TWOX Agarta Cilt Beyazlatıcı Sabun 150 Gr

179,04 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TWOX Agarta Cilt Beyazlatıcı Sabun 150 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Twox Satıcı Ünvanı: AŞKIN ALICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5182055923000011 Vergi Kimlik Numarası: 0520289884
    Bu ürün Twox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agarta Cilt Beyazlatıcı Sabun 150 Gr Özellikleri
  • Cilt beyazlatıcı sabun, cildi beyazlatma özelliğine sahip olan ve cildi ölü hücrelerden arındıran bir sabun çeşididir. Bu sabun özellikle cilt renginin açılmasına, hatta sonradan oluşan kararmaların kaybolmasına yardımcı olur. Katı bir yapıya sahip olan bu beyazlatma etkili sabuna Agarta Kozmetikten ulaşabilir, lekeli cilt görünümünden ışıltılı bir cilde ilk adımı atabilirsiniz. Doğal Cilt Beyazlatıcı Sabun Faydaları Nelerdir? Kararmalara karşı etkili sonuç gösterdiği düşünülen cilt beyazlatıcı sabun birden fazla özelliğe sahiptir ve bu özellikler şu şekilde sıralanabilir: Düzenli kullanımda ölü cilt hücrelerinden kurtulmayı, cildin beyazlamasını sağlar. Lekelerin giderilmesinde yardımcı olur. Güneşten oluşan leke problemleriyle savaşarak en aza indirir. Deri dökülmelerini giderir. Koltuk altında, diz kapağında, kol dirseklerinde oluşan çeşitli kararmaları engeller aynı zamanda iyileştirir. Saçları köklerinden besler. Nemlendirir. Her cilt tipi kullanabilir. Dermatolojik olarak uygundur. Cilt Beyazlatıcı Sabun Nasıl Kullanılır? Cilt beyazlatıcı sabun kullanımı her ne kadar zahmetsiz olsa da cilt beyazlatıcı sabun kullananların dikkat etmesi gereken önemli noktalar vardır ve bu önemli noktalar şu şekilde sıralanabilir: Öncelikle sabunu su ile temas ettirdikten sonra köpürtün, Sonrasında ister lif yardımı ister elinizle cildinize hafif bir şekilde dairesel hareketlerle masaj yapın. Yüzünüzde maske halinde kullanmak içinse 2-3 dakika bekletebilirsiniz. Daha sonrasında ılık su ile durulayınız. Sabunu kuru ve nemsiz bir alanda saklamaya özen gösteriniz.
Geri Bildirim Ver