Taç Corette Gri Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı

2.250 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.650 TL

Ürün Bilgileri

Taç Corette Gri Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖMÜR BİLLURİYE Satıcı Ünvanı: SERVETOĞULLARI KONFEKSİYON TEKSTİL KUNDURA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764022090600017 Vergi Kimlik Numarası: 7640220906
    Bu ürün ÖMÜR BİLLURİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Taç Ürün Tipi: Nevresim Takımı Kalite: %100 Pamuk Nevresim: 200x220 cm Çarşaf: 230x260 cm Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 Adet) Zarafeti ve canlı renkleriyle saten ayrıcalığını uyku saatlerinize taşıyan Taç saten nevresim takımları, dökümlü ve parlak dokusu ile odanıza yenilik katıyor. Talimatlara uygun kullanılırsa ilk günkü renklerini uzun yıllar koruyan Taç saten nevresim takımları ile rüyalarınız taçlanıyor. Taç saten nevresim takımlarını, çamaşır makinesinde 40°C’de yıkayabilir ve orta ısıda ütüleyebilirsiniz. Ağartıcı kullanmamanızı ve kuru temizleme yapılmamasını önemle öneriyoruz. Ve Taç olarak temin ediyoruz ki
  • Zorluteks fabrikalarında üretilen bu ürünün tüm üretim süreçlerinde su ve elektrik kaynaklarını verimli olarak kullanıyor ve sürdürülebilir bir gelecek için yenilenebilir bir üretim anlayışını benimsiyoruz. Çünkü Doğa Bizim Evimiz...

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk-Saten
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Gri

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Taç Corette Gri Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı

Nevresim takımları, yatak odalarında sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Taç Corette gri çift kişilik saten nevresim takımı tasarımı ile göze hitap eder ve dikkat çeker. Özel üretimi ile uykunuzda rahat etmenizi sağlar. Deseni ve parlaklığı ile yatak odanıza şıklık katar. Uzun süre kullanılabilme özelliği ile bütçe dostu bir üründür. Ürün, ölçüleri sayesinde sıkıntı yaşamadan yatağınıza ve yastıklarınıza uyum sağlar. Tasarımı ve hoş rengi ile kullananlara eşsiz bir zarafet ve kaliteli bir uyku sunar. Kaliteli kumaş yapısı ile cildinize de önem veren bu tasarım, doğaya zarar verecek herhangi bir malzemeyi de barındırmaz. Uyku düzeni ve sağlığı için yardımcı olan bir üründür. Şık ve gösterişli bu tasarımı ile bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • %100 pamuklu doku
  • Özel dokuma tekniği
  • Doğa dostu üretim

Taç Corette Gri Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Şıklığı

Taç Corette Gri Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Şıklığı

Taç Corette gri çift kişilik saten nevresim takımı 8682475039895, 200 x 200 cm nevresimi, 230 x 260 cm çarşafı ve 50 x 70 cm iki adet yastık kılıfı ile yatak ve yastıklarınıza kusursuz uyum sağlar. Nevresim takımı çift kişilik Taç 86 tel sıklığında ve ince pamuklu ipliklerle müşterilerine özel, konforlu uyku deneyimi için özenle tasarlanır. Taç saten nevresim takımı çift kişilik kendine has dokuma tekniği sayesinde eşsizdir. Sahip olduğu göz alıcı parlaklığının yanı sıra kusursuz tasarımı ve dökümlü görünümü ile yatak odanızda tamamlayıcı bir parçadır. Pamuklu yapısı ile nevresim takımları çift kişilik Taç ürünü için yıkama önerilerine uyulduğunda ilk günkü gibi, solmadan rengini korur. Gri nevresim takımı çift kişilik Taç ürünü, dökümlü duruşu ile şıklığının yanı sıra odanızda modern ve eşsiz bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Taç Corette Gri Saten Nevresim Takımı Kullanım Avantajları

Taç Corette Gri Saten Nevresim Takımı Kullanım Avantajları

Eşsiz tasarımıyla büyüleyen Taç saten çift kişilik nevresim takımı konforun yanı sıra şıklık arayanların devamlı tercih ettiği bir üründür. Özel günlerde kullanmak isteyeceğiniz, özel dokuma tasarımıyla öne çıkan nevresim takımı, pamuklu yapısı sayesinde günlük kullanıma da uygundur. Taç Corette gri çift kişilik saten nevresim takımı kullananlar üründen oldukça memnun kalır. Parlaklığı ve hoş deseni ile göz zevkinize hitap eden bir nevresim takımıdır. Canlı parlaklığını ilk günkü gibi muhafaza eder. İlk kullanımdan önce yıkama gerektiren Taç marka nevresim ters çevrilerek yıkanması sayesinde uzun ömürlü olur. Taç Corette gri çift kişilik saten nevresim takımı yorumları ile kullananların görüşlerini okuyarak sizlere güvenli hizmet olanağı sunar. Pürüzsüz tuşesi ile müşterileri için sınırsız rahatlık hedefler. Yatak odanızda göz zevkiniz ve uyku sağlığınız için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Taç Corette Gri Saten Nevresim Takımı

Bütçenize Uygun Taç Corette Gri Saten Nevresim Takımı

Çift kişilik nevresim takımı iki yastık kılıfı, bir çarşaf ve bir nevresim ile toplam dört parçadan oluşur. Kumaş kalitesi, uzun ömürlü olması ve çamaşır makinesinde rahatça yıkanabilen pamuklu yapısı ile gri çift kişilik nevresim takımı, sıkça tercih edilir. Taç Corette gri çift kişilik saten nevresim takımı fiyatları ince pamuk ipliklerle özel dokuma tekniği ve diğer tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, konfor sağlayan yapısının yanı sıra rengi ve deseniyle yatak odanızda ilgi çeker. Sağlıklı yapısıyla rahat uyku çekmenizi sağlar. Doğaya saygılı üretim standartları ile üretilmiş olması tercih edilirken ürünü öne çıkarır. Tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak fiyat skalası belirlenir. Ürün fiyatları bütçe dostudur. Hoş tasarımını kaliteli kumaşıyla birleştiren bu muhteşem ürüne uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.