UGG W GOLDENGLOW BLACK (SIYAH) 1152685

5.999,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
36
37
38
39
40
41

Ürün Bilgileri

UGG W GOLDENGLOW BLACK (SIYAH) 1152685

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ves Deri Satıcı Ünvanı: VES DERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925042053900010 Vergi Kimlik Numarası: 9250420539
    Bu ürün Ves Deri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Süper hafif ve ultra rahat, su dostu/suya dayanıklı GoldenGlow, tamamenayarlanabilir bir sandalettir. Yağmurda ve güneşte giyilebilen bu sandalet,esnek ve destekleyici şeker kamışı EVA'dan yapılmıştır. Çıkıntılı tabanlı birplatform üzerinde yer alan ve kavrayıcı ayak tabanıyla tamamlanan GoldenGlowsandalet, hissettirdiğiyle eşdeğer dinamik bir görüntüye sahiptir. Üst kısmı TPU malzemeden üretilmiştir. Arka tarafında %100 geri dönüştürülmüşpolyester elyaftan yapılmış çekme kulakçığı vardır. Cırtlı bandı ile kolaylıklaayarlanabilir, ayrıca giyip çıkarmak için de son derece pratiktir. Üst astarkumaşı %100 geri dönüştürülmüş polyester elyaftan yapılmıştır.Sürdürülebilirlik için (sustainability) şekerkamışından elde edilmiş etilendenüretilmiş SugarSole EVA dış ve orta tabanlıdır. Değerli UGG müşterimiz, VESDeri olarak, 2014 yılından beri UGG markamızın Türkiye tek distribütörlüğünügururla yapmaktayız. Türkiye tek distribütörü olarak yaptığımız sözleşme ileyurt dışından UGG modellerimizi ithal etmekte, gümrüklerden çekmekte ve Türkhalkının beğenisine sunmaktayız. UGG markasının Türkiye tek distribütörüolduğumuzu belirleyen sözleşmelerimiz UGG ürünlerimizin Trendyol'da satışasunulabilmesi için Trendyol'a da ibraz edilmektedir. Dolayısıyla, VES Deri'denalacağınız tüm UGG ürünleri tamamen orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% geri
Geri Bildirim Ver