SPRİNGDAY S40 Mobil Evaporatif Soğutucu Sulu Klima

10.500 TL

Ürün Bilgileri

SPRİNGDAY S40 Mobil Evaporatif Soğutucu Sulu Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selin Marketing Satıcı Ünvanı: ÇOLAKS LOJİSTİK İTHALAT İHRACAT VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0261085270200001 Vergi Kimlik Numarası: 2610852702
    Bu ürün Selin Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evaporatif Soğutma nedir? Evaporatif soğutma suyun buharlaşmasıyla havadan ısı emmesi prensibine dayaynan soğutma sisitemidir. Evaporatif soğutma mantığı da havayı olabildiğince yüksek su miktarıyla temas ettirerek havanın soğutulmasını sağlamaktır. Suyun buharlaşması yoluyla sağlanan soğutma en doğal soğutma sistemidir. Evaporatif soğutma işlemi, sıcak hava ile suyun temas ettiği her an meydana gelmektedir. Esintili havalarda havuzdan çıktığımızda vücudumuzda hissettiğimiz serinlik, elimize kolonya döküp elimizi salladığımızda hissettiğimiz serinlik, evaporatif soğutma mantığıyla gerçekleşen soğutmalara en güzel örnektir. Evaporatif Soğutucu Nasıl Çalışır? Evaporatif hava soğutucu sistemleri, havayı soğutmak için buharlaşmayı kullanmaktadır. Springday gibi bir evaporatif soğutucuda bir pompa, suyun su haznesinden soğutma pedlerine kadar dolaşımını sağlar ve bunun sonucunda da pedler son derece ıslak hale gelir. Bir fan, cihaz dışındaki havayı çeker ve nemlenmiş pedlerden geçirir. Hava pedlerden geçerken buharlaşma yolu ile soğur. Etkili bir evaporatif soğutmanın anahtarı, her bir soğutma pedinin, tüm işlemler sırasında ve boyunca tam olarak doygun halde kalması ve sistemin fan ve moturunun, ev için uygun hava akımını sağlayacak yeterlilikte tasarlanmasıdır. Tüm Springday cihazları, benzeri tüm hava iklimlendiricileri açısından en yüksek performansa erişebilmek için gelişmiş teknolojiler ve akıllı tasarım özellikleri sunmaktadır. NEDEN SPRİNGDAY? SPRİNGDAY AİLESİ OLARAK BİZ Güçlü teknik KADROMUZ ve satış AĞIMIZLA hayatın her alanında tasarruflu serinlik ve sağlıklı bir yaşam SUNUYORUZ. Springday “Çalışana sağlık, işverene tasarruf” anlayışıyla, Sloganı
  • “İNSAN ve ÇEVRE” olan ucuz ve sağlıklı serinlik olanağı sağlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. ÜRÜNLERİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE %100 TAZE HAVA VE %100 KONFOR MİNUMUM ENERJİ TÜKETİMİ DÜŞÜK MALİYETLİ KURULUM %100 ÇEVRE DOSTU 2 YIL GARANTİLİ UZMAN VE GÜÇLÜ TEKNİK SERVİS HİZMETİ SUNUYORUZ.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver