WEİDMÜLLER Elektrikli Araç Şarj Istasyonu Smart Eco 22kw 32a 5 Metre Kablolu Wallbox 2863100000

29.175,40 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
30.000 TL

Ürün Bilgileri

WEİDMÜLLER Elektrikli Araç Şarj Istasyonu Smart Eco 22kw 32a 5 Metre Kablolu Wallbox 2863100000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eleCO Satıcı Ünvanı: FRM OTOMASYON ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388065619400011 Vergi Kimlik Numarası: 3880656194
    Bu ürün eleCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Weidmüller AC Smart Eco 22kW Şarj İstasyonu Hayatınızı Kolaylaştırın, Geleceği Şimdi Şarj Edin! Elektrikli araç sahipleri için tasarlanan WEIDMULLER AC Smart Eco 22kW Şarj İstasyonu, hızlı ve güvenilir bir şarj deneyimi sunar. İşte bu şarj kutusunun dikkat çeken özellikleri Özellikler: Yüksek Şarj Hızı :22kW maksimum şarj gücü sayesinde, aracınızı hızla doldurabilirsiniz. Bu, uzun seyahatlerinizi daha kolay ve pratik hale getirir. Geniş Uyumluluk :Type 2 soket girişi sayesinde, bu şarj kutusu neredeyse tüm elektrikli araçlarla uyumludur. 7,4kW, 11kW ve 22kW araçları sorunsuzca şarj edebilirsiniz. Kablo Dahil :5 Metre uzunluğundaki Type 2 şarj kablosu, kutu içerisinde dahili olarak gelir, böylece ekstra ekipman almanıza gerek kalmaz. Kolay Entegrasyon :AC Smart Eco, mevcut elektrik tesisatınızla sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir, böylece pahalı tesisat yenilemelerinden tasarruf sağlar. Kapsamlı Desteğimiz :Cihaz seçimi, montajı, ve devreye alma hizmetlerinde size yardımcı olmak için buradayız. Ayrıca, ürün hakkında merak ettiğiniz her şeyi sormak için soru & cevap bölümümüzü kullanabilirsiniz. WEIDMULLER AC Smart Eco 22kW Şarj İstasyonu, elektrikli aracınızı hızlı, güvenilir ve verimli bir şekilde şarj etmek için mükemmel bir seçenektir. Daha fazla bilgi, montaj hizmetleri ve sorularınız için bize ulaşmaktan çekinmeyin. Elektrikli aracınızı daha iyi bir geleceğe doğru şarj etmek için bize katılın!

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver