3
Pastil kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Vocalzone Klasik 24 Pastil

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vocalzone Klasik 24 Pastil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renkli Vitamin Satıcı Ünvanı: YUNUS İMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4740570114
    Bu ürün Renkli Vitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yakın zaman önce, Vocalzone Pastili seven vegan dostlarımız için bağımsız bir organizasyon olan Vegan Society güvencesiyle tüm ürünlerimiz için Vegan ürün sertifikası alınmıştır. Formülün Vegan olmasını sağlamak için ayarlamalar yapılmasına rağmen, William Lloyd’un orijinal 1907 icadına büyük ölçüde dokunulmamıştır. Elbette bazı Vocalzone Pastili hayranları, orijinal pastillerimizin kendine özgü tadını ve etkisini severek kullanıyorlardı, ancak birçoğu da kendileri için yeni tatlar sunma zamanının geldiğini öne sürdü. 2018 yılının başlarında, Frenk üzümlü (Şekersiz) aromasının yanı sıra ferahlatıcı Bal ve Limon aromalı pastillerimizi piyasaya sürerek bir sıçrama yaptık. Bu arada çok soruluyor, buradan cevaplamış olalım
  • “Hepsi aynı VOCALZONE, sadece farklı TAT’lar “ …..
Geri Bildirim Ver

Vocalzone 5021986000070 Klasik 24'lü Pastil

Vocalzone klasik 24 pastil hoş aromalı bir üründür. Bu pastil vitaminlerle desteklenir ve son halini alır. Bu ürünün genel kullanım amacı boğaz problemlerine çözüm olmak ve nefesinizi açmak üzerinedir. Üründen iyi bir verim almanız için kullanım miktarlarına dikkat etmeniz gerekir. Çocuklarda ve yetişkinlerde günlük miktar değişkenlik gösterebilir. İstenmeyen yutma problemlerinin önüne geçmek için bu pastili küçük yaştaki çocuklarınız için tercih etmemeniz önerilir. Kalite ve özenle formülize edilen bir pastil seçeneğidir. Vocalzone klasik 24 tablet pastil zor anlarınızda imdadınıza yetişecek kalitede bir üründür. Bu ürün satın aldığınıza pişman olmayacağınız niteliklere sahiptir. Vocalzone marka pastil büyük bir özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Ürünün üretim aşamasında tüm detaylar düşünülür.

  • Ferah ve hoş tat imkanı
  • Birçok vitamine sahip formül
  • Boğaz problemlerine etkili çözüm seçeneği

Vocalzone Klasik 24 Pastilin İçeriği Nedir?

Vocalzone Klasik 24 Pastilin İçeriği Nedir?

Vocalzone klasik 24 pastil aromalı bir içeriğe sahiptir. Ağzınızda hoş ve serin bir tat bırakmasıyla dikkatleri üzerine çeker. İçerisinde birçok farklı vitamini barındırmasıyla öne çıkar. Temiz içerikli formüller kullanılarak özenle üretilen bir üründür. Vocalzone pastil tüketim sırasında ağzınızda acı ya da hoş olmayan bir tat bırakmaz. Bu pastilin olumlu etkilerini düzenli kullanım sonucu siz de kolay bir şekilde görebilirsiniz. İstenmeyen boğaz iltihabı problemiyle karşılaştığınızda da bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hayat kalitenizi ve konfor düzeyinizi büyük bir ölçüde yükseltecek bir ürün olmasıyla bilinir. Vocalzone klasik aromalı 24 pastil ürünü 25 derecenin altındaki ortamlarda, kuru ve serin yerde kolay şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ürünü güneş ışığına maruz bırakmamanız uzun süreli kullanıma olanak sağlayabilir. Siz de bu üründen yararlanmak isterseniz pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vocalzone Klasik 24 Pastil Ne İşe Yarar?

Vocalzone klasik 24 pastil birçok yararlı işleve sahiptir. Bu ürünü boğaz ağrısı, balgamlı öksürük, boğaz iltihabı ve enfeksiyonu, ses kısıklığı problemleriniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ses tellerinizi yumuşatarak boğaz ağrılarını dindirme görevi gören bir pastildir. Boğaz bölgenizi anında yumuşatarak etkili bir şekilde işlevini yerine getirir. Özellikle kış aylarında grip olduğunuzda ve boğaz bölgenizle ilgili bir sorun yaşadığınızda bu pastili tercih edebilirsiniz. Bu kaliteli pastil ürün sayesinde daha rahat nefes alma imkanına sahip olabilirsiniz. Vocalzone klasik multivitamin 24 pastil güçlü bileşenlerden oluşan eşsiz bir karışımdır. Kullanıma bağlı olarak bu ürünün herhangi bir yan etkisini görmeniz söz konusu değildir. İdeal boyuta sahip olması sebebiyle çantalarınızda konumlandırarak dilediğiniz yerde tüketim sağlayabilirsiniz. Faydaları saymakla bitmeyen bu işlevsel pastil ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Vocalzone Klasik 24 Pastil Nasıl Kullanılır?

Vocalzone pastil kullanım aşaması oldukça pratik özellikler taşıyan fonksiyonel bir üründür. Pastili ağzınıza attıktan sonra emmeniz tüketim için yeterli olur. İyi bir etki için pastil ağzınızdayken iki dakikada bir derin nefesler alabilirsiniz. Zaman içerisinde nefesinizin açıldığını fark edebilirsiniz. Kullanım miktarı yetişkinlerde günde 12 adet pastile kadar çıkabilir. Bu ürün hamile ve emzirme döneminde olan kadınlar için önerilmez. Vocalzone klasik 24 pastil fiyatı belirlenirken birçok farklı etmen göz önünde bulundurulur. Bu etkenleri baz alarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer diyabet rahatsızlığı yaşıyorsanız doktorunuza danışarak pastil ürünü tüketebilirsiniz. Vocalzone klasik 24 pastil yorum ve değerlendirmeleri bulunan bir üründür. Eğer ürünü daha önce satın alıp kullanan gerçek müşterilerin deneyimlerini merak ederseniz detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.