Stabilo Boss Orıgınal Lila Fosforlu Kalem 7058

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
49,40 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
49,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stabilo Boss Orıgınal Lila Fosforlu Kalem 7058

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • •Kağıdın arkasına geçmez •Mürekkebi kurumadan kapağı 4 saate kadar açık kalabilir •Su bazlı mürekkep •Tekrar doldurulabilir •Pastel renk fosforlu kalem ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Stabilo STBL70/58 Boss Fosforlu Lila Kalem

Stabilo Boss lila fosforlu kalem, geniş kullanım alanına sahip fonksiyonel yazı gereçlerinden biri olur. Kalem, işaretleme yapmak ve yazı yazmak için tasarlanır. Parlak lila tonu ile oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Her yaştan birey, farklı işaretleme işleri için ürünü satın alabilir. Kalem yetişkinler tarafından, ofis ve iş ortamında kullanılırken gençler ve çocuklar kalemi, ders çalışırken tercih eder. Ürün, kapaklı bir tasarıma sahip olup her yere taşınabilir. Kalemlik gibi okul gereçlerine kolayca sığar. Kapağının özel yapısı, mürekkep kurumasına karşı korunma sağlar. Stabilo kalem, ergonomik bir yapıya sahip olduğu için ele rahat bir şekilde oturur.

  • Renk: Lila
  • Özellik: Kuruma önleme sistemi
  • Kullanım Alanı: Eğitim, iş

Stabilo Boss Fosforlu Lila Kalem Ucunun Yapısı Nasıldır?

Stabilo Boss Fosforlu Lila Kalem Ucunun Yapısı Nasıldır?

Stabilo lila fosforlu kalem, içerik ve renk açısından başarılı özellikler taşır. Ürünün uç kısmı, farklı kalınlıklarda işaretleme yapabilmek için özel olarak tasarlanır. İnce kenar genişliği 2 mm olur. Genişliği, kalın bir çizgi çekilmek istendiğinde 5 mm'ye ulaşır. Bu özellik, Stabilo kalemin çok yönlü kullanımını mümkün kılar. Uç kısmında, çapraz kesim yöntemi kullanılır. Bu kesim, kalın çizgiler çekmeye imkân verir. Özellikle satırın tamamı vurgulanmak istendiğinde kalın çizgiler, çekilebilir. İnce yazmaya olanak tanıyan kısım, özel kullanıma hitap eder. Not alırken veya küçük alanları işaretlerken ince uç kullanılabilir. Çift yönlü ağız tasarımı, kullanımını çok daha pratik hale getirir. Stabilo Boss, lila rengiyle de dikkat çeker. Ürünün parlak ve canlı renk tonu, işaretleme yapılan alanların çok daha net şekilde görülebilmesini mümkün kılar.

Stabilo Boss Fosforlu Kalem Lila Mürekkebi Kuruma Yapar mı?

Stabilo Boss Fosforlu Kalem Lila Mürekkebi Kuruma Yapar mı?

Stabilo Boss fosforlu kalem, içerisinde kaliteli mürekkep barındırır. Klasik fosforlu kalemlerde mürekkep, hava ile temas ettiğinde kuruyabilir. Stabilo kalemlerde kurumaya karşı özel bir sistem kullanılır. Bu sistem, kalemin uç kısmını dirençli hâle getirerek boyayı korur. Kalemin kapağının açık bırakılması hâlinde uç kısmı, 4 saatte kadar bozulmaz. Uzun süreli kullanıma elverişli olan kalemden yüksek performans alınabilir. Fosforlu yapısı, geniş bir kullanım alanı sunar. Derslerde önemli bölümlerin altını çizmek için tercih edilir. İş yerinde ise vurgulanmak istenen noktalar, Stabilo kalem ile kolayca çizilebilir. Evde de kullanıma uygun olan ürün, yemek tariflerinde veya kişisel defterlerde ideal bir kullanım sergiler. Kalem, çok yoğun bastırılmadığı sürece arka sayfaya mürekkep geçişine izin vermez. Ayrıca bu yazı gereci, geniş gövde tasarımıyla rahat bir şekilde tutulabilir.

Stabilo Boss Fosforlu Lila Kalemin Kullanım Ömrü Ne Kadardır?

Stabilo Boss Fosforlu Lila Kalemin Kullanım Ömrü Ne Kadardır?

Stabilo Boss lila fosforlu kalem, dayanıklı yapısı ile dikkat çeker. Markanın özel tasarımı sayesinde uzun bir süre kullanılabilir. Stabilo Boss lila fosforlu kalem, geniş bir mürekkep haznesine sahip olur. Kullanıcılar mürekkep kuruma endişesi, yaşamadan dilediği gibi kalemle işaretleme yapabilir. Kalem, ayrıca doldurulma özelliği taşır. Mürekkebi bittiğinde tekrar dolum işlemi yapmak mümkün olur. Su bazlı bir yapıya sahip olduğu için kötü koku yaymaz ve sağlık açısından herhangi bir tehlike oluşturmaz. Mürekkep elinize bulaştığında, su ile yıkayarak temizleyebilirsiniz. Kıyafetlere bulaştığında ise mürekkep lekeleri makinede kolayca çıkar. Dilerseniz Stabilo Boss lila fosforlu kalem yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi ve kullanım ömrü ile ilgili değerlendirmelere ulaşabilirsiniz. Stabilo Boss lila fosforlu kalemi güvenli alışverişin adresi Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.