak üretilen teknolojik cihazlar, kullanım esnasında rahatlık sağlar. Kompakt bir tasarıma sahip olan WFC500D.CE7 kulağı tam olarak kavrayan yapısıyla ergonomik bir kullanım sağlar. Müzik dinlerken, film ve dizi izlerken kulağınıza tam olarak oturan yapısıyla keyifli bir deneyim sunar. Küçük bir boyuta sahip olan ürün, gün içerisinde yanınızda taşıyabileceğiniz yapısıyla dikkat çeker. Çantanızda ve cebinizde ağırlık yapmadan taşıyabileceğiniz cihaz, Bluetooth bağlantısını kullanarak diğer aygıtlara bağlanır. Güçlü bir bağlanma teknolojisine sahip olan ürün, kesintisiz bir şekilde ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Modern tasarım algısı ile üretilen cihaz, eğlenceli rengiyle öne çıkar. Teknik bakımdan güçlendirilmiş özellikleriyle berrak ses deneyimi sunar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz Sony WF-C500 ile dilediğiniz her yerde net sesler elde edebilirsiniz.

  • Kompakt tasarım
  • Dijital ses geliştirme motoru özelliği
  • Ekolayzer özelliği

Sony WF-C500 Kulaklık ile Kişiselleştirilmiş Ses Deneyimi

Sony WF-C500 Kulaklık ile Kişiselleştirilmiş Ses Deneyimi

Yüksek frekanslı seslerin algılanması için geliştirilen Dijital Ses Geliştirme Motoru özelliği, dinlediğiniz seslerin eksiksiz bir şekilde algılanmasını sağlar. Müzik dinlerken kusursuz bir ses elde etmenize yardımcı olur. İnce ses kısılmalarını parçaya geri kazandırır. Özel uygulamaya bağlanarak ekolayzer ayarlarını yapabilirsiniz. Bu sayede dinlediğiniz şarkıyı kişisel zevklerinize göre yeniden şekillendirebilirsiniz. Müziğe ayrıntı katan ince kısılmaları ve yüksek frekansları uyumlu bir şekilde harmanlayan Sony kablosuz kulaklık WH-CH500 doğal bir ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Orijinal kayda yakın özellikte yüksek ses kalitesi elde etmenizi mümkün kılar. Sevdiğiniz parçaları kusursuz bir şekilde dinlemenize yardımcı olur. Dilediğiniz her yerde favori parçalarınızı kişiselleştirilmiş bir şekilde dinleyebilirsiniz. Uygulama aracılığıyla çeşitli ön ayarlar yaparak dinlediğiniz müzik türüne uygun sesler elde edebilirsiniz. Estetik tasarıma sahip olan ürün ile her yerde sevdiğiniz müzikleri kendi tarzınızda dinleyebilirsiniz.

Kullanışlı Sony WF-C500 Kablosuz Kulaklık Turuncu

Kullanışlı Sony WF-C500 Kablosuz Kulaklık Turuncu

Kenarsız tasarımı ile kulağa tam oturan ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kulağın yapısına uygun bir şekilde tasarlanan model, kulağı tam olarak kavrar. Hareketli anlarda çıkma ve kayma gibi problemler yaşamanızın önüne geçer. Yuvarlak bir şekle sahip olan Sony WF-C500 kablosuz kulaklık turuncu kulağın içine tam olarak oturur ve kesintisiz ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Kullanışlı bir yüzey tasarımına sahip olan ürün, kulak boşluğuna uygun bir kalıp baz alınarak tasarlanır. Ürün dahilinde bir mikrofon bulunur. Sesi net bir şekilde alıp karşı tarafa berrak bir biçimde iletir. Eller serbest modu ile telefonu elinize almadan rahat bir şekilde görüşmelerinize devam etmenize yardımcı olur. Yüzeyinde düğmeler bulunan Sony WF-C500 turuncu kablosuz kulaklık bu düğmeler aracılığıyla müziği kontrol etmenizi, sesli yardımcıya erişmenizi ve telefonu cebinizden çıkarmadan aramaları cevaplamanızı sağlar.

Uygun Fiyatı ile Sony WF-C500 Kulaklık

Uygun Fiyatı ile Sony WF-C500 Kulaklık

Sesli yardımcısı bulunan cihaz; yol tarifi almanızı, görüşmelerinizi kontrol etmenizi ve dinlediğiniz müzik ile ilgili ayarlamaları yapmanızı sağlar. Bir kutu içerisinde muhafaza edilir ve taşınır. Silindir bir şekle sahip olan şarj kutusu, kulaklık başlıklarının kaybolmadan saklanmasını sağlar. Estetik tasarımı ile cihaza stil sahibi bir duruş kazandırır. Telefon ve bilgisayara kolayca bağlanan Sony kablosuz kulaklık, Bluetooth ile kesintisiz bir deneyim sunar. Fast Pair özelliği ile cihazı nerede bıraktığınızı kolayca bulabilirsiniz. Kulaklığın aranmasını sağlayan Fast Pair, kaybolma gibi problemlerin önüne geçer. Keyifli bir ses deneyimi sunan ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Sony WF-C500 kablosuz kulaklık turuncu fiyatı bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapmanıza yardımcı olur. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak uygun Sony WF-C500 fiyatları ile ekonomik bir biçimde kulaklık ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Dilerseniz Sony WF-C500 kablosuz kulaklık turuncu yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.