TEFAL Cook’n’clean Tava 32 Cm

4.599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
15 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL Cook’n’clean Tava 32 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞURLUM Satıcı Ünvanı: MÜYESSER ÜZÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220305642
    Bu ürün UĞURLUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cook’n’clean tava 32 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Boyut/Ebat 32 cm
Geri Bildirim Ver

TEFAL Cook’n’clean TFL2100111052 32 Cm Tava

Dünyanın 1 numaralı tava ve tencere markası olan Tefal, mutfaklarda mükemmel sonuçlar elde etmeniz için çalışır. Cook’n’clean tava da bu amaçla üretilen başarılı bir mutfak gerecidir. Tefal Cook’n’clean tava 32 cm çapındadır. Politetrafloroetilen adı verilen bir malzeme ile kaplanmıştır. PTFE, bilinen adıyla teflon, kaplaması sayesinde kolay kolay yapışmaz. Karbon ve florürün birleşiminden oluşan bu madde; alkali, asit, yağ gibi herhangi bir kimyasal ile reaksiyona girmediği için güvenli bir kullanım sağlar. Çizilmelere karşı dayanıklı olan ürün, hafifçe yağlanarak kullanılabilir. Isınmayan kulpları, ergonomik tasarımı ve hafif yapısı ile Tefal Cook’n’clean tava 32 cm, yemek pişirmeyi pratik bir hâle getirir. İndüksiyon ocaklar hariç her türlü ocağa uyumlu olan Tefal Cook’n’clean tava, yemeklerinizi hızlıca pişirmenize yardımcı olur.

  • Materyal: Alüminyum
  • Dayanım/Cycle: 8000
  • Kaplama: Powerglide

Tefal Cook’n’clean Tavanın Özellikleri Nelerdir?

TEFAL Cook’n’clean TFL2100111052 32 Cm Tava Yorumları

Thermo-Spot teknolojisine sahip olan Cook’n’clean tavanın ortasındaki nokta, pişirme için ideal sıcaklık oluştuğunda kırmızıya döner. Bu özelliği ile lezzetli yemekler yapmanız için size yardımcı olur. Yapışmaz yüzeyi sayesinde tek hamlede kolayca temizlenir. Cook’n’clean tava 32 cm, hafif tasarımı sayesinde kullanışlı ve pratik bir üründür. Tefal Cook’n’clean tava 32 cm, mutfakta harikalar yaratmanıza destek olur. Tefal tava ile ızgaradan kızartmaya ve pankeklere kadar pek çok farklı yemek pişirebilirsiniz. Tefal Cook’n’clean tava 32 cm, yapışmaz özelliği ile güvenli bir kullanım sağlar. Son derece dayanıklı yapıda olan ürün, çizilmelere karşı yüksek direnç gösterir. Güçlendirilmiş mineral tabaka, tavanın dayanıklılığını arttırır. Konforlu tutuş sağlayan Tefal Cook’n’clean tava 32 cm çapı ile geniş bir iç hacim sunar.

Tefal Cook’n’clean Tava Kaliteli midir?

TEFAL Cook’n’clean TFL2100111052 32 Cm Tava Yorumları

Elektronik ev aletleri ve mutfak gereçleri konusunda uzman olan Tefal, tüm dünyada yanmaz ve yapışmaz tavaları ile bilinen bir markadır. Marka, 32 cm Cook’n’clean tavada da kalitesinden ödün vermemiştir. Cook’n’clean tava, her kullanımda bir klasik hâline gelen Tefal kalitesini ortaya koyar. Tefal Cook’n’clean tava 32 cm Fransa’da tasarlanmış ve üretilmiş bir üründür. Tefal Cook’n’clean tava 32 cm, kızartma yaparkenaz yağ kullansanız dahi yapışmaz.Çok rahat yıkanması ve her türlü pişirme ve kızartma işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmesi ile yoğun ilgi gören bir üründür. Tefal Cook’n'clean tava 32 cm yorumları da ürünün kalitesini ve başarısını ortaya koyar niteliktedir.

Tefal Cook’n’clean Tava Kullanışlı mıdır?

TEFAL Cook’n’clean TFL2100111052 32 Cm Tava Yorumları

Tefal Cook’n’clean tava 32 cm; ısınmayan ve ergonomik bir tutuş sağlayan sapı ile kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca tüm pişirme işlemlerinin çok daha güvenli şekilde gerçekleştirilmesine de olanak tanır. Gazlı, elektrikli ve seramik ocaklara uyumludur. İndüksiyon ocaklarda kullanmaya uygun değildir. Tefal Cook’n’clean tavanın hem içi hem de dışı SuperGlide yapışmaz bir kaplamaya sahiptir. Tamamen kaplanmış olan Tefal Cook’n’clean tava 32 cm, alevlere karşı da dayanıklıdır. Tefal tavayı her kullanımdan sonra bir sünger yardımcıyla kolay ve zahmetsiz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Tefal Cook'n'clean tava 32 cm kullananlar tarafından yapılan yorumlar, ürünün pratik ve kullanışlı yapısı gözler önüne sermektedir. Cook’n’clean tava 32 cm, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz Trendyol ürün sayfasının değerlendirme kısmından tava ile ilgili yazılmış olan yorumları okuyabilirsiniz. Tavayı daha önce kullanmış olan kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Siz de Tefal Cook’n’clean tavayı mobil uygulama veya web sitesi üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.