Vernel Aromatherapy Relax 4x3l

579 TL
(4,83 TL / yıkama)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vernel Aromatherapy Relax 4x3l

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global-Store Satıcı Ünvanı: YASEMİN TAYRAPAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330384935
    Bu ürün Global-Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vernel Çamaşır Yumuşatıcısı 4 x 3L (120 Yıkama) Aromatherapy Relax

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Konsantre
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Vernel 4 x 3L (120 Yıkama) Aromatherapy Relax Çamaşır Yumuşatıcısı

Vernel çamaşır yumuşatıcısı, giysilerinizin dokusunu korur. Bu sayede kıyafetlerinizi uzun süreler boyunca ilk günkü hâliyle kullanmanıza yardımcı olur. Çamaşırların yumuşak ve mis gibi kokması için her yıkamada kullanılabilir. İçeriğindeki özel bileşenler sayesinde yumuşaklık sağlarken kumaşların renklerinin korumasına da katkıda bulunur. Vernel çamaşır yumuşatıcısı, hassas giysilerinizde bile gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür. Her yıkamada çamaşırların mükemmel bir şekilde kokmasını sağlar. En zorlu materyale sahip olan giysilerin bile yıkamadan sonra yumuşacık olmasına yardımcı olur. Hem renkli hem de beyaz giysiler için kullanımı uygundur. Paket kapasitesi sayesinde uzun süreler boyunca ihtiyacınızı karşılar.

  • Paket İçeriği: 4 x 3 Litre
  • Marka: Henkel
  • Koku: Taze Lavanta

Vernel Aromatherapy Relax Çamaşır Yumuşatıcısının Özellikleri

Vernel 4 x 3L (120 Yıkama) Aromatherapy Relax Çamaşır Yumuşatıcısı Fiyatları

Vernel çamaşır yumuşatıcısı, her yıkamada çamaşırlarınızın mükemmel yumuşaklıkta olması için üretilmiştir. Özel formülü ile kumaş özelliklerinin korunmasına katkıda bulunur. İçerisindeki ipek özü ile benzersiz bir yumuşaklık sunar. Ürün içeriğinde kumaşlara zarar verebilecek kimyasal maddeler yer almaz. Bu sayede güvenli bir kullanım sunar. Kullanım sonrasında kıyafetlerin mis gibi kokmasını sağlar. Parfümsü bir etkiye sahip olan bu ürünün yoğun kokusu, yıkama işleminin ardından tüm evi sarar. Çamaşırlarınızın her yıkamadan sonra yumuşacık olmasını istiyorsanız gönül rahatlığı ile bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ergonomik tasarımlı dış ambalajı sayesinde tek elle bile son derece kolay bir şekilde kullanılabilir. 4 x 3 litre şeklindeki paket ile satışa sunulan ürün, bu sayede hesaplı bir kullanım sunar.

Vernel Yumuşatıcı Tüm Çamaşırlarda Kullanılır mı?

Vernel 4 x 3L (120 Yıkama) Aromatherapy Relax Çamaşır Yumuşatıcısı Fiyatları

Vernel çamaşır yumuşatıcısı, tüm kumaşlarda güvenli bir şekilde kullanılabilir. Kıyafetlerin yumuşak kalmasına yardımcı olur. Günlük giysileriniz ve özel günlerde giyeceğiniz elbiseleriniz için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca iç çamaşırları için de tercih edilebilir. Vernel çamaşır yumuşatıcısı,beyazlar ve renkliler için kullanılabilir. Her türlü kumaşın ilk günkü yapısını korumasını sağlar. Havlu gibi yıkandıkça sertleşebilen ürünlerin özelliklerini kaybetmeden yumuşatılması için idealdir. Vernel ile sağlanan yumuşaklık, etkisini uzun süre devam ettirir. Makinenin ilgili bölümüne kapak yardımıyla eklenen yumuşatıcı, tüm çamaşırların istenilen ipeksi hâle gelmesini sağlar. Kullanım miktarına dair talimat, paketler üzerinde yer almaktadır. Her biri 30 yıkama sunan 4 şişe içeren set sayesinde çok uzun süre mükemmel yumuşaklıkta kıyafetlere sahip olabilirsiniz.

Vernel Çamaşır Yumuşatıcısının Kokusu Nasıldır?

Vernel 4 x 3L (120 Yıkama) Aromatherapy Relax çamaşır yumuşatıcısı, taze lavanta kokusu ile dikkat çeker. Giysileriniz, her yıkamadan sonra sizi lavanta bahçelerindeymiş gibi hissettirir. Hoş kokusu uzun süre boyunca kumaşların üzerinde kalır. Bu sayede Vernel yumuşatıcı hem kusursuz bir yumuşaklık hem de benzersiz bir koku sunar. Sahip olduğu özellikleri sayesinde Vernel 4 x 3L (120 Yıkama) Aromatherapy Relax çamaşır yumuşatıcısı yorum olarak genellikle olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları bölümü daha detaylı bilgi almak için uygun kaynaklardan biridir. Gerçek kişiler tarafından yazılan bilgiler ışığında ürüne dair merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturabilirsiniz. Trendyol’un kampanyalarından ve indirim fırsatlarından yararlanarak bu seti hesaplı bir şekilde temin etmeniz mümkündür. Bu sayede online alışverişin hem pratik hem de ekonomik yönünden faydalanabilirsiniz. Ödeme işleminin tamamlanmasının hemen ardından ürün, adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilir. İhtiyaç durumunda kolay iade ve değişim imkânlarından yararlanabilirsiniz.