Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Işıklı Rgb Kulak Üstü Mikrofonlu Kablolu Gaming V5

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Işıklı Rgb Kulak Üstü Mikrofonlu Kablolu Gaming V5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoçÇarşı Satıcı Ünvanı: AHMET TARIBAKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8240060386
    Bu ürün İstoçÇarşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • IŞIKLI OYUNCU KULAKLIĞI Mikrofon: Var Bağlantı Şekli: Kablo 3.5 mm Jack Girişli Işıklı yapısı ile güzel bir ambiyans sağlar Ergonomik tasarım ile kulaklarınızı tam kavrar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Işıklı Rgb Kulak Üstü Mikrofonlu Kablolu Gaming V5 Trendyol'da

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Işıklı Rgb Kulak Üstü Mikrofonlu Kablolu Gaming V5, oyuncular için tasarlanmış bir kulaklık modelidir. Kulaklık, kabloludur ve oyuncuların oyun sırasında yüksek kaliteli ses deneyimi yaşamalarını sağlar. Bu kulaklığın tasarımında dikkat çeken özellikler arasında, renkli LED ışıklarla süslenmiş RGB aydınlatma bulunur. Bu sayede oyuncuların oyun deneyimini daha da keyifli hale getirebilirler.

 
  • Kablolu
  • Kulak üstü
  • Oyuncu kulaklığı

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

Teknoloji Gelsin tarafından satışa sunulan bu ışıklı RGB gaming kulaklık, oyuncular için tasarlanmış bir kulaklık modelidir. Kulaklık, 40 mm sürücüler ve yüksek hassasiyetli mikrofon ile donatılmıştır. Yüksek kaliteli sürücüler, derin bas ve net tizlerle birlikte yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunar. Teknoloji Gelsin Işıklı Rgb Kulak Üstü Mikrofonlu Kablolu Gaming’in frekans tepkisi 20 Hz-20 kHz, empedans 32 ohm, hassasiyet 105 ± 3dB, mikrofon hassasiyeti -38 ± 3 dB, mikrofon frekans tepkisi 50 Hz-10 kHz’dir. Kulaklık, rahat ve ayarlanabilir bir kafa bandı ile birlikte gelir. Kulaklıkların kulak üstü yastıkları, uzun süreli oyun seansları sırasında rahat bir kullanım sağlar. Kulaklık ayrıca, ses seviyesi ve mikrofon sessizleştirme gibi işlevleri kontrol etmek için kullanışlı bir kontrol paneline sahiptir. Tüm bu özellikleri düşünüldüğünde bu kulaklık oyuncuların rahatı ve yüksek performans beklentilerini karşılamak için üretilmiştir.

 

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı İşlevi

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı İşlevi

Bu ışıklı kulaklığın işlevleri arasında yüksek kaliteli ses deneyimi vardır. Kulaklık, 40 mm sürücülerle birlikte yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunar. Derin baslar ve net tizlerle birlikte oyunların ve müziklerin tadını çıkarabilir. Mikrofon, oyuncuların arkadaşları ve takım arkadaşlarıyla oyun sırasında iletişim kurmalarını sağlar. Mikrofon hassasiyeti -38 ± 3 dB ve frekans tepkisi 50 Hz-10 kHz'dir. Kulaklık, renkli LED ışıklarla süslenmiş RGB aydınlatmaya sahiptir. Bu özellik, oyuncuların oyun deneyimini daha da keyifli hale getirir. Kulaklık, kullanışlı bir kontrol paneline sahiptir. Ses seviyesi ayarı ve mikrofon sessizleştirme gibi işlevleri kontrol etmek için kullanılabilir. Bu özellikler, Teknoloji Gelsin Mikrofonlu Kablolu Gaming V5 Yoro oyuncuların yüksek kaliteli bir ses deneyimi ve rahat bir kullanım için gereken tüm özellikleri sağlar. Ayrıca, RGB aydınlatma ve kontrol paneli gibi özellikler, oyun deneyimini daha da keyifli hale getirir ve oyuncuların iletişim kurmalarını ve ayarları kolayca kontrol etmelerini sağlar.

 

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Avantajları

Teknoloji Gelsin Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Avantajları

Teknoloji Gelsin tarafından piyasaya sunulan bu ışıklı gaming kulaklık, kabloludur ve bilgisayarlarla uyumludur. Kulaklık, USB bağlantı noktasına takılarak kullanılabilir. Ayrıca, kulaklıkta bulunan 3,5 mm jack girişi sayesinde mobil cihazlarla da kullanılabilir. Kulaklığın kullanımı oldukça basittir. Kulaklıkta bulunan mikrofon kullanılmak istenirse, mikrofonu açmak için kulaklığın kablo kontrol ünitesinde bulunan "M" düğmesine basması yeterlidir. Kulaklığın RGB ışıklarını kontrol etmek için kablo kontrol ünitesinde bulunan "L" düğmesine basabilir. Kulaklık, rahat bir kullanım için tasarlanmıştır. Teknoloji Gelsin Mikrofonlu Kablolu Gaming V5 Yoro yorum ve değerlendirmeleri kulaklığın bu rahat tasarımını ön plana çıkarır düzeydedir. Teknoloji Gelsin Mikrofonlu Kablolu Gaming V5 Yoro fiyat bilgisi ve detaylı açıklamaları Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü inceledikten sonra hemen siparişini oluşturabilirsiniz.