6
Dimmer kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

VİKO Karre Rotatif Dimmer Anahtar Çerçeveli

480 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
661,70 TL

Ürün Bilgileri

VİKO Karre Rotatif Dimmer Anahtar Çerçeveli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netelectrical Satıcı Ünvanı: OZAN SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7461263097
    Bu ürün Netelectrical tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Viko Karre Rotatif Dimmer Anahtar Çerçeveli

Evin her köşesi ve her parçası, dekorasyonda önemli bir rol oynar. Buna, aydınlatmanızı kontrol etmeyi sağlayan anahtarlar da dahildir. Vi̇ko Karre rotatif dimmer anahtar çerçeveli şık görünümü kadar kalitesi ile de ön plana çıkar. Beyaz renkteki ürün, hemen her eve uyum sağlar ve hoş bir görüntü sunar. 10 Amperlik bir güç sağlar. 250 V enerji sağlaması ile beğeni toplar. Filtreli ve EMC uyumlu olan bu ürün, akımı ulaştırır. Elektromanyetik alan oluşturması ile herhangi bir aksaklığın meydana gelmesini engellemek adına bir koruma kalkanına sahiptir. Viko Karre dimmer anahtar, aydınlatmayı arzu ettiğiniz ölçüde ayarlamanıza olanak sağlar. Siz de bu son derece şık ve kaliteli olan ürünü tercih ederek evinizi güvenle aydınlatabilirsiniz.

  • Ayarlanabilir aydınlık miktarı
  • Şık, dekoratif görünüm
  • Filtreli ve EMC uyumlu yapı

Vi̇ko Karre Rotatif Dimmer Anahtar Çerçeveli Özellikleri

Özelleştirilmiş bir kullanım imkanı sunan bu ürün, rotatif dimmer özelliğine sahiptir. Bu sayede bulunduğunuz odayı kullanım amacına göre aydınlatabilir, ışık seviyesini ayarlayabilirsiniz. Bir şeyler izlerken gözleriniz yorulmasın diye ışığı kısmanız mümkündür. Arkadaşlarınızla sohbet ederken herkesin birbirini iyi görebilmesi için ışık seviyesini artırabilirsiniz. 10 A ve 250 V enerji iletir. Filtreli ve EMC uyumlu olması sayesinde akımsal harmoni bozulmaz. Vi̇ko Karre dimmer fiyatı ürünün kalitesine bağlı olarak belirlenir. Kalitesi ile kullananların beğenisini toplar. Dimmer özelliği sayesinde güçten tasarruf etmenize imkan verir. Son derece dekoratif ve kullanışlı bir anahtardır. Bu ürünü kullanarak hem ortamın havasını değiştirebilir hem de enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Vi̇ko karre rotatif dimmer anahtar çerçeveli yorumlarına göz atarak ürünü satın alanların görüşleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Vi̇ko Karre Rotatif Dimmer Anahtar Çerçeveli Kullanımı

Dimmer anahtar Viko, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Ürün, evinizdeki devrelere ve sisteme bağlandıktan sonra ışığı arzu ettiğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Şık beyaz görüntüsü ile evinizin dekorasyonu ile kolaylıkla bütünleşir. Bu model, ayarlanabilir özellikte olması ile özelleştirilmiş bir kullanım deneyimi sunar. Gözünüzü yormadan isteğinize göre aydınlatmayı ayarlayabilir ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Odayı dilediğiniz ambiyansa göre aydınlatmanıza imkan verir. Ampullerin ve armatürlerin kullanım ömrünü uzatan bir üründür. Kullanımı ve kurulumu oldukça pratiktir. Şık tasarımı ile gözünüze hitap eder. Yüksek kalitede bir üründür. Kolay yıpranmayan sağlam bir yapıdadır. Vi̇ko Karre rotatif dimmer anahtar çerçeveli kullananlar, kalitesi sebebi ile markanın bu ürününü yeniden tercih eder. Siz de uzun ömürlü ve tasarruflu bir kullanım için bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Cazip Vi̇ko Karre Rotatif Dimmer Anahtar Çerçeveli Fiyatları

Markanın çerçeveli tasarımı; oldukça kaliteli olarak nitelendirilen, kullananların memnun kaldığı bir üründür. Rotatif dimmer özelliği sayesinde kullananlara pek çok yarar sunar. Arzu ettiğiniz ölçüde aydınlatmayı ayarlayabilme, farklı ambiyanslar elde edebilme ve göz konforu, bunlardan bazılarıdır. Enerji tasarrufu sağlaması ve ampullerin ömrünü uzatması sebebiyle de tercih edilir. Son derece kullanışlı olan bu model, şık tasarımı ile de hoş bir görüntü sunar. 10 Amper enerji akımı sağlar, bu da standart bir ölçüdür. Son derece dayanıklı olan ürünü evinize aldıktan sonra uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Uygun bir şekilde bağlandığında oldukça güvenli bir modeldir. Vi̇ko Karre rotatif dimmer anahtar çerçeveli fiyatları, ürünün kalitesi ve sunduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Siz de bu son derece sağlam modeli Trendyol’da bulabilir ve uygun fiyata satın alabilirsiniz.