vet expert Vetexpert Kalmvet Stres Anksiyete Agresiflik

2.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

vet expert Vetexpert Kalmvet Stres Anksiyete Agresiflik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TİNY PET HOUSE Satıcı Ünvanı: MARİNE İLETİŞİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612128628300001 Vergi Kimlik Numarası: 6121286283
    Bu ürün TİNY PET HOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün, hayvanların stres ve endişe semptomlarını hafifletmesi için tasarlanmıştır. Endişeli ve stresli olan hassas köpekler ve kediler için tamamlayıcı yemdir. KalmVet’te bulunan amino asit triptofan, vücut tarafından anksiyolitik ve sakinleştirici etkisi olan “mutluluk hormonu” olarak da bilinen bir nörotransmiter olan serotonine dönüştürülür. Özellikleri
  • Triptofan: neuromediatora serotoninin öncüsü olan bir amino asittir. Gıdalardaki triptofan miktarının arttırılması, konsantrasyonlarında bir artışa neden olur ve bu da, reseptör türlerini bağlamak için serotonin üretimini uyarır. Serotonin, beynin farklı bölgelerindeki bu reseptörlere etki ederek birçok işlevi kontrol eder. Örneğin, hayvanın hormon salgılaması, ağrı, iştah, ruh hali ve davranış. Köpekler üzerinde yapılan araştırmalar, beyindeki artan serotonin seviyelerinin saldırganlık, kendine zarar verme oranını azaltabileceğini ve köpeğin strese karşı direncini artırabileceğini göstermiştir. Papatya: (Chamomilla recutita) biyolojik etkileri dışında başka özelliklere de sahiptir. Papatya özündeki apigenin özelliği, benzodiazepin reseptörlerini birbirine bağlar ve hayvanın yumuşak bir şekilde sakinleştiğini gösterir. Yaygın anksiyete bozukluğu olan hastalarda etkileri doğrulanmıştır. Papatyada apigenin dışında başka özellikler de vardır, beyindeki gamma-aminobütirik asit (GABA) papatyanın yatıştırıcı etkilerinden sorumlu olabilir. Kediotu: Aktif bileşen kediotunun (Valeriana officinalis) yüzdürme özelliği, hafif bir yatıştırıcı kaygıya sahip bir madde olarak yıllardır bilinmektedir. Etki mekanizması, terpen bileşiklerine, özellikle Valeriana asidine ve gama-aminobütirik aside (GABA) dayanır. Ekstrede bulunan aktif bileşenler, anksiyetenin modülasyonunda rol alan -5-HT5At reseptörü dahil olmak üzere birkaç nörotransmiter reseptörü ile birleşir. Kediotunun anti-anksiyete atak aktivitesi birçok hayvan türü ve insanda kanıtlanmıştır. Beslenme önerisi Tedavinin dozu ve süresi veteriner hekim, günde 10 kg -1 kapsül, 25 kg’dan fazla vücut ağırlığı -3 kapsül, günde 10-25 kg vücut ağırlığı -2 kapsül olmak üzere tedavi dozuna ve süresine karar verir. Beslenmeden önce bir veteriner hekime danışmanız tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver

Vetexpert 60 Tablet Kalmvet

Vetexpert Kalmvet tablet, kedi ve köpeklerin daha sakin olması için geliştirilen yatıştırıcı bir üründür. Evcil hayvanların stres ve endişe seviyesini kontrol altına almak için kullanılan Vetexpert, bitkisel içeriğe sahiptir. Özellikle kızgınlık döneminde ortaya çıkan kaygı ve stres bozukluğunun azalması amacıyla Vetexpert Kalmvet tabletleri kullanabilirsiniz. Hassas yapıdaki kedi ve köpekler için hazırlanan tabletin özel formülü, kaygı seviyesini düşürerek mutluluk hormonlarının artmasını sağlar. Bitki özlerinden elde edilen Kalmvet tabletler, kedi ve köpeklerde alerjik reaksiyon oluşumunu minimuma indirir.

  • Marka: Vetexpert
  • Form: Kapsül
  • Kullanım Şekli: Oral Yol

Vetexpert Kalmvet Stres Tabletinin Özellikleri Nelerdir?

Vetexpert Kalmvet Stres Tabletinin Özellikleri Nelerdir?

Kedi ve köpeklerin stres seviyesini azaltmaya yardımcı olan Vetexpert Kalmvet, yemlerle birlikte tüketilir. Hayvanların türüne ve ağırlığına göre farklı dozlarda kullanılan tamamlayıcı ürün, amino asit triptofan desteğiyle kaygı hormonlarının azalmasını sağlar. Vücudun ürettiği anksiyolitik özellikteki serotonin hormonlarının salgılanmasını tetikleyen Vetexpert Kalmvet, kaygı sorunu yaşayan evcil hayvanların daha uysal ve mutlu olmasını sağlar. Kapsül şeklinde hazırlanan formu, mamaların içine karıştırılarak kolaylıkla tüketilir. Papatya içeren Kalmvet tablet, apigenin bileşenlerini yoğunlaştırarak hayvanların sakin kalmasına yardımcı olur. Kedi otuyla zenginleştirilen ürün, terpen bileşikleri ve Valeriana asidini devreye sokarak stresin yatıştırılmasını sağlar. Işık geçirmeyen özel kutusu sayesinde kapsüllerin uzun süre muhafaza edilmesi mümkündür. Stres ve kaygı dönemine göre dozu ayarlanan tabletler, mamalarla birlikte destekleyici olarak verilebilir.

Vetexpert Kalmvet Agresiflik Tableti Ne İşe Yarar?

Anti anksiyete özelliğine sahip olan kedi otu ve papatya, Vetexpert Kalmvet’in hayvanlardaki sakinlik düzeyini artırmasını sağlar. Amino asit içerikli bileşenleri sayesinde kedi ve köpeklerdeki konsantrasyon bozukluğunu kontrol altına alan Vetexpert Kalmvet stres, anksiyete ve agresiflik tableti, bu semptomların etkisini minimuma düşürür. Evcil hayvanların kendine ve çevresine zarar verme riskini ortadan kaldırmak için gıdalardaki triptofan miktarını azaltır. Anksiyete oluşumunu tetikleyen odülasyondaki tüm sorunlara temas eden Vetexpert Kalmvet gıda tamamlayıcı tablet, -5-HT5AT reseptörleriyle birleşir. Beyindeki stres hormonlarının dağılmasını sağlayan ürün, mutluluk hormonlarının miktarını artırarak oluşan denge kayıplarını minimuma indirir. Hayvanların yaşadığı acı ve ağrıları da azaltan ürün, psikolojik sorunlara karşı direnç kazandırır. Anti anksiyete desteğiyle öne çıkan Kalmvet kedi ve köpek tableti, düzenli şekilde kullanıldığında hızla etkisini gösterir.

Vetexpert Kalmvet Anksiyete Tableti Hangi Hayvanlarda Kullanılır?

Vetexpert Kalmvet stres, anksiyete ve agresiflik tableti, hayvanların türüne göre farklı şekillerde kullanılır. Ağız yolundan alınması gereken oral tabletler, yemeklerin içerisine karıştırılarak verilmelidir. Tamamlayıcı bir besin ürünü olan bu kapsüller, hayvanların dikkatini çeken kokulara sahiptir. Kedi ve köpeklerin kilosuna bağlı olarak günlük alınması gereken doz miktarı çeşitlilik gösterir. Ağırlığı 10 kiloya kadar olan hayvanların günde 1 tablet olacak şekilde ürünü kullanması gerekir. Ortalama 10 ila 25 kg arasında olan hayvanlar, günde 2 defa Kalmvet tableti kullanmalıdır. Minimum 25 kilo ve üstü vücut ağırlığına sahip olan hayvanlara ise günde 3 kapsülden verilir. Kızgınlık ve kaygı dönemine giren evcil hayvanların tedavisi için destekleyici bir ürün olan Vetexpert Kalmvet, veteriner hekimlerin belirlediği süre boyunca kullanılır. Vetexpert Kalmvet tabletlerin takviye edici bir ilaç olması, tedavi sürecinin uzman kontrolünde devam ettirilmesini zorunlu kılar. Vetexpert Kalmvet’in yorumlarında, kullanıcılar tarafından yapılan tüm değerlendirmeler şeffaf şekilde sıralanır. Kullanıcı değerlendirmelerini inceledikten sonra, Trendyol üzerinden satışa sunulan ürünü uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.