teknotrust 50 Kg Boony Scooter Kırmızı Manuel Katlanabilir 3 Kırmızı

2.249 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

teknotrust 50 Kg Boony Scooter Kırmızı Manuel Katlanabilir 3 Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POZART OYUNCAK Satıcı Ünvanı: POZART İNOVASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733115529600001 Vergi Kimlik Numarası: 7331155296
    Bu ürün POZART OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boony Scooter Kırmızı BOONY SCOOTER-Eğlencenin Herhali -1 ÜRÜN 3 ÖZELLİK -2-8 Yaş -Max. 50 kg -Boony Scooter 3 farklı ürün olarak kullanılabilme özelliğine sahiptir. -İlk bisikletim, bisikletim ve scooterım olmak üzere 3 alternatif ile kullanılabilmektedir. -Ürün ölçüleri: 75*22*71 cmdir. -Bisikletim versiyonu oturak yüksekliği 27 cmdir. -Gidon/Direksiyon 3 seviyeli boya sahiptir. (58 cm – 66 cm – 75 cm) -Pedal taşıma sandığı bulunmaktadır. -Tak-çıkar pedal özelliğine sahiptir. -Arka çift teker özelliğine sahiptir. Arka tekerlerde kademeli açılma özelliği bulunmaktadır. -5 renk alternatifi bulunmaktadır. -İLK BİSİKLETİM bebeğinizin kalın motor becerilerini geliştirmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Pedal kullanımı gerektirmediğinden, bebeğinizin dengesini korumasına ve koordinasyonunu geliştirmesine yardımcı olur. Ayrıca arka çift teker aralığının genişletilebiliyor olması dengede kalmalarını kolaylaştırır. Bebeğinizin güvenli bir şekilde sürüş yapmasına olanak tanır. -BİSİKLETİM üç tekerlekli bisiklet olarak kullanılabilme özelliğine sahip, çocuğunuzun denge ve koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olan güzel bir seçenektir. Çocuğunuz bisikleti ile eğlenirken egzersiz yapabilir ve özgüven kazanırlar. Bisikletim çocuğunuzun eğlenceli sürüş deneyimi yaşamasına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. -SCOOTERIM üç tekerlekli çocuk scooterı, çocuğunuzun güvenle scooter deneyimi yaşamalarını sağlar. Scooter güvenli, taşınabilir, dayanıklı ve rengarenk, eğlenceli tasarımlara sahip olup, çocukların özgüvenlerini artırır. Kalın ve ince motor becerilerini geliştirerek çocuğunuza eğlenceli bir sürüş deneyimi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 3
  • Taşıma Kapasitesi 50 Kg
  • Tip Manuel
  • Model Katlanabilir
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver