vet expert Vetexpert Vetomune Köpeklerde Ve Kedilerde Bağışıklık Destekleyici (skt: 09.2024)

2.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

vet expert Vetexpert Vetomune Köpeklerde Ve Kedilerde Bağışıklık Destekleyici (skt: 09.2024)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TİNY PET HOUSE Satıcı Ünvanı: MARİNE İLETİŞİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612128628300001 Vergi Kimlik Numarası: 6121286283
    Bu ürün TİNY PET HOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vetomune tamamlayıcı beslemesinin etki mekanizması, bilimsel literatürde açıklanan bu preparatın tek tek bileşenlerinin etkilerine dayanmaktadır: ?-1,3 / 1,6-glukan, immün sistemi uyarıcı özelliklere sahip en iyi bilinen maddelerden biridir. Bu nedenle antimikrobiyal savunma mekanizmalarını doğrudan uyarma kabiliyetine sahiptir ve aşıların etkinliğini destekleyen bir etkiye sahip olabilir. Ağızdan uygulandığında kullanımı serumda ve mukoza zarının sekresyonlarında spesifik IgG ve IgA antikorlarının seviyelerini arttırır. Beta-glukanın etki mekanizması, makrofajlar, nötrofiller, monositler, dendritik hücreler ve NK lenfositler üzerindeki spesifik reseptörlere bağlanmaya dayanır. -Beta-glukanlar tamamlayıcıyı aktive eder, pro ve anti-inflamatuar interlökinlerin (IL-1, IL-6, IL-10, IL-12) ve TNF-? üretimini uyarır, bu da bağışıklık sisteminin vücudu viral, bakteriyel, fungal ve parazitik enfeksiyonlara karşı savunmaya hazır olma durumunu artırır. Biyostimülanlar olarak beta-glukanlar, hayvanlarda spesifik olmayan immünoprofilakside pratik kullanımları için fırsatlar yaratır. Hem hasta hayvanlarda hem de immün yetersizlikler nedeniyle bağışıklık sisteminin bozulmuş fonksiyonunu düzelten müstahzarların kullanılması gereken hayvanlarda bağışıklık sistemini harekete geçirmek için kullanılabilirler. Köpeklerde profilaktik aşılama ile beta-glukanların kullanımı, köpek parvovirüsüne ve kuduz virüsüne karşı antikor seviyesini önemli ölçüde artırdığı gösterildiğinden, özellikle ilgi çekici görünmektedir.
  • 3-Hidroksi-3-metilbütirik asit (HMB), amino asit lösinin doğal bir metabolitidir ve insan ve hayvan vücudunda sentezlenir. HMB, vücudun fizyolojisinde önemli bir rol oynar, bağışıklık sistemini uyarır ve enfeksiyonlara karşı korur. Fagositlerin metabolik aktivitesini uyarır, T ve B lenfositlerinin proliferasyonunu arttırır.Hayvan çalışmalarında, HMB’nin poliklonal ve monoklonal antikorların metabolik aktivitesini ve fagositozunu ve sayısını artırarak bakteriyel antijenlere hücresel yanıtı iyileştirdiği gösterilmiştir. antikor üreten hücreler. Hayvan büyümesi sırasında yem dönüşümünü iyileştirir ve kas protein içeriğini arttırır.
Geri Bildirim Ver