Vanish Kosla Zorlu Lekeler Için Leke Çıkarıcı Pratik Sprey Koltuk 660 ml

164,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
164,90 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 50 TL İndirim
254,17 TL198,90 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vanish Kosla Zorlu Lekeler Için Leke Çıkarıcı Pratik Sprey Koltuk 660 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SaldosSPM Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün SaldosSPM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koltukların sıklıkla kirlenmesi ve özellikle üzerine yiyecek ya da içecek dökülerek lekelenmesi neredeyse kaçınılmazdır. Gücünü oksijenden alan Vanish Leke Çıkarıcı Koltuk Spreyi, koltuğunuzun kumaşına zarar vermeden ve rengini soldurmadan kurumuş en zorlu lekeleri ve yerleşmiş kirleri bile kusursuzca temizler. Ev ve ofis koltuklarında kullanılabileceği gibi, araba ve çocuk koltukları için de idealdir. Uygulaması çok pratik ve zahmetsizdir, yalnızca 30 saniyede etkisini gösterir. Kullanım Talimatı: 1. Lekeli bölgedeki tortu fazlalığını alın. 2. Lekeli bölgeye sıkın ve en fazla 5 dakika bekleyin. 3. Lekeyi silin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Form Sıvı
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Vanish Kosla Koltuklar İçin Leke Çıkarıcı Sprey 660 Ml

Farklı modelleri ile yaşam alanlarının önemli mobilyalarından olan koltuklar, gün içerisinde sürekli kullanılır. Oturmak, uzanmak ve hatta uyumak için sıklıkla kullanılan koltukların temizliği kullanımı kadar sık değildir. Beden gücü gerektiren şekilde elde temizlenmeye uygun bu mobilyalar, kolaylıkla temizlenmez. Vanish Kosla koltuklar için leke çıkarıcı sprey 660 ml etkili formülü sayesinde pratik bir temizlik imkanı sunarak koltuklarınızı sürekli temiz tutmanıza yardımcı olabilir. Sprey şeklinde kullanım imkanı sunan içeriği ve ambalajı ile lekeli yüzey üzerinde kolaylıkla işlem yapmanıza imkan tanır. Salonlardaki işlevsel yaşam alanı olan koltuklar üzerinde yiyecek ve içecekler tüketildiği için sıklıkla kirlenmesi kaçınılmazdır. Mobilyaya sabitlenen kumaşlar makinede yıkanmaya imkan tanımadığından leke çıkarıcı sprey ile pratik bir temizlik imkanına sahip olabilirsiniz.

  • 30 saniyede etkili
  • Pratik kullanım
  • Tüm kumaşlara uygun

Pratik Vanish Kosla Koltuklar İçin Leke Çıkarıcı Etkisi

Pratik Vanish Kosla Koltuklar İçin Leke Çıkarıcı Etkisi

Sürekli kullanılan alanların kirlenmesi son derece doğaldır. Kirlenmeyi önlemek adına üretilen koltuk örtülerini kullanmak mobilyalarınızın hoş görüntüsünden uzaklaşmasına neden olarak dağınık bir görünüm sunar. Vanish Kosla koltuklar için leke çıkarıcı sprey mobilyanız üzerinde istenmeyen kazalar veya sık kullanım sonucu oluşan kir ve lekeler için etkili bir çözüm sunar. Kahve, şarap, çamur, kola ve hayvan üresi gibi farklı leke türlerinde hızlı etki gösterir. Oksijenden gücünü alan özel formülü ile 30 saniyede farklı koltuk kumaşı türlerinde hızlı etki gösterir. Sprey formundaki özel şişesi ile kolay uygulama imkanı tanıyarak hızlı ve etkili bir temizlik sunar. Oksijen içeriğiyle güvenli leke çıkarma etkisi gösterir. Spot lekeleri iz bırakmadan çıkaran özel formülü ile Kosla Vanish koltuk leke çıkarıcı sayesinde temizliğe fazla zaman harcamazsınız.

Vanish Kosla Koltuklara Özel Leke Çıkarıcı Sprey Yorumları

Vanish Kosla Koltuklara Özel Leke Çıkarıcı Sprey Yorumları

Temizlikte kullanılan ürünlerin kalitesi, sağlık ve iş kolaylığı açısından son derece önemlidir. Etkili içeriğe sahip ürünler temizlik için harcanan süreyi azaltarak temizliği kolaylaştırır. Vanish kalitesine güvenen müşteriler koltuk temizleyici üründen oldukça memnun kalırlar. Vanish Kosla koltuklar için leke çıkarıcı sprey 660 ml yorumları ürünün ne kadar çok satıldığını ve üründen duyulan memnuniyeti gösterir. Oldukça fazla olumlu yoruma sahip leke çıkarıcı, yapılan ürün değerlendirmelerinde yüksek puanlar alarak öne çıkar. Vanish Kosla koltuklar için leke çıkarıcı sprey 660 ml kullananlar pratik kullanım imkanı sunan şişesinden, ürünün etki hızından ve koltuklara zarar vermeden etkili temizlik sunmasından memnun kalarak başkalarına da tavsiye ederler. Vazgeçilmez temizlik ürününüz haline gelen sprey ile kumaşlara zarar vermeden zorlu lekeleri bile kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Vanish Kosla Koltuklara Özel Leke Çıkarıcı Sprey Fiyatı

Vanish Kosla Koltuklara Özel Leke Çıkarıcı Sprey Fiyatı

Her koltuk kumaşına uygun bir ürün olan leke çıkarıcı sprey, kumaş dokusuna zarar vermeden etkili bir şekilde temizleme imkanı sunar. 660 ml içeriği ile uzun süre kullanmanıza imkan tanıyan ürün, 30 saniye gibi kısa bir sürede sorunsuz bir şekilde leke çıkarmayı hedefler. Vanish Kosla koltuklar için leke çıkarıcı sprey 660 ml fiyatı ile kolaylıkla edinebilmenize imkan tanır. Kullanılan yüzey üzerindeki tortuları bir bez yardımı ile aldıktan sonra lekeli bölgeye Vanish’i sıktıktan sonra 5 dakika beklemeniz önerilir. Bölgeyi sildikten sonra kurumaya bırakarak hızlı bir şekilde zorlu lekelerden kolayca kurtulabilirsiniz. Kumaşa zarar vermeden yerleşmiş kirlerde etki gösteren ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat fırsatlarıyla kolaylıkla edinebilirsiniz. Siz de Vanish Kosla koltuklar için leke çıkarıcı sprey 660 ml satın alarak zorlu lekelere veda edebilirsiniz.