Suntat Alice Çay 500 Gr

450 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Suntat Alice Çay 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAKTAT Satıcı Ünvanı: NETPA GIDA PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631072308200013 Vergi Kimlik Numarası: 6310723082
    Bu ürün BAKTAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avrupa'nın ıtqı ödüllü, %100 doğal ceylon yapraklarından elde edilen ve original ceylon logolu tek çayı olan hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermeyen suntat alice çay muhteşem rengi ve tadıyla ailecek çay keyfinize keyif katacak. Ürün adı: Alice çay Ürün markası: Suntat Ambalaj: 500 gr Net ağırlık: 500 g Içerik: Siyah çay, bergamot aroması Alerjen: Içermez Koruyucu: Içermez Vegan Raf ömrü: 3 yıl / 36 ay Paketteki miktar: Tekli Besin değeri Enerji 0 kj / 0 kcal
  • Yağ 0 g
  • Doymuş yağ 0 g
  • Karbonhidrat 0 g
  • Şeker 0 g
  • Protein 0 g
  • Tuz 0 g
Geri Bildirim Ver

Suntat Alice Çay Çeşitleri Trendyol'da!

Siyah çay, günün her saati tüketilebilen lezzetli bir sıcak içecektir. Suntat Alice 500 g çay, üstün lezzet ödülü ile ilgi gören bir üründür. Ceylon logolu çay, katkı maddesiz bir içeriğe sahiptir. Söz konusu ürün, özel aromasıyla kullanıcılara keyifli bir içim sunar. Kahvaltıdan sohbetlere kadar bu güzel lezzeti, günün her anında hazırlayabilirsiniz. Kişi sayısına göre ekleyeceğiniz çay miktarını ayarlayarak lezzetli bir sonuç elde etmeniz mümkündür.

Suntat Alice 500 g çay, karton paket içinde gönderilir. Özel ambalajıyla son kullanım tarihine kadar muhafaza edilebilir. Çay, kokusu ve görüntüsüyle güzel bir içim vadeder. Kaliteli yapraklardan hazırlanan ürün, sevdiklerinize keyifle ikram edebileceğiniz bir lezzete sahiptir.

  • Ağırlık: 500 g
  • İçerik: Siyah çay ve bergamot aromalı
  • Raf Ömrü: 36 ay

Suntat Alice 500 g Çayın Özellikleri?

Suntat Alice 500 g Çayın Özellikleri?

Ceylon logolu olarak üretilen Suntat Alice çay, doğal içeriği ile koruyucu madde bulundurmaz. Böylece hem lezzetlidir hem de sağlıklıdır. Ürün, vegan bir içerik olarak tercih edilebilir. Farklı beslenme alışkanlığına sahip olan kişiler için de uygundur. 500 g'lık paketiyle satışa sunulan ürün 36 ay boyunca saklanabilir. Uygun koşullarda tutulduğunda çayı belirtilen süre boyunca muhafaza etmek kolaydır. Suntat Alice 500 g çay, muhteşem rengiyle keyifli bir içime sahiptir. Ürün özellikleri sayesinde her yaştan kullanıcının memnuniyetle tüketebileceği bir içecektir. Ürünün içerisinde siyah çay ve bergamot aroması vardır. Bu iki karışım damakta hoş bir aroma bırakır. Ürün, bergamot aromasının kokusunu sevenler için idealdir. Yemek sonrası midenizi rahatlatan bir etkiye sahiptir. Bu özelliği ile güvenle tercih edilebilir.

Suntat Alice 500 g Çay Kalitesi Nasıldır?

Suntat Alice 500 g Çay Kalitesi Nasıldır?

Suntat Alice çay 500 g, ITQI ödüllü bir üründür. Bu ödül, mükemmel tat ve kalitedeki içecek ve yiyeceklere verilir. Ürün, farklı konularda özel olarak denetime tabi tutulur. Bu konular arasında; görüntü, aroma, çeşni, dokusal boyutlar ve bir dizi duyusal verinin analizi bulunur. Bu ödüle layık olan çay, birçok açıdan kalitesini ortaya koyar. Seylon yaprak çayı, tüm bu özellikleriyle damak tadınıza layıktır. Suntat Alice 500 g çay, kullanıma hazır hâlde gönderilen pratik bir üründür. Çayı tüketim alışkanlıklarınıza göre size uygun bir şekilde demleyip servis edebilirsiniz. Özel ambalajda bulunan ürün, dayanıklı yapısıyla uzun süreli olarak tüketilebilir. Suntat Alice 500 g çay, haftalık veya aylık alışverişlerinizde listenize eklemek isteyeceğiniz kalitede bir içecek çeşididir.

Suntat Alice 500 g Çay Lezzetli midir?

Suntat Alice 500 g çay, bergamot aromasıyla lezzetli bir alternatiftir. Siyah çay yaprakları ile bütünleşen bu aroma, hoş bir kokuya sahiptir. Ürün, dünyanın önde gelen çay çeşitleri arasında sayılan Seylan yapraklarından üretilir. Bu yapraklar hem aromasını hem de lezzetiyle öne çıkar. Buna ek olarak bergamotun verdiği koku da çayı güzelleştirir. Çay seçiminde önemli olan birçok konu vardır. Bunlar arasında çayın rengi ve damakta bıraktığı tat ilk sırada yer alır. Suntat Alice 500 g çay, beklentilerinizi karşılayan özellikleri sayesinde tercih edilir. Ürün, büyükten küçüğe herkesin hoşuna gidebilecek bir lezzete sahiptir. Suntat markasının kalitesiyle üretilen çay, yumuşak içimli aroması ile lezzetini yansıtır. Suntat Alice 500 g çay yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bu eşsiz lezzeti güvenli alışveriş platformu Trendyol'dan sepetinize ekleyerek birkaç tıkla kolayca satın alabilirsiniz.