WaterWipes Doğal Islak Mendil Yeni Bio Original Baby 12'li X60 (720 Yaprak) Wipes

1.399 TL
(1,94 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

WaterWipes Doğal Islak Mendil Yeni Bio Original Baby 12'li X60 (720 Yaprak) Wipes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEYStech Satıcı Ünvanı: VEDAT AKÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0430025296
    Bu ürün PEYStech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Waterwipes'ın pamuk yününden ve sudan daha saf olduğu kanıtlanmıştır. Aynı saflık, aynı kalite, yüzde 100 biyobozunur: Yüzde 100 yenilenebilir bitki bazlı elyaflardan yapılmıştır waterwipes, yüzde 100 biyobozunur ve gübrelenebilir mendillerdir.Dünyanın en saf bebek mendilleri: Yüzde 99,9 su ve bir damla meyve özütü sayesinde yumuşak bir cilt kremi görevi görür.Waterwipes sadece 2 içerik ile yapılan 7 aşamalı su arıtma işlemi, waterwipes'ı dünyanın en saf bebek mendili yapar. Hassas ciltlerde nazik: Yüzde 0 yapay koku ve renkler waterwipes bebek bezlerinin hassas, yeni doğan ve hatta prematüre bebek ciltleri için yeterince nazik olduğu anlamına gelir.Güvenilir: Waterwipes, ingiliz alerji kurumu tarafından onaylanan, vegan cemiyeti'ne kayıtlı ve ulusal egzama birliği kabul mührü'ne layık görülen tek bebek mendilidir.Waterwipes, cilt sağlığı birliği tarafından dermatolojik olarak onaylanmış ve akredite edilmiştir ve ebelerin yüzde 96'sı waterwipes'ın en saf bebek mendili olduğu kanaatindedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 720
  • Paket İçeriği 12'li
Geri Bildirim Ver