Unicon Teknoloji Ws2812b 5 Metre Şerit Led, Ayrı Ayrı Adreslenebilir Argb Şerit Led 5v (5 METRE)

1.400 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Unicon Teknoloji Ws2812b 5 Metre Şerit Led, Ayrı Ayrı Adreslenebilir Argb Şerit Led 5v (5 METRE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sakin Enerji Satıcı Ünvanı: SAKİN ENERJİ AYDINLATMA ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT SAC METAL GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0740075962000001 Vergi Kimlik Numarası: 7400759620
    Bu ürün Sakin Enerji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -ROS SERTİFİKALIDIR -1M, 2M, 3M, 4M, 5Mmetrajlardaki siparişler de led giriş jakı bulunmaktadır. (PCB RENGİ BEYAZ VESİYAHTIR) -Her 1M ledde 60 ADET LEDVE 60 ÇİP Bulunmaktadır -WS2812B ürün iç mekaniçin tasarlanmıştır. Suya karşı dayanıklı değildir. -WS2812B Led şeritkesilebilir her "bir" led arasından - 5m 60 IP30 Arduino ileuyumludur sipariş veren herkese arduino kodu gönderilebilir. ( Not yazarakbelirtmeniz gerekir.) SATIS SONRASI ÜRÜN İCİNDESTEK SAGLANIR. 1. WS2812B Led şerit"tarafından desteklenmektedir 5V güç kaynağı"(Dahil değildir) ve birtarafından kontrol edilir Uygun bir denetleyiciden tek veri hattı(Dahildeğildir). 2. 3-Pin JST konektörüdahil (sadece 5m için geçerli.): kırmızı: VCC (+) beyaz veya siyah :GND (-)yeşil veya mavi: veri. (dıy,data) 3. Şerit arkasında 3mmyapışkan bant vardır Kurulum yüzeyi pürüzsüz, temiz ve kuru olmalıdır. 4. Led şerit özel uzunluklaroluşturmak için her Led arasında kesilebilir. 5. Şeridi keskin birşekilde bükmeyiniz. 6. Gerilim düşüşünüazaltmak için her iki uçtan daha uzun çalışma yapılmalıdır. 7. Ürünümüz test edipgönderilmektedir müşteri tarafından kesilen, lehimlenen, yanlış güç uygulanmışhasar görmüş ürün iade alınmaz.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 5 metre
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver