tropikya Mango Meyvesi Yerli Ürün Yemeye Hazır

329 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

tropikya Mango Meyvesi Yerli Ürün Yemeye Hazır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tropikya Satıcı Ünvanı: MAHMUT KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1363656026800001 Vergi Kimlik Numarası: 5680067300
    Bu ürün Tropikya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalında olgunlaşan meyvelerden seçip gönderiyoruz.
  • Yemeye hazır ürün göderiyoruz.
  • 1 adet mango meyvesi 500gr civarında gelmektedir.
  • Bahçemizden toplayıp kapınıza teslim ediyoruz.
Geri Bildirim Ver

Tropikya Mango Meyvesi Yerli Ürün Yemeye Hazır

Doğa, insanlara pek çok mucize sunar. Bu mucizelerden biri de meyvelerdir. Değişik iklimlerde, farklı tarım koşulları ile yetişen bu besin türleri, bileşenlerinde bulunan zengin besin değerleriyle insanları besler, sağlıklı olmaları için yardımcı olur. Gün içerisinde yaşanan ani açlık hissi durumlarında ya da yemeklerden sonra ağır kalorili tatlıların yenmesi yerine tercih edilebilecek sağlıklı yollardan biri de bir porsiyon meyve tüketilmesidir. Tropikya mango meyvesi yerli ürün yemeye hazır bir şekilde yemek sofralarında servis edilebilir. İsterseniz ürünü yemek tarifleri içerisine ilave edilerek yeni lezzetler de ortaya çıkarabilirsiniz. Sulu bir besin türü olması nedeniyle damağınızda ferah bir tat bırakır. Aynı zamanda yerli üretim koşulları çerçevesinde özverili bir işçilikle yetiştirilir.

  • Zengin besin değerleri
  • Lezzetli tat ve ferahlatıcı aroma
  • Organik ve doğal üretim

Tropikya Mango Meyvesi Benzersiz Özellikleri

Tropikya Mango Meyvesi Benzersiz Özellikleri

Tropikal mango meyvesi, kapalı tohumlarda yetişerek olgunlaşan, uzun ömürlü ağaçların verdiği etli meyve türüdür. Mangonun olgunlaşması yaklaşık 3 ile 6 ay arasında tamamlanır. Olgunlaştığı yere göre dış kabuğunun rengi de değişir. Genellikle turuncu, kırmızı ve sarı renkli bir dış kabuğa sahiptir. Aynı zamanda dış kabuğu hafif tüylüdür. Sulu ve tropikal bir meyve olan mangonun, çok taze bir kokusu vardır. Tadı kavun, erik, şeftali gibi sulu meyvelere benzer. Aynı zamanda yüksek besin değerlerine sahip bu sağlıklı besinin 100 gramında 1,6 gr lif bulunur. Lifli gıdalar, sindirim sisteminin düzenli ve sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Güçlü antioksidan kaynakları olan bu yiyecekler A ve C vitamini bakımından da oldukça zengindir. İçerisinde yer alan vitaminler, güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmanıza yardımcı olur.

Tropikya Mango Meyvesi Çeşitli Kullanım Şekilleri

Tropikya Mango Meyvesi Çeşitli Kullanım Şekilleri

Mango, genellikle direkt olarak tüketilse de çeşitli yemek tariflerinde de sıklıkla tercih edilir. Özellikle salata soslarında, dondurmalarda, sütlü tatlılarda aroma verici olarak kullanılır. Hindistan mutfağında ayrı bir yeri olan mango, çeşitli baharat türleriyle harmanlandığında farklı gurme lezzetler ortaya çıkar. Baharatlarla harmanlanmış hali, balık ve et yemeklerinde denge sağlar. Ana yemeklerin içerisinde tüketildiği kadar yoğurt ile birlikte ara öğünlerde de sıklıkla tercih edilen bir besindir. 100 gramında 60 kalori bulunur. Bu nedenle diyet ve perhiz listelerinde yer alır. Ürünün tüylü dış yüzeyi etli iç kısmından kolay ayrılmaz. Bu nedenle bir bıçak yardımıyla ayırmanız gerekir. Tropikya mango meyvesi yerli ürün yemeye hazır yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de yüksek besin değerlerine sahip bu meyveyi ilave edebileceğiniz yeni yemek tarifleri keşfedebilirsiniz.

Tropikya Mango Meyvesi Avantajlı Fiyatları

Tropikya Mango Meyvesi Avantajlı Fiyatları

Tropikya mango meyvesi yerli ürün yemeye hazır fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde 1 adet mevsiminde toplanan mango meyvesi bulunur. Ürün, yaklaşık olarak 290 gr ağırlığındadır ve 1 porsiyona denk gelir. Diğer meyve çeşitleri ile aynı koşullarda muhafaza edilmesi mümkündür. Ancak oda sıcaklığında bulundurulmaması tavsiye edilir. Aksi halde üründen beklenen taze ve ferah tat istenilen ölçüde alınamaz. Yüksek besin değerleri dış kabuğunda da bulunduğundan dolayı dış kabuk kısmının da tüketilmesi mümkündür. Ancak bu durumda besini tüketmeden önce yıkamanız tavsiye edilir. Ürünü tek seferde, bir bütün olarak tüketmemeniz halinde dışarıdan hava alarak kararmaması için üstünü kapatarak buzdolabına yerleştirmeniz gerekir. ​​Tadıyla damağınızda ferah bir tat bırakan bu tropikal gıdaya Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.