Veg&Bones Ilikli Kemik Suyu Lezzet Paketi

127,34 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veg&Bones Ilikli Kemik Suyu Lezzet Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bonita Gıda San.Tic.Ltd.Şti Satıcı Ünvanı: BONİTA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179065163700016 Vergi Kimlik Numarası: 1790651637
    Bu ürün Bonita Gıda San.Tic.Ltd.Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • VEG&BONES ÖZEL REÇETESİ İLİKLİ KEMİK SUYU VE DÖKYAP YEMEK HARCI AVANTAJLI PAKET İLE PRATİK, SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLARAK SİZLERE SUNUYORUZ. AFİYET OLSUN! PAKET İÇERİĞİ: 4 ADET İLİKLİ KEMİK SUYU, 480ML 2 ADET DÖKYAP YEMEK HARCI, 3290g KORUMALI ÖZEL KÖPÜK AMBALAJDA GÜVENLİ TESLİMAT Katkı maddesi ve koruyucu içermez. Ürünlerimiz doğal malzemeler ile geleneksel tariflere sadık kalınarak geleneksel usullere göre hazırlanmıştır. İLİKLİ KEMİK SUYU Geleneksel şifa deposu olarak bilinen ilikli kemik suyu, içerdiği zengin kolajen, mineraller ve yararlı moleküller ile her yaş grubunun kemik, cilt, sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi sağlığı için faydalı ve destekleyici besin kaynağıdır. Doğal ve faydalı besinler olan havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, elma sirkesi, karabiber, kekik, defne yaprağı, zencefil, karanfil ve İlikli dana kaval kemiğini, kendi özel reçetemizle hazırladık ve Veg&Bones İlikli Kemik Suyu lezzetini sizlere sizlerle buluşturduk. Afiyet olsun! İçindekiler: Ürün ilikli dana kaval kemiği suyu(%95), havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, elma sirkesi, karabiber, kekik, defne yaprağı, zencefil ve karanfil ile pişirilmiştir. DÖKYAP YEMEK HARCI Kavrulmuş soğan, acı biber salçası, domates rendesi ve ayçiçek yağını, şifa deposu ilikli kemik suyu ile pişirerek, Veg&Bones Dökyap Pratik Acılı Yemek Harcı’nı ürettik. Acı-severler, damaklarında o lezzeti hissedebilsinler diye acı biber salçası ile lezzetlendirdik. Mutfağınızda kullandığınız yemeklik temel malzemelerin her birini bir arada hazırlayıp lezzetli bir yemek harcı olarak pratik bir kavanozda sizlerle buluşturduk. Dökyap yemek harcının en doğal haliyle her türlü yemeğinizi lezzetli ve pratik olarak pişirebilirsiniz. Afiyet Olsun! İçindekiler: Ürün ilikli kemik suyu, biber salçası, domates rendesi, kavrulmuş soğan, ayçiçek yağı ile pişirilmiştir. Ürün Bilgilendirmeleri: Doğal ve katkısız olarak üretilmiştir. El değmeden sterilize edildiğinden tazeliğini tavsiye edilen tüketim tarihine kadar muhafaza eder. Güneş ışığı görmeyen bir yerde saklayabilirsiniz. Kavanoz açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 48 saat içinde tüketiniz. Ürün tüketilmeye hazırdır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Kavanozdaki ürünü ısıtarak doğrudan tüketebilirsiniz veya yemeklerinize ilave edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver