Tupperware Dilim Dilim

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.222 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

Tupperware Dilim Dilim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trendeco Satıcı Ünvanı: ORAY SELÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3843761473600000 Vergi Kimlik Numarası: 7590047992
    Bu ürün trendeco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dilim dilim ile sebze ve meyvelerinizi artık çok daha kolay ve farklı şekillerde dilimleyebilirsiniz.
  • Tırtıklı, jülyen, parmak, küp, elmas ve dalgalı şekillerde istediğiniz incelikte dilimler yapabilir menünüze etkileyici sunumlar katabilirsiniz.
  • Parmak koruyucu aparatı dilimleme esnasında parmaklarınızın zarar görmesini engeller.
  • Kullanılmadığı zamanlarda kilitli pozisyonda tutarak hem kendinizi hem de bıçakları korumuş olursunuz.
  • Temizlemeden veya bıçakları değştirmeden önce her iki ayar düğmesinin de "kilitli" pozisyonda olduğundan emin olun.
Geri Bildirim Ver

Tupperware Dilim Dilim

Aşçılar, öğrenciler, misafir ağırlamayı sevenler ve daha pek çok kişi için uygun bir ürün olan Tupperware Dilim Dilim yenilikçi bir tasarım sunar. Mutfakta vakit geçirmeyi ve yeni tarifler deneyimlemeyi sevenler için ideal bir seçenektir. Tariflerinizi hızlı ve pratik bir şekilde hayata geçirebilmemiz adına tasarlanan ürün, aynı zamanda cazip fiyatlı bir alternatiftir. Pek çok farklı doğrama metodunu bir arada barındıran Tupperware Dilim dilim fiyatları da bu özellikler kapsamında belirlenir. Rakamlar farklı bütçelere hitap eder. İstek ve ihtiyaçlarınıza kulak vererek tasarlanmış olan ürün, son derece kullanışlıdır. Fonksiyonel yapısı sayesinde tüm tariflerinizi kısa zaman içinde hazırlayarak hem kendinize hem ailenize hem de arkadaşlarınıza sunabilirsiniz. Böylece doğrama işlemini pratik bir şekilde yaparak zamandan da tasarruf etmiş olursunuz.

  • Meyve ve sebze doğrama özelliği
  • Kaliteli malzeme
  • Farklı doğrama ayarları

Pratik Tupperware Dilim Dilim Özellikleri

Pratik Tupperware Dilim Dilim Özellikleri

Dilim Dilim ile dilerseniz tüm sebze ve meyveleri önceden doğrayıp dolaba kaldırabilirsiniz. Ürün, pek çok alanda size kolay kullanım ve uzun ömürlü bir deneyim fırsatı sunar. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen Tupperware markalı bu doğrayıcı ile uzun yıllar pek çok farklı tarifi hayata geçirebilirsiniz. Siz de bu ayrıcalıktan yararlanmak için ürünü inceleyip daha sonrasında satın alarak eşsiz bir deneyim yaşamak için ilk adımı atabilirsiniz. Dilim Dilim Tupperware sayesinde mevsiminde aldığınız sebze ve meyveleri küçük parçalar halinde doğrayarak buzdolabında da kolayca saklayabilirsiniz. Böylelikle canınız istediği zaman pratik bir şekilde buzluğunuzdan çıkarıp istediğiniz yemekte kullanabilirsiniz. Meyve ve sebzeler için ayrı bir doğrama tekniği gerektiren tarifleriniz açısından da son derece ideal bir tasarımdır. Siz de bu eşsiz konfora erişmek için ürünü satın alabilirsiniz.

Şık ve Kullanışlı Dilim Dilim Tupperware

Şık Ve Kullanışlı Dilim Dilim Tupperware

Tupperware Dilim Dilim tup.dlim dlim büyük ile yiyecekleri ister küp isterseniz de jülyen doğrayabilirsiniz. Aynı zamanda tırtıklı yapıda da meyve ve sebzeleri keserek estetik sunumlar yapabilirsiniz. Mutfakta geçirdiğiniz vakti daha verimli kullanmanızı sağlayan bu ürüne sahip olmanın ayrıcalığını yaşamak için detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda dilim doğrayıcının yorumlarına da göz atarak model hakkında fikir edinebilirsiniz. Kaliteli materyallerden tasarlanan ve uzun ömürlü bir kullanım vadeden özel bir alternatif olarak sunulur. İstek ve ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak tasarlanır. Son derece pratik bir deneyim yaşamanız için beğeninize sunulur. Zamandan tasarruf etmek ve mutfakta geçirdiğiniz vakti azaltmak için ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Bütün tariflerinize kullanabileceğiniz bu ürünle eşsiz bir deneyim yaşamak adına ilk adımı atabilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

Avantajlı Tupperware Dilim Dilim Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Tupperware Dilim Dilim Fiyatları ve Yorumları

Tupperware Dilim Dilim yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Bu yorumları okuyarak ürünün özellikleri ve kullanım şekli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tupperware Dilim Dilim kullananlar ve bu deneyimden memnun olanların arasına siz de katılabilirsiniz. Bu ayrıcalığı yaşamak için tasarımı detaylı olarak inceleyip satın aldıktan sonra mutfağınızda farklı tarifler denemeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda ürün, oldukça hem ufak hem de fonksiyonel olduğundan dolap ve çekmeceye rahatlıkla sığabilecek bir yapıdadır. Tüm bunların yanı sıra kolay taşınabilen ve ergonomik yapısıyla beğeni kazanır. Bu tasarım ile pek çok farklı mekanda da tariflerinizi hayata geçirebilirsiniz. Tupperware markasının kaliteli tasarımları arasında yer alan doğrayıcıyla pek çok ihtiyacınızı karşılarsınız. Modelin son derece dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. Beğeni kazanan bu modele Trendyol ile ulaşıp sahip olabilirsiniz.