4
ErkekEşarp kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

WINNERS Beyaz Etnik Otantik Puşi Büyük Boy 100 Cm*100 Cm

87,10 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

WINNERS Beyaz Etnik Otantik Puşi Büyük Boy 100 Cm*100 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özcan Altunocak Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ALTUNOCAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0670135051
    Bu ürün Özcan Altunocak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünün boyutları 100cm x 100cm. Şıklığı tamamlayıcı orijinal puşidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Beyaz
  • Desen Etnik
Geri Bildirim Ver

Winners Beyaz Etnik Puşi

Genellikle Orta doğu ve Arap kültüründe sıklıkla kullanılan puşi, son yıllarda kıyafetlerde tamamlayıcı olarak tercih edilir. Ürün kenarları saçaklı genelde kırmızı, beyaz ve siyah renklerde küçük kare desenler içeren pamuklu bir şaldır. Her renkte ve modelde puşi görmek mümkündür. Müşteriler tarafından Winners beyaz etnik puşi kışın soğuktan korunmak için sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda kıyafetlerinizin şıklığını tamamlayan bir aksesuar olarak takabilirsiniz. Ürünü sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Ürün unisextir. Boyun, göğüs ve başa bağlanarak farklı tarzlarda kullanıma uygundur. Yaşanılan bölgeye göre puşi takma stilleri değişir. Çölde yaşayanlar sıcaktan korunmak için kafa üstüne sarık şeklinde takarak kullanır. Ayrıca rüzgar ve kum fırtınası yaşanan bölgelerde ağız ve burnu kapatarak işlevsel bir şekilde kullanılır.

  • Farklı stillerde kullanım avantajı
  • Zengin renk seçeneği
  • Unisex kullanıma uygun

Kullanışlı Winners Beyaz Etnik Puşi Özellikleri

Kullanışlı Winners Beyaz Etnik Puşi Özellikleri

Yörelere göre puşi kullanımı değişiklik gösterir. Genellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde kullanımı oldukça yaygındır. Bu yörelerde puşicilik mesleğinin geliştiği görülür. Bu bölgede genellikle orjinal beyaz puşi boyuna takılarak yaygın olarak kullanılır. Ürünün farklı yörelerde değişik stillerde kullanımı da oldukça yaygındır. Karadeniz bölgesinde genellikle başa değişik stillerde bağlanarak tercih edilir. Tüm bunlar dışında kombinler sıklıkla kullanılan puşiyi boyun bölgesine takarak şık bir aksesuar olarak tercih edebilirsiniz. Etnik tarzdan hoşlanan müşteriler için winners beyaz etnik puşi doğru bir seçim olur. Ürün 100 x 100 cm ölçüye sahip pamuklu kumaş kullanılarak tasarlanır. Bu ürünün orjinal beyaz rengi dışında siyah, kırmızı, haki, vizon, mavi ve daha birçok renk seçeneği mevcuttur. Siz de kıyafetlerinizde farklı bir stil oluşturmak için bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Winners Beyaz etnik Puşi Yorumları

Avantajlı Winners Beyaz etnik Puşi Yorumları

Aksesuar kullanımı şıklığın tamamlayıcısı olarak sıklıkla tercih edilir. Kıyafet modası kadar aksesuar materyallerinde de moda hızla gelişir. Takı olarak küpe, kolye bileklikler her dönem tercih edilirken son yıllarda puşi kullanımı moda olarak karşımıza çıkar. Yöresel bir şal modeli olan puşi etnik tarzda kare desene sahiptir. Ürün günlük kullanıma uygundur. Kullanışlı birçok özelliği olan bu ürünü aksesuar olarak da tercih edebilirsiniz. Ceketinizin üzerinden boynunuza takarak girdiğiniz ortama havalı bir giriş yapabilirsiniz. Kullanışlı geniş boyutuyla saçınıza sararak ya da bağlayarak farklı stil oluşturabilirsiniz. Ürünün, kıyafetinize uygun rengini tercih ederek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü kışın boynunuza sarıp soğuktan korunabilirsiniz. Ürünü deneyimleyen müşterilerin Winners beyaz etnik puşi yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Siz de avantajlı özelliklere sahip bu ürünü değerlendirebilir, kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Winners Beyaz Etnik Puşi Fiyatı

Bütçenize Uygun Winners Beyaz Etnik Puşi Fiyatı

Her yörede farklı isimlerle bilinen puşi, etnik tarzı ve avantajlı fiyatıyla müşterilere sunulur. Bir tür şal olan olan bu ürün, yaş, cinsiyet ve yöreye göre farklı amaçlarla kullanılır. Her geçen gün değişen moda akımları içinde puşi yaygın olarak tercih edilir. Winners beyaz etnik puşi fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Ürün beyaz renkli siyah kare desenli etnik tasarımlı modeli ile müşterilerin beğenisini toplar. Ürün 100 x 100 cm ideal boyutuyla farklı stillerde kullanım için uygundur. Ürünü satın alan müşteriler yorum yaparak deneyimlerini paylaşır. Siz de müşterilerin ürün hakkında değerlendirmelerini inceleyip, fikir sahibi olabilirsiniz. . Avantajlı fiyatı ve kullanışlı özelliklere sahip olan winners beyaz etnik puşiyi değerlendirebilirsiniz. Siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.