Taç Emili Gri Pamuk Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı

398 TL

Ürün Bilgileri

Taç Emili Gri Pamuk Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNEŞ TEKSTİL Satıcı Ünvanı: SEHER ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0840241390
    Bu ürün GÜNEŞ TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ta Pamuk saten nevresim takımı - Çift kişilik Ürün özellikleri: Kalite: %100 pamuk saten Nevresim ebadı: 200x220 cm Çarşaf ebadı: 230x260(düz) Yastık kılıfı ebadı: 50x70 cm (2 adet) *pamuk saten yumuşak sık dokulu kumaşı sayesinde terletmez, kesinlikle solma yapmaz ve ütü gerektirmez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk-Saten
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Gri

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Taç Emili Gri Pamuk Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı

Nevresim takımları, yatak odası dekorasyonunda önemli rol oynayan ürünlerin başında gelir. Yatakların dekorasyonunu tamamlayan bu ürünler, kullanımın artmasına bağlı olarak farklı modellerde tasarlanır. Taç Emili gri pamuk saten çift kişilik nevresim takımı içerisinde çarşaf ve yastık kılıfı bulunur. Bu parçaları bir arada kullanabileceğiniz gibi ayrı olarak da kullanabilirsiniz. Parçalar %100 pamuk satenden üretildiği için terleme ve koku yapmaz. Yatak odasında diğer eşyalar ile uyum oluşturan tasarımı ve rengi ile müşterilerin beğenisini kazanır. Hem yatak odasına şıklık kazandırması hem de uyku konforu sağlaması nedeni ile sıklıkla tercih edilir. Çeyiz alışverişlerinde de sıkça tercih edilen parçalardandır. Gri rengin üzerine işlenen desenler ürüne farklı bir hava katar. Siz de uyku konforu için bu ürüne gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli kumaş
  • Pratik kullanım

Yatağınızdaki Şıklık Pamuk Saten Nevresim Takımı

Yatağınızdaki Şıklık Pamuk Saten Nevresim Takımı

Gri çift kişilik nevresim takımı yatak odasının yanı sıra misafir odalarında da rahatlıkla kullanılabilir. Sade ve şık olması kullanım alanını genişletir. Ürün içerisinde bulunan parçalar aynı kumaş ve desen ile tasarlanır. Gri rengin çizilen desenler ile uyumu yatak odasına farklı bir ambiyans katar. Hem sade hem de şık bir dekor için sıklıkla tercih edilen bu takım, yatağınızı kirlere ve lekelere karşı korur. Gri pamuk saten nevresim takımı içerisinde yer alan parçaları çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Düşük derecede az miktarda deterjan ile yıkanması tavsiye edilir. Ağartıcı kimyasallar ürünün rengine zarar vereceği için kullanılmamasına önerilir. Yumuşatıcı ile sıkma ve durulama yapmadan yıkayabilirsiniz. Ayrıca kumaş yapısı sayesinde parçalar ütüleme gerektirmez. Kullanım talimatları dikkate alındığında parçalar uzun süre ilk günkü rengini ve canlılığını korur.

Taç Emili Çift Kişilik Nevresim Takımı Kullananlar

Taç Emili Çift Kişilik Nevresim Takımı Kullananlar

Modern çizgilerle tasarlanan parçalar, yatak odasını şık ve ferah gösterir. Açık rengin üzerine işlenen çiçek desenleri, takımın her tarafına eşit miktarda işlenir. Yaşam kalitesini artıran uykunun sağlıklı biçimde gerçekleşmesinde yatak kadar kullanılan nevresimlerin de önemi vardır. Terleme yapmayan pamuk saten kumaş, uyku kalitenizi artırır. Taç Emili gri pamuk saten çift kişilik nevresim takımı DOP9377358İGO kodu ile karşınıza çıkar. Bu kod sayesinde ürüne vakit kaybetmeden kolayca ulaşabilirsiniz. Ürün hakkındaki detayları Taç Emili gri pamuk saten çift kişilik nevresim takımı kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alıp kullananlar, ürün hakkındaki deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere aktarır. Aklınıza takılan soruların cevaplarını diğer müşterilerin değerlendirmelerinden ve yorumlarından bulabilirsiniz. Siz de yorumları ve değerlendirmeleri okuyarak güvenle ürüne sahip olabilirsiniz.

Cazip Fiyat Avantajı ile Taç Emili Nevresim Takımı

Cazip Fiyat Avantajı ile Taç Emili Nevresim Takımı

Ev yaşamında ihtiyaç duyulan nevresim takımları, verimli uyku deneyimi sağlar. Rahat ve konforlu bir uyku için nevresim takımı tercihi de oldukça önemlidir. Taç Emili gri pamuk saten çift kişilik nevresim takımı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyatlandırılmasında kumaş yapısı, tasarımı, rengi ve ebatı etkili rol oynar. Çift kişilik üretilen bu parçalar her yatak tipine uygundur. İdeal ölçülere sahip parçaların boyutu yatağınıza uyum sağlar. Takım içerisinde yer alan yatak çarşafı lastiksizdir. Kolaylıkla takılıp çıkarılabilir bir modeldir. Kullanım talimatlarına uyulduğu takdirde ürünün renginde solma ve deforme oluşmaz, uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Ürün hakkındaki diğer bilgilere Taç Emili gri pamuk saten çift kişilik nevresim takımı yorumları ile ulaşabilirsiniz. Siz de Trendyol’dan yorumları inceleyerek ürünü cazip fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.