Sultan Gazi Tirşik Çorbası 1 kg

189 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sultan Gazi Tirşik Çorbası 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yöreden Taze Satıcı Ünvanı: AS İLETİŞİM TELEVİZYON RADYO YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086037953600018 Vergi Kimlik Numarası: 0860379536
    Bu ürün Yöreden Taze tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tirşik Çorbası Bölgemizin endemik otlarından uzun bir işçilik ve mayalama yöntemi ile yapılmakta olup Andırın doktoru adı ile'de bilinmektedir.Kış aylarında yabani ortamda ekilmeden çıkan bu şifalı çorba birçok faydalı etken madde içerir. ÇORBAMIZ 4 KİŞİLİK OLUP EV ÇALIMI YOĞURT İLE KAYNATILMIŞTIR ÜZERİNDEKİ UN KARAKILÇIK BUĞDAY UNU OLUP TÜMÜ İLE DOĞAL MAZLEMELERDEN YAPILMIŞTIR. TİRŞİK ÇORBASI NIN FAYDALARI - Tirşik çorbası bir çok hastalığa şifadır - İştah açma özelliğine sahiptir. -Yağsız yapıldığı ve protein değeri düşük olduğu için obezite hastaları tüketebilir. - Romatizmal, şeker ve gut hastalığı olanlar bu çorbayı tercih etmelidir. -Tirşik bitkisi aç karnına tüketildiğinde bağırsak parazitlerini düşürür ve gastrite çok iyi gelir -Mide ile birlikte tükürük bezlerinin artmasını sağlar ve mide hazmı sıkıntısı çeken insanlar için birebirdir. - olmak ile beraber idrar enfeksiyonlarına karşı da etkilidir. - Kansızlığa karşı da çok faydalı bir bitki olan Tirşik, ateş düşürücü özelliğe sahiptir. Yaraların hızla iyileşmesini ve kısa zamanda kapanmasını sağlar. - Vücut direncini arttırır ve kas kramplarına karşı etkinlik gösterir. "Emeksiz yemek olmaz.” sözünün söyleniş sebebi Tırşıktır diyebiliriz. Tırşık Pancarı, geleneksel yöntemleri kullanarak mayalıyoruz. Mayalandırma işleminin ardından kaynayana kadar karıştırıyorum. Kaynadıktan sonra aralıklarla karıştırarak saatlerce pişiriyorum.Zahmeti bol olan bu yemeğin rahmeti de boldur. Öyle ki büyüklerimiz, yılda 7 defa tüketilmesinin her derde deva olduğunu ifade eder. Tırşığınızı, yanına yapacağınız Karakılçık Bulguru’ndan pilavla tüketebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sıvı Çorba
Geri Bildirim Ver