Tropical Biorept W 20 gr Zarf Kaplumbağa Sürüngen Yemi

191,40 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
86,13 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tropical Biorept W 20 gr Zarf Kaplumbağa Sürüngen Yemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atakan Petshop Satıcı Ünvanı: ALİ ERTEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5087262624200015 Vergi Kimlik Numarası: 3720351936
    Bu ürün Atakan Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tropical biorept w, Etçil ve otçul sürüngen türleri için uygun hazırlanmış stick formunda kaplumbağa yemidir. Diğer böceklerde bulunmayan uygun bir kalsiyum-Fosfor oranına sahip hermetia illucens larvalarını içerir. Gammarus pulex ilavesi, yiyeceği değerli protein, kitin ve doymamış yağ asitleri (omega-3 ve omega-6) ile zenginleştirir. Tropical biorept w , içeriğindeki balıklar, yumuşakçalar ve kabuklular su kaplumbağasının doğal besin kaynağıdır. Yemleme tavsiyesi
  • * canlı başına günde 2 stickten olacak şekilde 2 ögün yem vermeniz tavsiye edilir. Yem içeriği
  • * balık ve balık türevleri, bitkisel kökenli türevler, bitkisel protein ekstreleri, tahıllar, yumuşakçalar ve kabuklular (gammarus pulex% 4.8), algler, böcekler (hermetia illucens larvalarından% 3 yemek), mayalar, sıvı ve katı yağlar, mineraller. Katkı maddeleri (kg başına)
  • * benzer etkiye sahip vitaminler, pro-Vitaminler ve kimyasal olarak iyi tanımlanmış maddeler: A vitamini 21000 ıu, d3 vitamini 1 260 ıu, e vitamini 80 mg, c vitamini 300 mg. Eser elementlerin bileşikleri
  • * demir (demir (ıı) sülfat monohidrat) 27.5 mg, çinko (çinko oksit) 7.7 mg, manganez (manganez (ıı) oksit) 5.7 mg, bakır (bakır (ıı) sülfat pentahidrat) 1.4 mg, iyot (potasyum iyodür ) 0.17 mg, molibden (sodyum molibdat) 0.04 mg. Renklendiriciler. Antioksidanlar. Analitik bileşikler
  • * ham protein% 40.0, ham yağ% 6.0, ham elyaf% 3.0, nem% 10.0. Tropical sürüngen yemleri , suya salınım yapmayan balık yemidir. Yüksek kaliteli içeriğiyle yavru ve yetişkin balık türleri için üretimi mevcuttur. tek bir kullanımda balıklarınızın tüketebileceği kadar yem vermeniz tavsiye edilir. Kuru alanda, güneşten uzak saklamanız tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver