5
Asma Yaprağı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Tokat Erbaa Salamura Asma Yaprak Orta Boy 5 Kg Yeni Mahsül 2023

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tokat Erbaa Salamura Asma Yaprak Orta Boy 5 Kg Yeni Mahsül 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nilüfer Store Satıcı Ünvanı: BUSE SEVİLİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5360718164
    Bu ürün Nilüfer Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Salamura Asma Yaprak Orta Boy 5 Damarısz ilaçsız organik Kg Yeni Mahsül
  • NET:3 kg
Geri Bildirim Ver

Tokat Salamura Asma Yaprak Orta Boy Damarsız İlaçsız Organik 5 kg Yeni Mahsul

Ziyafet sofralarının vazgeçilmezi olan yaprak sarması, oldukça lezzetli ve sağlıklı bir yemektir. Kullanışlı ve pratik olan Tokat salamura asma yaprak orta boy damarsız ilaçsız organik 5 kg yeni mahsul lezzeti ile büyük beğeni toplar. Küçük ve rahat paket tasarımına sahiptir. Aynı zamanda 4 mevsim kolaylıkla hazırlanabilen bu yaprak sarması, oldukça doyurucu bir besin tüketmenize katkı sağlar. Pratik kullanım kolaylığı sağlayan bu salamura ürünü, içerisindeki yaprakların parça parça olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Estetik görünümü ile kullanılan her sofraya şıklık ve zarafet katar. Kaliteli yapısı, organik içeriği ve lezzetli tadı ile ön planda olan bu orta boy salamura, fazla büyük olmayan tasarımı ve ideal ağırlığıyla birçok alana sığdırılabilir. Organik yapısı sayesinde bu lezzeti güvenle tüketebilirsiniz.

  • Lezzetli yöresel tat
  • Sağlıklı içerik
  • İlaçsız üretim

Tokat Salamura Asma Yaprak Orta Boy Damarsız Nitelikleri

Tokat Salamura Asma Yaprak Orta Boy Damarsız Nitelikleri

Kullanışlı ve lezzetli tadı ile ön planda olan salamura yaprağı, bayram ve ziyafet sofralarının olmazsa olmazıdır. Müşteriler için pratik kullanım avantajı sağlayan yiyecek, organik yapıya sahip olması ile kimyasal ve katkı maddesi içermez. Lezzet bakımından güvenilir bir yemektir. Doğal yapısı olan bu besini uzun süre herhangi bir sorun olmadan rahatlıkla tüketebilirsiniz. Dalından toplanan doğal yapraklar, canlı yeşil rengi ile sofranıza şık bir görünüm sağlar. Ürün, sahip olduğu enfes lezzeti ve hoş kokusu ile her yaş grubu tarafından beğenilen bir yapraktır. Doğal içeriği ve lezzetli tadı ile ön planda olan Tokat salamura yaprak sizi her açıdan memnun eder. Kaliteli ve lezzetli özelliklere sahip olan bu yöresel yiyecek, oldukça pratik ve kullanışlıdır. Lezzetli, besleyici ve doğal yoldan toplanmış sarma yapraklarını satın alabilirsiniz.

Sağlıklı Tokat Salamura Asma Yaprak Orta Boy Avantajları

Sağlıklı Tokat Salamura Asma Yaprak Orta Boy Avantajları

Yaprak sarması, her sofraya yakışır. İdeal bir ziyafet ve bayram sofrası oluşturur. Ekşi lezzeti ve hoş kokusu olan bu salamura yiyeceği, uzun bir süre boyunca ilk günkü ekşi lezzetini korur. Ağır olmayan tasarımı ile bu gıdayı, rahatlıkla mutfaklarınızda sığdırmak için yer seçebilirsiniz. Ürünün dikkat çeken ekşi tadı birçok kişinin damak tadına hitap eder. Pratik 5 kg ağırlığı ile beğeni toplar. Canlı orman yeşili rengi olan bu ürünün lezzeti ve hafif yapısı, beğenilen detaylarındandır. Ayrıca sofranızda yer alması, yöresel lezzetleri tatmanıza katkı sağlar. Organik içeriği sayesinde şişkinlik ve ağrı gibi problemlere yol açmaz. Tokat salamura asma yaprak orta boy damarsız ilaçsız organik 5 kg yeni mahsul yorumlarına göz atarak ürünün lezzeti ve tazeliği hakkında fikir edinebilirsiniz.

Asma Yaprak Orta Boy İlaçsız Organik 5 kg Yeni mahsul Fiyatı

Asma Yaprak Orta Boy İlaçsız Organik 5 Kg Yeni mahsul Fiyatı

Organik yapılı yöresel sarma, sağlıklı ve faydalı bir yiyecektir. Damarsız ve ilaçsız olan bu yapraklar, yoğun bir lezzet sunar. Kaliteli olan gıda, ağızda lezzetli bir tat bıraktığı için sıklıkla tercih edilir. Ziyafet sofralarında şık bir sunum hazırlamanızı sağlar. Bu lezzet, her mevsim sofralarınızda orman yeşili rengi ile yüksek bir görsellik sunar. 5 kg ağırlığında olmasından dolayı uzun bir süre tüketilebilir. Organik içerikli ürün, katkı maddesi içermediği için sağlık açısından güvenilir bir üründür. Tokat salamura asma yaprak orta boy damarsız ilaçsız organik 5 kg yeni mahsul fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Yöresel lezzetiyle dikkat çeken bu sarmayı Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz. Şık ve modern bir ziyafet sofrası hazırlayarak sevdiklerinizle keyifli zamanlarınızı bu eşsiz tat ile geçirebilirsiniz.