SteelSeries Apex Pro TKL Klavye Mekanik Gaming Keyboard İngilizce Q

5.149 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.700 TL

Ürün Bilgileri

SteelSeries Apex Pro TKL Klavye Mekanik Gaming Keyboard İngilizce Q

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutlak hassasiyete sahip olan Steelseries Apex Pro mekanik klavye 0.2 mm’lik bir dokunuşu hisseder.
  • RGB klavyelerden biri olan Steelseries Apex Pro tüm klavye desenlerini ve reaktif yazım efektlerini içeren tuş başına RGB’ye sahiptir.
  • Steelseries Apex Pro 0.7 ms yanıt süresi sunar.
  • Steelseries Apex Pro TKL tasarımı ile büyük kaydırma işlemleri için çok alan harcamaz.
  • İngilizce Q klavye olan Steelseries Apex Pro’nun PBT tuş kapakları daha iyi yazı yazma hassasiyeti sunar.
  • Steelseries Apex Pro klavye OLED akıllı ekrana sahiptir.
  • Steelseries Apex Pro İngilizce RGB Mekanik TKL Gaming klavye uzun süreli oyun deneyimi sunmak için yükseklik ayarlı eğme ayaklara sahiptir.
  • Kablolu oyuncu klavyesi olan Steelseries Apex Pro’nun dayanıklı ve çıkarılabilir USB-C örgülü kabloya sahiptir. Bu kablo günlük hayatın aşınmasına karşı dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Apex Pro TKL Mekanik Gaming Klavye - Ayarlanabilir Omni Switch - Oled Ekran - İngilizce Q

Bilgisayarın kullanımında konfor ve hız için klavyenin kalitesi ve kullanışlı olması oldukça önemlidir. Steelseries Apex Pro TKL mekanik gaming klavye, ayarlanabilir Omni Switch hızlı bir klavye deneyimi sunarken kullanışlı özellikleriyle de birçok müşterinin dikkatini çekmeyi başarır. Oyun oynayanlar için hız çok önemli bir faktör olarak bilinir. Deneyimli klavye kullanan kişiler bile klavye kullanırken hata yapabilir. Yazım hatası yapmadan, hızlı yazmak ve doğru tuşa basmak zaman ve pratiklik ister. İster rekabet içinde bir oyun için isterseniz çalışmak için klavye hassasiyetinin özelleştirilebilir olması konfor sağlar. Klavyedeki hassasiyetin ayarlanabiliyor olması, 5 kat hızlı etkinleştirme ve 8 kat hızlı tepki süresi ile Steelseries Apex Pro TKL’nin size eşsiz bir deneyim sunduğunu görebilirsiniz.

  • Manyetik bilek desteği
  • Hızlı tepki süresi
  • İsteğe göre ayarlanabilir hassasiyet

Gelişmiş Özellikleri ile Apex Pro TKL Avantajları

Gelişmiş Özellikleri ile Apex Pro TKL Avantajları

Apex Pro TKL tam avuç içi desteği, yumuşak dokunuş hissiyatı ile manyetik bilek desteği yorulmadan uzun saatler kullanım imkanı sunar. Kolay takılabilir ve dayanıklı bir manyetik bilek koruması sağlar. Özelleştirilebilir tuş başına hassasiyet ayarlama imkanı olması farklı bir deneyim yaşatır. 8 kat hızlı yanıt verme, 5 kat daha hızlı harekete geçme ve 2 kat dayanıklılık ile son teknoloji kullanılarak üretildiğini görebilirsiniz. Steelseries Apex Pro TKL mekanik gaming klavye seri 5000 uçak sınıfı alüminyum çerçeveye sahiptir. Kırılmaz, dayanıklı ve sağlam bir çerçeveye sahip olmasının öne çıkan özelliklerinden biri olduğunu görebilirsiniz. Kablo ayarlama için 3 yollu kablo rotası bulunur. Tıklanabilir metal tekerlek tuş ses ayarlama imkanı sunar. Parlaklık değiştirme, geri sarma, geçme, durdurma gibi özel multimedya kullanımlarını tek tuş ile kontrol edebilirsiniz.

Kullanışlı SteelSeries Apex Pro TKL Gaming Klavye

Kullanışlı SteelSeries Apex Pro TKL Gaming Klavye

Oyun klavyesi dünyasında en hızlı tuşa sahip olma arzusu her zaman olur. Bunun nedeni, tuşa saliseler önce basmak kaybetme ve kazanma arasındaki farkı gösterir. Salise farkı ile oyunda öne geçebilmek için üstün hassasiyetli SteelSeries Apex Pro TKL mekanik gaming klavye, ayarlanabilir Omni Switch, OLED ekran, İngilizce Q tercih edebilirsiniz. Milyonlarca renk seçeneği ve tepkili yazı efektleri ile her tuşun dinamik bir RGB aydınlatmaya sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu klavyede kullandığınız her özelliği kişiselleştirebilirsiniz. 104 tuş, çeşitli klavye desenleri ve reaktif yazım efektleri içeren SteelSeries Apex Pro TKL mekanik gaming klavye, ayarlanabilir Omni Switch, OLED ekrani İngilizce Q yorumlarında beğeni toplar. Son teknoloji kullanılarak geliştirilen OmniPoint düğmeleri ile fark yaratan bu klavye modeline siz de sahip olabilir, oyun deneyiminizi katlayarak keyfini çıkarabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun SteelSeries Apex Pro Fiyatları

Her Bütçeye Uygun SteelSeries Apex Pro Fiyatları

SteelSeries Apex Pro TKL mekanik gaming klavye, ayarlanabilir Omni Switch, OLED ekran, İngilizce Q fiyatları ürünün üstün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kolayca karmaşık olan aydınlatma efektlerini bile programlayabilen bir uygulamaya sahip olduğunu anlayabilirsiniz. En hafif dokunuşlardan en heyecanlı oyun tuşlamalarına kadar her kullanıma uyum sağlar. SteelSeries Apex Pro’nun ayarlanabilir OmniPoint mekanik anahtarlara sahip olduğunu görebilirsiniz. Aşırı hassasiyet taşıması basılan tuş derinliğini kaydederek daha az yazım hatası oluşmasını sağlar. OLED akıllı ekranı ile doğrudan oyunlardan ve uygulamalardan bilgi akışı sağlar. SteelSeries Apex Pro TKL mekanik gaming klavye, ayarlanabilir Omni Switch, OLED ekran, İngilizce Q kullananlar her tuşunun hassasiyetinin özelleştirilebilir olmasından duydukları memnuniyeti dile getirir. Kullanım durumuna göre farklı tuşlarda farklı etkinleştirme seviyeleri ayarlayabilirsiniz. Yenilikçi OmniPoint tuşları içeren bu özel ürüne Trendyol avantajlarından faydalanarak sahip olabilirsiniz.