TORCH Profesyonel Pürmüz Pr2

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TORCH Profesyonel Pürmüz Pr2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aryılmaz Satıcı Ünvanı: ARYILMAZ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086160439200001 Vergi Kimlik Numarası: 0861604392
    Bu ürün Aryılmaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Torch Pürmüz Çakmak Doldurulabilir Profesyonel Metal Gövde
  • Ürün alüminyum kasadan oluşmaktadır.
  • Ürün içerisinde gaz yoktur. Kullanıcıların dolumunu kendileri yapması gerekir.
  • Ateş sabitlemesi ile tetikten elinizi çekseniz bile ateşlemeye devam etmektedir.
  • Gaz ayarı ile istediğiniz seviyede gaz basıncını ayarlayabilirsiniz.
  • 1300 derece sıcaklığa dayanıklı pratik ve estetik yapısı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Torch Profesyonel Pürmüz PR2

Torch profesyonel pürmüz PR2 ile mutfağınızda pratikliği yakalayabilirsiniz. Kullanışlı yapıya sahip ürünün minimal tasarımı sayesinde mutfağınızda istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Gaz ayarı ile gaz basıncını ayarlayabilirsiniz. 1300 derece sıcaklığa dayanıklıdır. Profesyonellerden hobi olarak yemek yapanlara kadar birçok kişinin tercih edebileceği bir üründür. Et yemeklerinde eti mühürlemek için kullanılırken tatlılarda da karamelize bir görüntü elde etmek ya da yakmak için idealdir. Sütlaçların üzerindeki yanık görüntüsünü vermek için tercih edilir. Pratik ve hızlı sonuç veren bir ürün olduğu için sunum yapmadan hemen önce tatlı ya da yemeğinizde kullanabilirsiniz. Saniyeler içerisinde istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz. Gazı bittiği zaman alt tarafındaki yerden çakmak gazı ile doldurabilirsiniz. Ayaklı tasarımı sayesinde tezgahın bir köşesine yerleştirebilirsiniz. Yemek yapmayı seven arkadaşlarınıza hediye olarak alabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Kullanışlı ve pratik
  • Gaz ayarı yapma imkanı

Torch Profesyonel Pürmüz PR2 Özellikleri

Torch Profesyonel Pürmüz PR2 Özellikleri

Torch pürmüz metal gövde ve alüminyum kasadan oluşur. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca kullanılabilir. Kullanımdan önce gaz doldurulması gerekir. Ateş sabitleme özelliği ile tetikten elinizi çektiğinizde dahi ateşleme devam eder. Gaz ayarına sahip olduğundan istediğiniz seviyede ayarlayabilirsiniz. 1300 derece sıcaklığa kadar dayanıklıdır. Pratik yapısı sayesinde her yaştan kişi rahatlıkla kullanılabilir. Pürmüzü ters çevirip çakmak gazı doldurucusunu deliğe sokarak doldurabilirsiniz. Böylelikle gazı bittiğinde doldurup tekrardan kullanabilirsiniz. Tatlılarda ve yemeklerde kullanmak için idealdir. Pürmüz şefler ve evde yemek yapmayı sevenler tarafından kullanılır. Etleri tütsülerken, krem brüle ya da sütlaç gibi tatlıların üzerini yakarken tercih edilir. Bunların dışında tartların ve şekerli pastaların üzerinde karamelize görüntü oluşturmada da işe yarar. Pürmüz ile yaptığınız estetik ve yemekleri lezzetli hale getirebilirsiniz. Pratik ve kolay kullanımı sayesinde yemeklerinize son dokunuşları yapabilirsiniz.

Torch Profesyonel Pürmüz PR2 Avantajları

Torch Profesyonel Pürmüz PR2 Avantajları

Torch pürmüz çakmak çeşidi olarak bilinir. Minimal tasarıma sahip ürünün bir diğer adı da alev tabancası olarak bilinir. Şefler, hobi olarak yemek yapanlar, pastacılar sıkça pürmüz kullanır. Özellikle tatlıların üzerine kızarmış bir görüntü vermek için tercih edilir. Pürmüz kullanmak çakmak kullanmak kadar kolaydır. Zahmetsiz olduğu için de insanlar tarafından sık tercih edilir. Pürmüzde yer alan emniyet kemeri kaldırıldıktan sonra çakmak yakar gibi tuşa basmak yeterli olur. Pürmüzü tatlıya ya da diğer yemeklere fazla yakın tutmamanız gerekir. Ateşi sabitleyerek basmayı bıraksanız dahi kullanmaya devam edebilirsiniz. Oldukça hızlı sonuç veren bir alet olduğu için mutfakta zamandan tasarruf etmeyi sağlar. Dayanıklı yapısı uzun soluklu kullanıma olanak tanır. Profesyonel pürmüz saniyeler içerisinde tatlı ve yemeklerinizde istediğiniz görüntüyü yakalamanızı sağlar. Lezzetli yemeklere imza atmak için bu ürünü kullanabilirsiniz.

Torch Profesyonel Pürmüz PR2 Fiyatı ve Yorumları

Torch Profesyonel Pürmüz PR2 Fiyatı ve Yorumları

Torch profesyonel pürmüz PR2 fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Pürmüz ateş yakmak için kullanılan bir alettir. Mutfakta et mühürlemek ya da tatlıların üzerine karamelize görüntü vermek için tercih edilir. Birçok kişinin tercih ettiği bu ürün, mutfaktaki işleri pratik hale getirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Sunum yaparken yiyeceklerin göze hitap etmesini sağlamak için kullanabileceğiniz bir üründür. Özellikle tatlıları servis ederken görüntülerini dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Kullanışlı yapısı ile mutfaklarda kurtarıcı bir alet olur. Dayanıklı yapısı uzun süre kullanabilmenizi sağlar. Ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir şekilde kullanım imkanı tanır. Torch profesyonel pürmüz PR2 yorumları ile ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kullanışlı, pratik, dayanıklı olan ve yemeklerinizi güzelleştirmek için kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol’dan inceleyebilir, dilediğiniz zaman kolayca sipariş verebilirsiniz.