Tena Vücut Temizleme Havlusu Hasta Bezi 80'li Kzmprt

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tena Vücut Temizleme Havlusu Hasta Bezi 80'li Kzmprt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜRKAY ECZA DEPOSU Satıcı Ünvanı: ZAMAN MEKAN GRUP YAPI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996123802100001 Vergi Kimlik Numarası: 9961238021
    Bu ürün TÜRKAY ECZA DEPOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TENA Vücut Temizleme Havlusu Hasta Bezi 80'li KZMPRT En hassas ciltlerin bile temizliğini, korumasını ve nemlendirmesini sağlayan TENA ProSkin Vücut Temizleme Havluları, yetişkin vücut temizleme havlularıdır. Günlük kullanımda, idrar kaçırma ürünlerini değiştirirken özel bölgeleri temizlemek için veya komple vücut temizliğini yapmak için kullanılan büyük vücut temizleme havlularıdır. Cildin kötü kokulardan arındılmasını, ferah ve temiz olmasını sağlayan TENA ProSkin Vücut Temizleme Havluları, sabun ve suyun cildi kurutabileceği durumlara kıyasla daha nazik bir temizlik sağlar. Ayrıca, kullanışlı kapağı sayesinde tek elle kullanım olanağı sunar. Günlük kişisel hijyen için 3’ü 1 arada cilt bakımı Yetişkinler için tasarlandı Uygun bakım Günlük kişisel hijyen için 3’ü 1 arada cilt bakımı Cildi Temizler, Korur ve Nemlendirir. Yetişkinler için tasarlandı 30 x 20 cm olan XL boyutu, ortalama bir bebek mendilinden yaklaşık iki kat daha büyüktür. Uygun bakım Tek elle kolay kullanım
  • durulama veya kurutmaya gerek yoktur. Hassas ciltlere uygun Yumuşak ve kalın mendiller, hassas bir dokunuş sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir TENA ProSkin ürünleri, etkinliği ve hassaslığından emin olmak için dermatolojik olarak test edilmiştir. Skin Health Alliance tarafından onaylanmıştır Cilt için güvenli olduğu bağımsız bir değerlendirme kuruluşu olan Skin Health Alliance tarafından onaylanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Mendil Adedi 80
Geri Bildirim Ver