2
Diğer Konserve Ürünleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

THAI COCO Hindistan Cevizi Kreması 400 ml

82,45 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
8 Adet ve Üzeri %5 İndirim
900 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,50 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
118,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

THAI COCO Hindistan Cevizi Kreması 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: krcmarket Satıcı Ünvanı: BAŞKENT-İSTİF MAKİNA OTOMOTİV TAŞIMACILIK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0148040108300010 Vergi Kimlik Numarası: 1480401083
    Bu ürün krcmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thai Coco Culinary Hindistan Cevizi Kreması ile Asya lezzetlerini mutfağınıza taşıyın. Özellikle Asya’nın meşhur tatlılarına lezzet katmak için ideal bir seçim. Kıvamı ve yoğunluğu ile kullanımı pratik kremadan vazgeçemeyeceksiniz… Kullanım Alanı: Yemeklerde ve tatlılarda krema uygulama alanlarında kullanılabilir. Kullanım Şekli: Bağlayıcı etkisi ile köpürterek ya da sıvı olarak kullanılır. Hindistan cevizinin yağı doğal olarak ayrılacaktır. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. İçindekiler: Hindistan cevizi ekstraktı, su Ağırlık: 400 ML Menşei: Tayland Saklama Koşulu: Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz. Enerji ve Besin Öğeleri: Besin Değeri 100 g / ml için Enerji 886 kJ/ 215 kcal Doymuş Yağ-Yağ 21.19 g Karbonhidrat 4.8 g Şeker 1.9 g Protein 1.6 g Tuz 0.03 g
Geri Bildirim Ver

THAI COCO Nettenyollathaicoco400 400 ml Hindistan Cevizi Kreması

Hindistan cevizi kreması hem lezzetli hem de son derece sağlıklı yapısıyla öne çıkan bir üründür. Sindirim faaliyetlerini düzene sokmak ve kan şekerini dengelemenin de aralarında bulunduğu pek çok faydası vardır. Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kreması, bu lezzetli besinin sahip olduğu tüm faydaları kapınıza kadar getirir. Bu ürünü alışılmışın dışına çıkan yaratıcı yiyecek ve içeceklerin bir malzemesi olarak değerlendirmeniz mümkündür. Lezzet konusunda yeni maceralara atılmaktan çekinmiyorsanız Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kremasını sipariş edip özgün tariflerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Söz konusu kremanın genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Miktar: 400 ml
  • Enerji Miktarı: 100 ml için 219 kcal
  • Menşei Ülke: Tayland

Thai Coco 400 Ml Hindistan Cevizi Kreması İçeriği

Thai Coco 400 Ml Hindistan Cevizi Kreması İçeriği

Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kreması, 400 ml hacmindeki bir konserve içinde size ulaştırılır. Ürünün yapısı, standart kremalarla benzerlik gösterir. Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kremasının içinde birtakım maddeler bulunur. Bunlardan bazıları; Hindistan cevizi ekstraktı /%78), su, stabilizörler (E-412, E-466, E-415, emülgatör (E322)). Tüm gıda maddeleri gibi bu ürünün de besin değerleri sağlık açısından önem taşır. Thai Coco Hindistan cevizi kremasının 100 ml’sinin enerji miktarı 219 kcal’dir. Aynı miktarda bulunan besin değerleri; 22 g yağ, 19 g doymuş yağ, 4,8 g karbonhidrat ve 1,9 g şeker şeklinde sıralanabilir. Bu listeye 1,6 g protein ve 0,03 g tuz da eklenebilir. Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kreması, başta tatlılar olmak üzere birçok tarif için idealdir.

Thai Coco Hindistan Cevizi Kreması Kullanım Alanları Nasıl?

Thai Coco Hindistan Cevizi Kreması Kullanım Alanları Nasıl?

Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kremasının öncelikli kullanım alanı, Asya mutfağının kendine has leziz tatlılarıdır. Tatlılar dışında bu ürün, kremaya ihtiyaç duyulan yemek tarifleri için de ideal bir yapıya sahiptir. Sıvı hâlinde ya da köpürtülerek kullanılabilir. Köpürtmek için ürünün tıpkı inek sütünden üretilmiş kremalar gibi çırpılması yeterlidir. Bu şekilde ipeksi bir doku kazandırılan Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kreması, böğürtlen ve çilek gibi kırmızı meyvelerin yanında leziz bir eşlikçi kimliği kazanır. Benzer şekilde blenderda istediğiniz meyvelerle karıştırdığınız kremayı buzluğa atarak sağlıklı ve lezzetli dondurmalar hazırlamanız da mümkündür. Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kremasının kişniş gibi malzemelerle karıştırılması ise ortaya nefis makarna ve noodle sosları çıkarır. Ürün, herhangi bir tarife gerek olmadan doğrudan ekmeğe sürülerek de tüketilebilir.

Thai Coco 400 Ml Hindistan Cevizi Kremasını Kimler Alır?

Thai Coco 400 Ml Hindistan Cevizi Kremasını Kimler Alır?

Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kreması, mutfakta özgün tatlar yaratmayı seven kişilerin tereddüt etmeden satın alabileceği bir üründür. Bu kremayı yaratıcılığınızı açığa çıkaracak tarifler için de değerlendirebilirsiniz. Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kreması, restoran tarzı iş yerlerinin mutfaklarında kullanılmak üzere de satın alınabilir. Bu kremanın öne çıkan özelliklerinden biri, kokteyl tarzı içeceklerin yapımına da elverişli olmasıdır. Dolayısıyla kendi içeceklerini hazırlamayı sevenler, bu kremayı rahatlıkla tercih edebilir. Sağlıklı içeriği, bu ürünü beslenme düzenine özen gösteren kişiler için de ideal kılar. Dilerseniz Thai Coco 400 ml Hindistan cevizi kreması yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu leziz ve çok amaçlı kremaya sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.