Tual Hobi Sanat Metal Kutu Ayağı Kelebek Model Gold (3,5x2,8cm) Vida Hediyeli (4 Adet)

67 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tual Hobi Sanat Metal Kutu Ayağı Kelebek Model Gold (3,5x2,8cm) Vida Hediyeli (4 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dekoromi Satıcı Ünvanı: TUAL HOBİ SANAT MALZEMELERİ ÜRETİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859063591800015 Vergi Kimlik Numarası: 8590635918
    Bu ürün Dekoromi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal Kutu Ayağı Kelebek Model Gold Orta Boy (3,5x2,8cm) 4 Adet Ayak+ 8 Adet Vidası Metal Kutu Ayağı Orta Boy Kelebek Modeli, her türlü kutu, tepsi, tesbih kutusu ve sunum tahtalarında kullanabileceğiniz, vidalayarak veya yapıştırılarak kullanılabilen, uygulandığı objeye görkemli bir hava katan, objeyi zeminden yükselten bir metal aksesuardır. Objenin cinsine göre genellikle yuvarlak objelerde 3 adet, köşeli objelerde 4 adet kullanılır. Tesbih kutusu ayağı veya ahşap kutu ayağı olarak da bilinen, metal kutu ayaklarımız, paslanmaz Metal üzerine, parlak altın renginde olup yerli üretimdir. Birinci sınıf işçiliğe sahip metal kutu ayakları, hatasız olup piyasada bulunan ucuz Çin mallarından değildir. Altın Sarı renk Kelebek model metal ayaklar, ürünlerin titizlikle seçildiği ahsap hobimarket.comgüvencesiyle tarafınıza gönderilmektedir. Orta Boy Parlak Altın Renkli Kelebek Modeli Paslanmaz Metal Kutu Ayakları uygulandığı objeyi net 2,5cmyükseltmektedir. Ürün 3,5cmuzunluk ve 2,8cmgenişlik ölçüsüne sahiptir. Kelebek Model Orta Boy Metal Kutu Ayakları 4 adet ayak ve 8 adet vida olarak ambalajında size gönderilecektir. Dolayısıyla kaç adet ayak kullanacaksanız ona göre sipariş vermeye dikkat ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Mobilya Menteşeleri
Geri Bildirim Ver