Toprak Doğal Dut Pekmezi 300 G Erzincan - Şekersiz Dut Pekmezi - Kemaliye Eğin Dut Pekmezi - Doğal Dut Pekmezi

249,90 TL
(833 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Toprak Doğal Dut Pekmezi 300 G Erzincan - Şekersiz Dut Pekmezi - Kemaliye Eğin Dut Pekmezi - Doğal Dut Pekmezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOPRAK DOĞAL Satıcı Ünvanı: TSH DOĞAL ÜRÜNLER TARIM AMBALAJ LOJİSTİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859059472600016 Vergi Kimlik Numarası: 8590594726
    Bu ürün TOPRAK DOĞAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şekersiz Dut Pekmezi - Kemaliye Eğin Dut Pekmezi - Şekersiz doğal pekmez
  • Bir kaşığı bile içinizi ısıtmaya yeten koyu renkli, zengin lezzete sahip Erzincan Dut Pekmezi, en bilinen ve sevilen pekmezler arasındadır.
  • Kemaliye’nin sarp arazisinde yabani dut ağaçlarında yetişen lezzeti özel dutlardan geleneksel yöntemlerle yapılan Erzincan Dut Pekmezi doğal olarak tatlıdır, ilave şeker içermez. Bu bölgede yetişen dutlar bölgenin coğrafya ve iklim özellikleri nedeniyle farklı bir lezzete sahiptir.
  • Yapımında geleneksel yöntemler izlenen Erzincan Dut Pekmezi için dutlar temmuz ayında toplanarak ayıklanır ve kurutulur. Pekmez yapılacağı zaman kuru dutlar kazanlara alınıp kaynatılarak şıra haline getirilir. Elde edilen şıra tepsilere aktarılarak yoğun pekmez kıvamını alıncaya kadar güneş altında olgunlaşmaya bırakılır. İçerisinde katkı maddesi, koruyucu ve şeker bulunmayan bu lezzetli ve doğal pekmezi tatlılarda şeker yerine kullanabilir, şerbet yaparak veya kahvaltılarda tahinle karıştırarak tüketebilirsiniz.
  • Tatlılara şeker yerine kullanılabilir, ayrıca şerbet yapılabilir veya kahvaltılarda tahinle karıştırılıp tüketilebilir.
  • Erzincan ilimizin Kemaliye - Eğin Dut pekmezi Geleneksel yöntemler ile yapılan bir Doğal dut pekmezidir.
  • İçerisinde %100 Erzincan Dutu bulunur.
  • Koruyucu, katkı maddesi ve renklendirici bulunmamaktadır.
  • Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 - 500 gr
Geri Bildirim Ver

Toprak Doğal Dut Pekmezi 300 gr Erzincan - Şekersiz Dut Pekmezi - Kemaliye Eğin Dut Pekmez

Herkesin, severek tüketmeyi tercih ettiği lezzetlerden biri de pekmezlerdir. Özellikle kahvaltı sofralarında sıklıkla tercih edilen pekmezler, birbirinden farklı meyvelerin çeşitli aşamalardan geçirilmesiyle üretilir ve müşterilere sunulur. Toprak doğal dut pekmezi 300 g Erzincan, sofralarınızda gurme lezzetler ortaya çıkarabilmeniz amacıyla mevsiminde toplanan dutlardan özenle üretilir. Toprak Kemaliye Eğin dut pekmez, tamamen organik ve bitkisel içeriklerden oluştuğu için vegan yaşam tarzını benimseyen kişiler tarafından da rahatlıkla tüketilebilir. Orantılı bir kalori değerine sahip olan pekmezin, gün içerisinde yetişkinler tarafından 1-2 yemek kaşığı, küçük çocuklar tarafından ise 1-2 tatlı kaşığı şeklinde kullanılması gereken besin desteğini vücuda sağlar. Ürün, cam kavanozu ile birlikte doğal ve kaliteli bir tat olması için özenle üretilir.

  • Organik ve bitkisel içerikler
  • Çeşitli şekillerde tüketim imkanı
  • Lezzetli bir atıştırmalık türü

Lezzetli Toprak Kemaliye Eğin Pekmezi Özellikleri

Lezzetli Toprak Kemaliye Eğin Pekmezi Özellikleri

Dut pekmezi Toprak, mevsiminde toplanan dutların çeşitli aşamalardan geçirilmesi sonucu elde edilir. Genellikle ılıman iklimlerde yetişen dut meyvesi, yüksek besin değerlerine sahiptir. Demir, B6 vitamini, magnezyum gibi çeşitli vitamin ve mineral değerlerini bünyesinde barındıran dut meyvesi, vücudun günlük olarak ihtiyaç duyduğu besin değerlerini yüksek oranda karşılar. Bununla birlikte ürün bileşenlerinde yüksek oranda bulunan demir, vücuttaki kırmızı kan hücre sayısının artmasına yardımcı olarak kansızlığın azalmasında olumlu bir rol oynar. Ürün içerisine herhangi bir renk ya da yapay aroma eklemesi yapılmaz. Pekmez, kendine has tadını içerisinde yer alan ve mevsiminde toplanan dutlardan alır. Dut, doğası gereği şekerli bir tada sahip olduğu için pekmez içerisine herhangi bir tatlandırıcı ya da şeker ilavesi de yapılmaz. Ürün, sahip olduğu tüm bu özellikler sayesinde sağlık dostudur.

Toprak Kemaliye Eğin Pekmezi Çeşitli Tüketim Alanları

Toprak Kemaliye Eğin Pekmezi Çeşitli Tüketim Alanları

Genellikle kahvaltı sofralarında tercih edilen pekmez, çeşitli yemek tariflerinin içerisinde de yerini alır. Dut meyvesi sayesinde şekerli bir tada sahip olan pekmezi, tatlı tariflerinin içerisinde kullanabilirsiniz. Özellikle kurabiye, tart gibi lezzetler pekmez ile uyumludur. Bununla birlikte mutfaklarınızda gurme lezzetlerin ortaya çıkması için pekmezi çeşitli et yemeklerinin içerisinde de kullanabilirsiniz. Pekmezin bir diğer kullanım alanı ise şerbet yapımıdır. Geleneksel Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan şerbetler, pratik bir şekilde ve kısa sürede sofralarda hazır edilir. Şerbetinizi soğuk ya da sıcak olarak tüketebilirsiniz. Ürünü, çeşitli sosların yapımında da kullanabilirsiniz. Ürünü, cam kavanozu sayesinde sofranızda steril ve şık bir şekilde servis edebilirsiniz. Toprak doğal dut pekmezi 300 g Erzincan yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ürünün çeşitli tüketim alanlarını keşfedebilirsiniz.

Toprak Kemaliye Eğin Pekmezi Fiyatı

Toprak Kemaliye Eğin Pekmezi Fiyatı

Toprak doğal dut pekmezi 300 g Erzincan fiyatı pekmezin içerisinde yer alan meyvelerin tazeliği göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Cam şişe içerisinde yer alan Toprak şekersiz dut pekmezi, kuru ve serin bir alanda muhafaza edilir. Ürünü buzdolabında muhafaza etmeniz durumunda şekerlenme riskinin oluşmamasına dikkat etmeniz önemle tavsiye edilir. Bununla birlikte ürün kavanoz kapağının her kullanımdan sonra sıkı bir şekilde kapatılması olası yapı bozukluklarının önüne geçtiği gibi pekmez içerisine toz, tüy gibi küçük partiküllü yabancı maddelerin girmesinin de önüne geçer. Oda sıcaklığı, ürünün bozulmadan ya da şekerlenme riskine maruz kalmadan tüketilmesi için yeterlidir. Cam kavanozu, çeşitli besinlerin saklanması için de kullanabilirsiniz. Siz de çeşitli şekillerde tüketim imkanı sunan bu lezzetli atıştırmalığa Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.