VR Shinecon Scg15e Sanal Gerçeklik Gözlükleri 4.7-7 Inç Cep Telefonları Için Stereo Kulaklıklı - Siyah

949,99 TL

Ürün Bilgileri

VR Shinecon Scg15e Sanal Gerçeklik Gözlükleri 4.7-7 Inç Cep Telefonları Için Stereo Kulaklıklı - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeelock Eko Sistem Türkiye Satıcı Ünvanı: EBRAR BEYZA USTA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8960813684
    Bu ürün Yeelock Eko Sistem Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3D Shinecon Sanal Gerçeklik Gözlüğü SCG15E Detayı Sanal gerçeklik gözlüğü SC-G15E: 4,7 – 7 inç arası telefonları destekler Gözlükler yüksek kaliteli ABS plastikten yapılmıştır, güvenli ve çevre dostudur. Gözlükler görüşü 58,5 ila 70,5 mm arasında düzeltebilir. 222*205*99 mm boyutlarında ve 410 gr ağırlığındaki ürün, kullanıcılar için oldukça kompakt. Kulaklık jakını bağladıktan sonra, camın üzerindeki tuşu kullanarak sesi artırabilir veya azaltabilir ve videoyu oynatmayı durdurabilirsiniz. Gözlükle birlikte gelen 3,5 mm'lik bir jaktır. Shinecon Sanal Gerçeklik Başlığının Özellikleri: Bu 3D shinecon sanal gerçeklik gözlüğü scg15e, cep telefonunu soğutmaya yardımcı olan nefes alabilen bir deliğe sahiptir. Bu VR başlığı, 360 derece tam görüş ile 0-600 derece miyop kullanıcılar için uygun bir göz bebeğine ve odak mesafesi ayarına sahiptir. Kafanızdaki stresi azaltan çıkarılabilir bir kafa bandına sahiptir. Bu sanal gerçeklik gözlükleri ayrıca 4,7-7,0 inç arasında büyük ve küçük mobil ekranlar arasında geçiş yapmanıza yardımcı olan çıkarılabilir bir ekran çerçevesine sahiptir. Bu VR, 3D VR deneyimi ile rahat ve net bir HD göz koruma merceğine sahiptir. 3D stereo konforlu kulaklıklar sürükleyici görsel 360 deneyim. Bu VR'de Tek Tıkla kontrol düğmelerine sahip olabilirsiniz, bu düğmelerle ses ayarı, video oynatma/duraklatma, sonraki ve önceki videoları oynatma ve VR Gözlüklerini açmadan aramaları yanıtlama gibi işlemleri kontrol edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver