Tsmart Uzaktan Yönetebilen Kablosuz Akıllı Wıfı Priz 16a Tuya Destekli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tsmart Uzaktan Yönetebilen Kablosuz Akıllı Wıfı Priz 16a Tuya Destekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mi Upany Satıcı Ünvanı: UNI TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892030516800013 Vergi Kimlik Numarası: 8920305168
    Bu ürün Mi Upany tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tsmart home kablosuz akıllı WIFI Priz 16A Uzaktan yönetilebilen programlanabilir Akıllı Priz Artık gözünüz arkada kalmasın. Tüm cihazlarınız güvende... Tsmart home akıllı wıfı priz ile dilediğiniz zaman nerede olursanız olun uzaktan kapatıp açabilirsiniz, Dilerseniz zamanı programlayarak wıfı prizi aktif yada pasif hale getirebilirsiniz. Akıllı erişim: nerede internetiniz olursa olsun telefonunuzda bulunan tuya uygulaması ile akıllı prize takılı olan cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz.
  • Planlama: akıllı priz zaman planlaması ile cihazlarınızın açılıp kapatılmasını programlayabilirsiniz.
  • Dışarı modu: Evde olmadığınız zaman birinin evde olduğunun görüntüsü vermek için farklı zamanlarda cihazlarınızı açar.
  • Amazon echo ses kontrolü: amazon echo (ayrı satılır) sesinizi kullanarak akıllı fişe bağlı cihazlarınızı yönetmenizi sağlar.
  • Elektronik ev aletlerini nerede ve ne zaman olursa kolayca yönetin Akıllı prizlerin kurulumu kolay ve dünyanın herhangi bir yerindeyken evde bulunan ev elektronik aygıtlarını telefonunuzla yönetmenizi sağlar. Her zaman evdeymişsin hissi Kötülükleri evden uzak tutmak için, ışıkları zamanlamaya göre ayarlayarak, evden uzakta olduğunuz zaman, evdeymişsiniz görünümü sağlar. Yataktan dışarı çıkmadan kontrol ve otomasyonu sağlar Yataktan çıkmadan akıllı telefonunuzla ışıklarınızı ve diğer elektronik aygıtlarınızı kolayca kapatabilirsiniz veya akıllı priz ile gece yarısına ayarlayarak otomatik olarak kapatabilirsiniz. Modern, zarif, basit Asla çalışan eşyaları çalışır halde bırakma Akıllı prizler geri sayım sayacı özelliği ile ev aletlerini otomatik olarak ayarlanan zamandan önce kapatarak rahatlamanızı sağlar. Android, IOS ve amazon echo ile uyumlu
Geri Bildirim Ver