Trixowell Advanced Saç Dökülmesine Karşı Biotin, Vitamin Ve Mineral Içeren Multivitamin (saç Vitamini)

700 TL
(11,67 TL / tablet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixowell Advanced Saç Dökülmesine Karşı Biotin, Vitamin Ve Mineral Içeren Multivitamin (saç Vitamini)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MS Dermokozmetik Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: MS DERMOKOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623133837400001 Vergi Kimlik Numarası: 6231338374
    Bu ürün MS Dermokozmetik Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Biotin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Trixowell Advanced Biotin Vitamin ve Mineral İçeren Gıda Takviyesi 60 Tablet Fiyatı

Trixowell Advanced biotin vitamin ve mineral takviye gıda 60 tabletten oluşur. Ürünün içeriğinde bulunan yağlar ve bitkisel ekstraktlar, bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Bununla birlikte kökleri besleyen bu takviye edici gıda sayesinde daha parlak ve güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Ürün, saçlarının dökülmesinden şikâyetçi olan kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Trixowell Advanced biotin vitamin ve mineral 60 tablet takviye gıda dökülmenin ilerlemesini yavaşlatır ve saçların yapısını çok daha güçlü bir hâle getirir. Bu ürün, çeşitli sebepler sonucunda doğal yollar ile alınamayan mineralleri, vitaminleri elde etmenizi sağlar. Bu takviye edici gıda Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Güvenli bandrollü amber şişenin içinde yer alan tabletler vegan bireyler için uygundur.

  • Miktar: 60 Tablet Trixowell Advanced Biotin
  • Kullanım Sıklığı: Sabah ve Akşam Tok Karnına Birer Adet Trixowell Advanced Biotin
  • Ana Etken Madde: Biotin Trixowell Advanced Biotin

Trixowell Advanced Biotin Takviye 60 Tablet İçeriği Nasıl?

Trixowell Advanced Biotin Takviye 60 Tablet İçeriği Nasıl?

Trixowell Advanced biotin vitamin ve mineral 60 tablet takviye gıdanın içinde pek çok faydalı bileşen bulunur. Bunlar hem bağışıklık sistemini güçlendirir hem de saç köklerini besler. Ürünün içeriğinde yer alan maddeler; 2500 Mikrogram Biotin, saw palmetto, çinko, folik asit; vitamin B5, B6, C; ginkgo biloba ekstresi ve demir olarak sıralanabilir. 18 çeşit farklı bileşen içeren ürünün içeriğinde yer alan maddelerin doz miktarları, kişilerin saç dökülmesi probleminin giderilmesi için özel olarak ayarlanmıştır. Bu sorunu ortadan kaldırabilecek olan etkili bitkisel ekstreler; saw palmetto, üzüm çekirdeği ve at kuyruğu gibi maddelerden elde edilir. Buna ek olarak ısırgan otu, ginkgo biloba ve doğal DHT baskılayıcı balkabağı çekirdeği ekstreleri de aynı özelliğe sahiptir. Trixowell Advanced biotin, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

Trixowell Advanced Biotin 60 Tableti Kimler Alır?

Trixowell Advanced biotin vitamin ve mineral içeren takviye edici gıda saç dökülmesi problemi yaşayan ve bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilebilir. Genetik yapı ve birtakım hastalıkların yanı sıra vitamin ve mineral eksikliği de saç dökülmesinin önemli nedenlerinden bir tanesidir. Bu problemin etkilerini azaltmak isteyen her sağlıklı yetişkin birey bu ürünü tercih edebilir. Öte yandan bu ürünün düzenli bir biçimde kullanılması gerekir. Aksi takdirde arzu edilen sonucu elde etmek zorlaşır. Farklı sebeplere bağlı olarak ortaya çıkabilecek olan saç dökülmesi probleminin ilerlemesini yavaşlatmak için tercih edebileceğiniz bu ürün, çocuklar için uygun değildir. Tüm bunlara ek olarak hamilelik ve emzirme döneminde olan kişilerin bu takviye edici gıdayı kullanmadan evvel uzman bir doktora başvurması tavsiye edilir.

Trixowell Advanced Biotin Takviye Gıda Kullanımı Nasıl?

Trixowell Advanced biotin vitamin ve mineral 60 tablet takviye gıda, günlük kullanım için uygundur. Ürünü hem sabah hem de akşam yemek yedikten sonra tüketmeniz gerekir. Orta kısımlarında bulunan çentik sayesinde oldukça kolay bir biçimde ikiye ayrılabilen tabletler, rahatlıkla yutulabilir. Bu takviye edici gıdanın içeriğinde yer alan maddeler, insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz ve kilo aldırmaz. Öte yandan tavsiye edilen günlük tüketim dozunun aşılması, istenmeyen durumların yaşanmasına neden olabilir. Kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmesi gereken bu ürün, bir ilaç değildir ve herhangi bir hastalığın tedavisi için kullanılmamalıdır. Dilerseniz siz de Trixowell Advanced biotin vitamin ve mineral takviye gıda 60 tablet yorumlarını inceleyebilirsiniz. Pek çok kişinin favorileri arasında yer alan bu kaliteli ve güvenilir ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.