Verita Demirhindi (Tamarind) 225gr 3'lü Keşif Paketi

599,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Verita Demirhindi (Tamarind) 225gr 3'lü Keşif Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Verita Dünyanın Meyvesi Satıcı Ünvanı: İDEAL TARIM ÜRÜNLERİ TİCARETİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470034326000010 Vergi Kimlik Numarası: 4700343260
    Bu ürün Verita Dünyanın Meyvesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Verita Demirhindi 225gr 3'lü Keşif Paketi
Geri Bildirim Ver

Verita Demirhindi Tamarind 225 gr 3'lü Keşif Paketi Trendyol'da

Verita demirhindi 225gr 3'lü keşif paketi alternatif tıpta tercih edilen ve kimyasal içermeyen doğal bir üründür. Geçmişten günümüze oldukça ilgi gören bu ürün mevcut sağlık sorunlarına çözüm arayanların tercihidir. Genellikle sağlık alanında çeşitli ilaçların yapımında kullanılır.

 
  • Sağlıklı besin
  • Doğal içerik
  • Şifa deposu

Verita 225gr Demirhindi (Tamarind) 3'lü Keşif Paketi Özellikleri

Verita 225gr Demirhindi (Tamarind) 3'lü Keşif Paketi Özellikleri

Demirhindi çok güçlü bir antioksidan olup günlük magnezyum ihtiyacının ortalama %28'ini karşılayabilmenizi sağlar. Kötü kolesterol oranlarını düşürebilen ve kan basıncını düzenleyebilen etkileri ile alternatif tıpta uzmanlar tarafından önerilen bir üründür. Sindirim sistemi açısından oldukça faydalı olup kabızlığa iyi geldiği görülmüştür. Verita demirhindi cilt tedavilerinde de kullanılabilir. Özel formülü cilt hücrelerini yenileyerek genç, dinamik ve hoş görünmenizi sağlayabilir. Karaciğeri bitkisel ve doğal yollarla temizleyerek ilk günkü gibi sağlıklı hale getirebilir. Karaciğeri en çok temizleyen sağlıklı ve genç görünüm kazandırabilen şifa deposu bir bitkidir. Afrika kökenli olup baklagiller familyasından gelen tropikal bir geçmişe sahiptir. Daha çok kış aylarında olası hastalıkları önlemek için tüketilen bu ürün hemen hemen her bireyin istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilir. Özellikle Mısır ve Hindistan'da yetiştirilen ağaçlardan üretilmiştir. Pek çok ciddi sağlık sorununa büyük fayda sağladığı görülmüştür. Hemen hemen her birey tarafından tercih edilen ve çeşitli faydaları bulunan şifa deposu bir üründür.

 

Verita 225gr Demirhindi (Tamarind) 3'lü Keşif Paketi İşlevleri

Verita 225gr Demirhindi (Tamarind) 3'lü Keşif Paketi İşlevleri

Demirhindi 3'lü keşif paketi sağlık sorunu yaşayan ve mevcut sağlığını korumak isteyenlerin rahatlıkla tüketebileceği mucizevi bir bitkidir. Farklı zaman dilimlerinde tüketebileceğiniz özellikle sonbahar ve kış aylarının şifa deposu ürünleri arasında yer alır. Kış aylarının vazgeçilmezlerinden olup pek çok müşteri tarafından temin edilebilen ürünler arasında yer alır. Farklı istek ve ihtiyaçlara hitap edebilen tansiyon konusunda bireyleri istediği seviyeye ulaştırabilen tansiyon dengeleyici bir üründür. Her yaş grubuna hitap edebilen bu ürün oldukça tatmin edici olup yumuşak ve lezzetli yapısıyla ön plana çıkar. Verita demirhindi 225gr 3'lü keşif paketi yorum vücut sağlığı üzerindeki geliştirici, güçlendirici ve faydalı etkilerini ön plana çıkarır. Düzenli kullanımı sonrasında bireylerin yüksek verim ve tatmin edici sonuçlar almasını sağlar. İhtiyaç halinde rahatlıkla tüketebileceğiniz kaliteli ve işlevsel bir üründür. Sağlık alanında oldukça talep edilen mucizevi bitkiler arasında yer alır. Farklı sağlık sorunlarına çözüm sunması ve organik olması sebebiyle popüler şekilde tercih edilir. Sağlık alanının yanı sıra kozmetik ve temizlik alanlarında da sıklıkla kullanılır.

 

Verita 225gr Demirhindi (Tamarind) 3'lü Keşif Paketi Fiyatı

Verita 225gr Demirhindi (Tamarind) 3'lü Keşif Paketi Fiyatı

Verita demirhindi 225gr 3'lü keşif paketi fiyat bilgisi, ürün adedi ve tedarikçi gibi etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ambalaj miktarı ve marka kalitesine göre fiyatları farklılık gösterebilir. Belli başlı sağlık problemlerini kısa sürede giderebilen şifa deposu bu ürünün ideal ve düzenli oranda tüketilmesi önerilir. Kullanım talimatlarına uygun hareket ederek etkili ve faydalı sonuçlar alabilirsiniz. Erkek ve kadınlar için ideal olup rahatlıkla kullanılabilir yapıda olduğu için tercih edilir. Tek başına tüketebileceğiniz gibi farklı yiyeceklerle de kullanılabileceğiniz istek ve taleplerinize cevap verebilen lezzetli bir üründür. Şifalı etkilere sahip olup sağlık sorunlarını kısa sürede güvenli bir şekilde çözüm sunabilir. Günümüz şartlarında kolaylıkla temin edebileceğiniz kullanımı oldukça kolay ve pratik olan bir üründür. Pek çok sağlık sorununu kolaylıkla önleyebilen, yetişkin ve çocuklar tarafından tercih edilen doğal içerikli bir malzemedir. Keyifli günler yaşayabileceğiniz faydaları saymakla bitmeyen mucizevi bir üründür. Pek çok kullanım biçimine sahip olup vücut sağlığınızı koruyabilir. Farklı istek ve ihtiyaçlara cevap verebilen ve tatmin edici sonuçlar alabileceğiniz bu ürünü Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz.