Swolx Combo-x 100 S3 Iş Ayakkabısı, Kompozit Burun

1.590 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
48
42
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL

Ürün Bilgileri

Swolx Combo-x 100 S3 Iş Ayakkabısı, Kompozit Burun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Swolx Store Satıcı Ünvanı: HATİPOĞLU AYAKKABI DERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0459004111100028 Vergi Kimlik Numarası: 4590041111
    Bu ürün Swolx Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - S3 Standartlarında - PU/PU Dıs Taban. - Yüksek kaliteli, suya dayanıklı 1.8 mm süet mikrofiber saya. - Hava alabilir tekstil astar. - %50 daha hafif kompozit burun. - Kevlar ara taban. (Opsiyonel) - Yüksek danste ESD Karbon iç tabanlık.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ayakkabı
Geri Bildirim Ver

Swolx Combo-x 100 S3 Kompozit Burun İş Ayakkabısı Trendyol'da!

Swolx Combo-X 100 S3 siyah sarı iş ayakkabısı; koruyucu etkisi yüksek, şık ve rahat bir üründür. Yüksek kaliteli ve suya dayanıklı mikrofiber dokusu sayesinde ayaklarınızı gün boyu korur. Hafif yapısı sayesinde ayakta herhangi bir rahatsızlık hissi yaratmaz. S3 iş güvenlik standartlarına uygun olarak üretilen bu ayakkabının tabanı paslanmaz çelikle güçlendirilmiştir. Ayakkabının enerji emilim oranı 110 N seviyesine kadar ulaşır. Swolx Combo-X 100 S3 iş ayakkabısının üretiminde hava alabilen tekstil astar kullanılır. Bu sayede gün boyu güvenli ve konforlu bir kullanım için idealdir.

  • Kullanım Alanı: İş Amaçlı
  • Kalite Standardı: S3
  • Renk: Sarı - Siyah

Swolx Combo-X Kompozit Burun İş Ayakkabısının Özellikleri Neler?

Swolx Combo-X Kompozit Burun İş Ayakkabısının Özellikleri Neler?

Swolx Combo-X 100 S3 kompozit burun iş ayakkabısı, ter emici özelliktedir. Hava alabilen astarı ve su geçirmeyen yapısıyla güvenliğiniz kadar sağlığınızı da ön planda tutar. Dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı 200 joul direnç sağlayan bu ayakkabılar aynı zamanda etkili bir yalıtım sağlar. Çok yüksek veya düşük sıcaklıkların söz konusu olduğu durumlarda ayakları stabil bir ısıda tutmayı başarır. Hafif ve metal içermeyen tasarımı sayesinde elektrik iletmez, bu sayede olası kazaları önler. Plastiğin süngerleştirilmesi sonucunda elde edilen poliüretan tabanı, ayakkabının terlemeyi önleyen bir diğer özelliğidir. Swolx Combo-X 100 S3 siyah sarı iş ayakkabısı, iki kat tekstil malzemeden üretilen, sık dokulu kevlar ara tabana sahiptir. Bu özelliği sayesinde taban yüzeyini tamamen kaplayarak etkili bir koruma sağlar.

Swolx Combo-X 100 S3 İş Ayakkabısı Kimler İçindir?

Swolx Combo-X 100 S3 İş Ayakkabısı Kimler İçindir?

Şantiye, inşaat ve fabrikalarda çalışan pek çok kişi Swolx Combo-X 100 S3 siyah sarı iş ayakkabısını tercih ederek güvenliğini garantiye alır. Gün boyu hareket hâlinde olmayı gerektiren bu gibi iş ortamlarında söz konusu ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Engebeli zeminlerden kesici cisimlerin bulunduğu iş ortamlarına kadar pek çok alanda çalışırken ayaklarınızı korumak bir hayli önemlidir. Tüm bu risklere ek olarak zorlu hava koşulları da çalışmayı güçleştiren faktörlerden birisidir. Swolx Combo-X 100 S3 siyah sarı iş ayakkabısını çok yüksek ya da düşük ısıların söz konusu olduğu iklim koşullarında yaşayan kişiler tercih edebilir. İş amaçlı kullanım için avantaj sağlayan özelliklerinin yanı sıra hemen her kullanıcının beğenisine hitap etmeyi başaran bir tasarıma sahiptir. Şık ve kaliteli bu ürünü günlük kullanım için de tercih etmek mümkündür.

Swolx Combo-X 100 S3 İş Ayakkabısı Koruyucu mudur?

Swolx Combo-X 100 S3 siyah sarı iş ayakkabısı, kaliteli materyallerle üretilen bir üründür. Güçlü tasarım unsurları bir araya getirilirken kullanıcının konfor ve güvenliğine öncelik verilmiştir. Söz konusu iş ayakkabısı su geçirmezdir. Bu ayakkabılar sayesinde yağışlı havalarda çalışmak oldukça kolaylaşır. Swolx Combo-X 100 S3 siyah sarı iş ayakkabısı, basınç ve darbelere karşı da etkili bir koruma sağlar. Ayakkabının tabanında tercih edilen kevlar, en küçük delici maddelerin bile batmasını önler. Isı ve elektrik yalıtımlı olması sayesinde oldukça emniyetli bir kullanım olanağı sunar. Dilerseniz Swolx Combo-X 100 S3 siyah sarı iş ayakkabısı yorumlarına göz atabilir, ürünü kullanan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bu çok amaçlı kullanım imkânı sunan ayakkabıya sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden satın alma işlemini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.