Kellogg's Kellogs Cocopops 450 gr

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kellogg's Kellogs Cocopops 450 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kellogs coco pops çikolatalı mısır gevreği 450 gr
Geri Bildirim Ver

Ülker Kellogs Coco Pops 450 gr

Ülker Kellog’s Coco Pops 450 gr çocukların sabah kahvaltılarının vazgeçilmezlerindendir. Besin değeri bakımından sağladığı üstün özellikleriyle dikkat çeker. Vitamin desteği vererek kemik gelişimine yardım eder. Fiziksel açıdan güç kazandırarak iskelet yapısına iyi gelir. Demir eksikliği görülen kişilerde kansızlık problemlerini gidermeye yardımcı olur. Kalsiyum değeri ile kas fonkiyonlarına katkı sağlar. Beslenme alışkanlıklarınız arasında ürüne yer vererek dengeli bir tüketim düzeni oturtabilirsiniz. Bu ürün, gevrek olduğundan çıtır bir tadı vardır. Çikolatalı toplarıyla tadı damağınızda kalacak lezzetler sunar. Genellikle sütle karıştırılıp servis edilir. Ayrıca şeker ve bal gibi eklemeler yapıp damak tadınıza göre şekillendirebilirsiniz. Ciddi bir kalori takviyesi sağlayarak doyurucu bir etki bırakır. Coco Pops çikolatalı mısır gevreğine sofranızda yer vererek mutlu bir sabah geçirebilirsiniz.

  • Vakit tasarrufu
  • Yüksek besin değeri
  • Çocuk gelişiminde etkili

Kahvaltılıklara Yeni Bir Boyut Getiren Coco Pops 450 gr

Kahvaltılıklara Yeni Bir Boyut Getiren Coco Pops 450 gr

Coco Pops 450 gr yoğun bir lif kaynağına sahiptir. Sindirim sisteminizin düzgün biçimde çalışmasına yardım eder. Kilo kontrolü sağlamak istenirken değerlendirilerek diyet listelerinde yer alabilir. Düzenli tüketildiğinde sağladığı yararlar artabilir. Tokluk hissi uyandırarak yiyecek ihtiyacınızı uzun süre karşılar. Midenizde önemli bir yer kaplayarak sabah öğünlerini verimli geçirmenize vesile olur. Pratik bir şekilde hazırlanabilmesi ile elinizi kolaylaştırır. Yapımı gayet kolay olduğundan çocukların kendi başlarına hazırlayabileceği derecede pratiktir. Anne ve babaların müdahalesine ihtiyaç duyulmadan rahatça uygulanabilir. Bu sayede klasikleşmiş kahvaltılıkların beraberinde getirdiği uğraşlardan kurtarır. Besin değerlerinin üstünlüğüyle kaliteli bir içerik sunarak beğeni toplar. Yorgun düştüğünüzde arzuladığınız enerjiyi elde etmeniz için ideal lezzettir. Gün içinde zinde hissetmenize olanak tanır. Coco Pops çikolatalı mısır ve buğday gevreğiyle güne iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

Modern Çözümler Yaratan 450 gr Coco Pops Avantajları

Modern Çözümler Yaratan 450 gr Coco Pops Avantajları

450 gr Coco Pops enerjik hissetmeniz adına tercih edebileceğiniz bir kahvaltıdır. Günlük yaşamınızdaki faaliyetler sonucu bitap düştüğünüzde devreye girer. Yorgunluğunuzu alarak dinç hisettmenizi sağlar. İnsan vücudunun olmazsa olmaz bileşenlerinden olan proteinler için zengin bir referanstır. Önemli ölçüde aminoasit takviyesi yaparak büyüme ve gelişmenizde aktif rol alır. Nitekim proteinler, vücut doku ve onarımında etkilidir. Coco Pops, acele etmeniz gereken anlarda imdadınıza yetişir. Aç uyandığınız ve bir yere yetişmeniz gerektiği durumlarda sütle beraber karıştırarak hazırlayabilirsiniz. Böylelikle gereksinimlerinizi karşılayarak faydalı bir öğün sağlar. Kahvaltı hazırlamaya vaktiniz olmadığında da tercih edebileceğiniz bir lezzettir. Kısa süreli bir yapım aşamasına sahiptir. Bu sayede sofralarınızı kurarken güçlük çekmek zorunda kalmazsınız. Erken uyandığınız bir günün başlangıcında Coco Pops çikolatalı mısır ve buğday gevreğini zevkle değerlendirebilirsiniz.

Avantajlı Ülker Kellog’s Coco Pops 450 gr Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Ülker Kellog’s Coco Pops 450 gr Fiyatı ve Yorumları

Ülker Kellog’s Coco Pops 450 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu yiyeceğin üretiminde, öncelikle mısır ve buğday parçaları öğütülür. Küçük tanecikler haline getirilir. Bununla birlikte lifli bir hamur ortaya koyulur. Karışımın içine kakao ve çeşitli vitaminler olmak üzere eklemeler yapılır. Çıtır bir yapıya kavuşana dek fırında pişirme işlemlerinden geçer. Doğal üretim teknikleriyle imâl edilir. Organik olup koruyucu madde içermez. Ebeveynlerin, çocuklarının sağlığı için telaşlanmasını gerektirecek faktörler içermeden kullanıma sunulur. Soğuk sütle bir araya getirilip servis edilebilir. Ayrıca herhangi bir ilave yapılmadan tek başına atıştırmalık olarak tüketilebilir. Kuru bir ortamda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Ülker Kellog’s Coco Pops 450 gr yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Kellog’s mısır gevreğini Trendyol’da güvenli şekilde satın alabilirsiniz.