TUĞSEM BUTİK Hasta Külodu Külot Bez

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TUĞSEM BUTİK Hasta Külodu Külot Bez

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Vücuda rahat uyums ağlar esnek Hasta külodu özel dokusu sayesinde ses yapmaz. Pratik kullanımı ile özellikle hareket halindeki hastaların kullanımına kolaylık sağlar. Hasta külodu ıslaklık ve koyuyu hapseden özel emici tabakası sayesinde güvende tutar. Medsey hasta külotları iç yüzeyi pamuklu kumaştan üretilmiştir. Lohusa kadınlar için ideal bir üründür. Hasta külodu az miktarda salınımı olan hastalarda 30 derecede yıkanılabilir. Hasta külodu az miktarda salınımı olan hastalarda 30 derecede yıkanılabilir. 170 gramaj havlu kumaş• 4 beden seçeneği S 65 -75 kg arası M 75 - 90 kg arası L 90 -120 kg arası Xl 120 kg Esnek bel lastiği ve bacak kavrayıcı lastikleri vardır.
Geri Bildirim Ver