Uni Baby Simple Clean Islak Havlu 3X52 Adet

Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Simple Clean Islak Havlu 3X52 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARAVM Satıcı Ünvanı: TAŞAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TEKSTİL GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0826051295700016 Vergi Kimlik Numarası: 8260512957
    Bu ürün TAŞARAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Simple Clean Islak Havlu 3x52 Adet

Temizlik, sağlıklı yaşamın temel kaynağıdır. Kendinizin ya da bebeğinizin gün boyu temiz olmasını isteyebilirsiniz. Bunları yapmak için de birtakım araç gereç kullanabilirsiniz. Bunların ilk sırasında ıslak mendil gelir. Kullanımı kolay ve geniş alanlara sahiptir. Uni Baby Simple Clean ıslak havlu 3x52 adet içeriğine sahip bu ürün hem sizin hem de bebeğinizin kurtarıcısı olur. Su ve diğer temizlik ürünlerini kullanmadığınız zaman bu kurtarıcı seçeneğe bakabilirsiniz. Hızlı ve pratik bir kullanım sağlar. Bebeğinizin el, yüz ve bütün vücut bölgelerine ulaşarak kullanmayı tercih edebilirsiniz. Hijyenik yapısı ilgi görür. Antibakteriyel özelliği sayesinde mikroplardan arındırır. Bebeğinizin hassas cildiyle uyumludur. Tahriş olma riskini aza indirir. Eğer bebeğiniz alerjik bir yapıya sahipse bu ürün sizin için faydalı olabilir.

  • Antibakteriyel özellik
  • Geniş kullanım yelpazesi
  • Parfümsüz havlu yüzey

Kullanışlı Uni Baby Simple Clean Islak Havlu 3x52 Adet

Kullanışlı Uni Baby Simple Clean Islak Havlu 3x52 Adet

İnsanlar hayatları boyunca temiz olmayı isterler. Hem kendinizin hem de bebeğinizin sağlıklı olması için çevrenin mikroplardan arındırılması gerekir. Bebeğiniz dış faktörlere sık sık temas ettiği için hızlı bir şekilde kirlenir. Uni Baby Simple Clean ıslak havlu size kaliteli bir temizlik sunar. Bu ürünü bebeğinizin bez bölgesine ya da bütün cildine pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz. İçeriğindeki emici havlu özelliği sayesinde bebeğinizin cildini kuru tutar. Dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanım imkanı sağlar. Kaliteli havlu yapısı, herhangi bir darbeye karşı korunaklıdır. Yumuşak petek dokulu üretilmesi tahriş riskini aza indirir. Cildin kızarmasına da engel olur. Günde birkaç kez kullanım imkanı sağlar. pH değeri bebeğinizin cildiyle uyumludur. Alerjik testlerden geçerek bebeğinizi ve sizi korur. Güvenle kullanabileceğiniz bu ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Beğenilen Uni Baby Simple Clean Islak Havlu Yorumları

Beğenilen Uni Baby Simple Clean Islak Havlu Yorumları

Bebekler ilk adımlarını attığında sürekli yere düşerler. Merak ettikleri ne varsa elleriyle temas ederler. Çevrelerinde gördükleri şeylere dokunmaları sağlık açısından zararlı olabilir. Bu yüzden çevre temizliğinin önemi iki katına çıkar. Islak mendiller temizliği sağlamada yardımcı olur. Kirlenen yerlerin kurumadan hijyenik olması sağlanır. Uni Baby ıslak havlu 3x52 adet olan ürün kolaylık sunar. Sağlam yapısıyla uzun süre kullanabilirsiniz. Ürün, bebeğinizin cildine pratik ve hızlı temizlik sağlar. Hipoalerjenik yapıya sahiptir. El, yüz ve bez bölgesi için kullanılabilir. Dermatolojik testlerden geçerek güvenli kullanım alanı oluşturur. Özel geliştirilmiş yumuşak yapısıyla cilde tam uyum sağlar. Alkol, paraben içermeyen maddeden üretilir. Organik maddeden yapılır. Siz de Uni Baby Simple Clean ıslak Havlu 3x52 Adet yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili önceden fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Uni Baby Simple Clean Islak Havlu Fiyatları

Avantajlı Uni Baby Simple Clean Islak Havlu Fiyatları

Uni Baby Simple Clean ıslak Havlu 3x52 adet fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün bebeğinizin cildine tam uyum sağlayarak tahrişe karşı korur. Alkol, paraben, SLS, SLES içermez. İçeriğinde hayvansal ürün barındırmaz. Bazı bebeklerin parfüme karşı alerjisi olabilir. Bu ürün parfüm, boya içermez. Yumuşak petek dokusuyla pratik kullanım sağlar. İçindeki probiyotikler sayesinde cildin nemini temizlik sonrası üst seviyeye çıkarır. Kalın havlu özelliğiyle rahat kullanım alanı oluşturur. Hassas dokusuyla tahriş riskini aza indirir. Uygun boyutlarıyla kolay bir şekilde çantanızda taşıyabilirsiniz. Bebeğinizin cilt tipine göre üretilen bu ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Uni Baby Simple Clean ıslak havlu 3x52 adet kullananların görüşlerini okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden bu ürünü satın alabilirsiniz.