tela tu Tela Oyuncak Bebek Biberon 2'li Eğitici Yeni Model

249,90 TL

Ürün Bilgileri

tela tu Tela Oyuncak Bebek Biberon 2'li Eğitici Yeni Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tolgys Satıcı Ünvanı: TOLGA OLÇAYLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6410473812
    Bu ürün Tolgys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyuncak Bebek Sihirli Biberon 2'li Eğitici Yeni Model Not: Sadece bebek sihirli süt şişesi satılır, bebekler dahil değildir. Bebek süt şişesi 2'li set Oyuncaklar ve oyunlar Eğıtsel yönü Rol yapma oyunu çocuk gelişiminde önemlidir. Çocuklar bakım verme, besleme, öz bakım ve ince motor becerilerini geliştirirler. Anne olmak ve acıktıklarında biberonla besleyerek bir oyuncak bebeğe veya oyuncak ayıya bakmak gibi rol oyunları, çocuklarda şefkat, empati ve sosyal ilişkilerin gelişmesine yardımcı olur. Hafıf kıt Her bir şişe hafif ve küçük ellerin manevra yapabilmesi için ideal boyutta olduğundan, çocuklar her bir şişeyi taklit oyunları sırasında zahmetsizce kullanabilir. Küçükler oyun sırasında kolayca yorulmayacak ve küçük sırt çantalarında fazla yer kaplamayacağı için bebek aksesuarlarını her yere götürebilecekler. Oyuncak bebek bıberonları özellikleri Her süt şişesi 0'dan 25'e kadar net işaretlerle birlikte gelir. Bu özellik ona gerçek hayattan bir görünüm kazandırır ve bu sayede çocuk, oyuncak bebeğinin veya oyuncak ayısının hepsini yediğini çabucak görebilir. Dik olarak yerleştirilen her şişe hızla tekrar dolar, böylece eğlence tekrarlanabilir ve saatlerce keyif alınabilir. Sihirli tasarım Her bir şişedeki sıvı seviyesi, eğime bağlı olarak şişenin konumu değiştiğinde azalır ve bebeğin annesi tarafından beslenen normal bir bebek gibi süt veya meyve suyu içtiği fikrini verir. Oyun oynarmış gibi yapmak için harika bir oyuncak ve kız ve erkek çocuklar için ideal yılbaşı, doğum günü veya herhangi bir fırsat hediyesi. Boyutlar Set, iki adet biberon taklidi ile oluşturulmuştur. Bu benzersiz, renkli set ile çocuğunuzun hayatına hayal gücünü katın. Çocuklar için uygundur: 3 yaş ve üzeri.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Dil Evrensel Dil
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver