Topicrem Ultra Moisturizing Body Milk 500 Ml Nemlendirici Vücut Sütü 2'li 3700281702293

888 TL
(444 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Topicrem Ultra Moisturizing Body Milk 500 Ml Nemlendirici Vücut Sütü 2'li 3700281702293

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMEVİT Satıcı Ünvanı: KOZMEVİT KOZMETİK MEDİKAL GIDA TEKSTİL E-TİCARET İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093563400001 Vergi Kimlik Numarası: 5820935634
    Bu ürün KOZMEVİT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topicrem Ultra Moisturizing Body Milk 500 ml (2.li Kofre) 24 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlar. Anında emilir. Besler ve korur. Hassas ve kuru ciltler içindir. Ultra Moisturizing Body Milk cilde 24 saat yoğun nemlendirme sağlar, cildi besler ve korur. Bebeklerden yetişkinlere kadar tüm ailenin hassas ve kuru cildi için uygundur. Kullanımdan sonra cilt yumuşak, esnek, rahat ve korunmuş olur. Kremsi sütlü dokusu yağsız ve yapışkan değildir, anında nüfuz etmesi hızlı etki etmesini sağlar. Nilüfer, vadi zambağı ve sedir notaları içeren hassas ikonik kokuya sahiptir. Hassas ciltlerde dermatolojik ve pediatrik kontrol altında test edilmiştir. Vücuda günde bir veya iki kez, hafif masajlarla uygulayın. Gliserin : Bu nemlendirici bileşen doğal kaynaklı ve farmakope kalitesindedir. Tüm Topicrem aktifleri yüksek saflıktadır. Gliserinimiz ? %99,5 saflığa sahiptir. Kullanım Şekli: Günde bir veya iki kez cilde nazikçe masaj yaparak uygulayın. İçindekiler: Aqua (water) . paraffınum lıquıdum (mıneral oıl) . glycerın . cetearyl ethylhexanoate . urea . ısopropyl ısostearate . cera alba (beeswax) . palmıtıc acıd . stearıc acıd . glyceryl stearate . peg-100 stearate . phenoxyethanol . polyacrylamıde . polysorbate 60 . c13-14 ısoparaffın . carbomer . chlorphenesın . sodıum hydroxıde . laureth-7 . parfum (fragrance)

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Topicrem Ultra Moisturizing Body Milk 500 ml Nemlendirici Vücut Sütü 2'li

Vücut nemlendiriciler, ciltteki kuruluğu ve sertliği azaltmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok amaçla kullanılan ürünlerdendir. Topicrem ultra moisturizing body milk 500 ml nemlendirici vücut sütü 2'li, hızlı emilen formülü ile ön plana çıkar. Hızlı ve etkili içeriği ciltteki kuruluktan kısa süre içerisinde kurtulmanıza yardımcı olur. Tüm vücut ve yüz için kullanıma uygun olan bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Akışkan kıvamı vücuda pratik bir şekilde uygulama fırsatı sunar. Etkili formülü çok fazla krem sürmeden çatlakları önleyebilmenizi sağlar. Birkaç damla krem ile geniş bölgeleri nemlendirme avantajı sunar. Çocuklar için de uygun olan formülü sayesinde ailecek tek krem ile kuruluk problemlerini giderebilirsiniz. Çocuklarınızın vücuduna uygulayarak teninin yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Hızlı emilen doku
  • Kuruluk ve çatlak önleyici içerik
  • Zararlı madde içermeyen formül

Topicrem 500 ml Nemlendirici Vücut Sütü 2’li Özellikleri

Topicrem 500 ml Nemlendirici Vücut Sütü 2’li Özellikleri

Sağlıklı ve kanserojen madde içermeyen formüle sahip bakım ürünleri her zaman ön plana çıkar. Topicrem ultra moisturizing body milk, hiçbir zararlı madde barındırmayan içeriği ile büyük beğeni toplar. Cildi tahriş etmez ve birkaç dakika içinde tüm vücudun nemlenmesini sağlar. İçeriğindeki gliserin sayesinde teni nemlendirirken aynı zamanda yumuşamasına yardımcı olur. Formülünde parafine oil kullanılarak cildin uzun süre korunmasını ve cilt hücrelerindeki suyun çoğalmasını sağlar. 3700281702293 kodlu Topicrem vücut nemlendirici, set halinde satılarak tüm ailenin aynı anda ihtiyaçlarını karşılamasını sağlar. 2’li paketi ailenize yetecek kadar vücut sütünü aynı anda satın almanıza olanak tanır. Pompa mantığı ile kremi dışarı çıkaran şişesi, sizi her anlamda memnun eder. Şişeyi olduğu yerden kaldırmadan pompasını bastırarak kremi elinize sıkabilirsiniz. Çocuğunuzun vücuduna pompa yardımı ile sütü uygulayarak kısa zamanda nemlenmesini sağlayabilirsiniz.

Topicrem Body Milk Nemlendirici Vücut Sütü 2’li Kullananlar

Topicrem Body Milk Nemlendirici Vücut Sütü 2’li Kullananlar

Vücudunuzu nemlendirmek ve yumuşak bir dokuya sahip olmasını istiyor olabilirsiniz. Kaliteli ve doğal içeriğe sahip Topicrem vücut sütü, tüm vücuda uygulanabilen formülü ile büyük beğeni toplar. Soğuk su, cildi tahriş edebilir. Bunun sonucunda elde sertleşme veya çatlaklar oluşturabilir. Bu çatlakların iyileşmesini hızlandıran Topicrem sizi her anlamda memnun eder. Her bölgeye farklı krem kullanmak yerine tek kremle tüm vücudunuzu nemlendirebilirsiniz. İçerisindeki özel yağlar sayesinde vücuda yumuşaklık katan bu ürün sayesinde cildinizdeki pürüzsüzlüğü hissedebilirsiniz. Topicrem ultra moisturizing body milk 500 ml nemlendirici vücut sütü 2'li kullananlar, hızlı emilen formülü için bu kremi tercih eder. Sürüldükten kısa sonra emilerek kıyafetlerinizin kirlenmesini önler. Vücutta yapışkan bir etki bırakmayan bu ürünü günün her saatinde uygulayabilirsiniz. Sert ve çatlak bölgelere masaj ile uygulayarak yumuşak bir tene kavuşabilirsiniz.

Topicrem Body Milk 500 ml Nemlendirici Vücut Sütü Fiyatı

Topicrem Body Milk 500 Ml Nemlendirici Vücut Sütü Fiyatı

Topicrem ultra moisturizing body milk 500 ml nemlendirici vücut sütü 2'li fiyatı belirlenirken ürünün tüm kaliteli ve kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Tüm cilt tiplerine uyumlu yapısı geniş kullanım alanı sunar. Birkaç damla krem ile tüm vücudunuzu pratik bir şekilde nemlendirebilirsiniz. Çocuklarınızın cildinde kuruyan bölgelerine uygulayabilir, her duştan sonra sürerek nem dengesini koruyabilirsiniz. 24 saat etkisi devam eden bu ürün, gün boyu yumuşak ve rahat hissetmenizi sağlar. Yapışkan his bırakmayan yapısı sayesinde sıcak yaz günlerinde dahi ferah bir şekilde dolaşabilirsiniz. Cilt hücrelerinde bulunan suyun azalmasını önleyebilir, dinç bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Topicrem ultra moisturizing body milk 500 ml nemlendirici vücut sütü 2'li yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Yumuşak dokulu bu nemlendiriciyi Trendyol üzerinden bütçe dostu şekilde temin edebilirsiniz.