WİOX Karbon Fiber Folyo 5d Siyah Vinil Parlak - Boyut: 20cm X 152cm

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WİOX Karbon Fiber Folyo 5d Siyah Vinil Parlak - Boyut: 20cm X 152cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: wioxcomtr Satıcı Ünvanı: WİOX MEDİKAL KOZMETİK TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0811129323600001 Vergi Kimlik Numarası: 8111293236
    Bu ürün wioxcomtr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karbon Fiber Folyo 5D Siyah Vinil Parlak - Boyut: 20CM x152CM Wiox 5D Karbon Fiber Folyolar yalnızca su geçirmezlik, güneşkoruması, pürüzsüz yüzey, güçlü esneklik ve dayanıklılık avantajlarına sahipolmakla kalmaz, aynı zamanda rahat değiştirme özelliklerine de sahiptir. Araçseverlerin en çok tercihi ettiği modifiye malzemesidir Geniş kullanım alanı: Wiox karbon fiber 5d filmler sadecearaç iç mekânları ve araç dış mekânlarında değil, aynı zamanda bilgisayarlarda,cep telefonlarında, bisikletlerde, mobilyalarda vs. kullanılabilir. Wiox 5d Karbon Folyo Otomobilinizle mükemmel uyum sağlar,kullanımı kolaydır, kırışmaz, kabarmaz, çatlamaz, kırılmaz ve boyalı yüzeyezarar vermeden hiçbir kalıntı bırakmadan temiz bir şekilde çıkarılabilir. Mükemmel koruma: Yüksek kaliteli PVC malzemeden, aşınmayadayanıklı, su geçirmez, leke ve UV ışınlarına dayanıklı, solmaz, kolayyırtılmaz. Kabarcıksız: Bu vinil kendinden yapışkanlıdır ve havakanallarına sahiptir, böylece hava dışarı çıkabilir. Kolay kurulum: Kendinden yapışkanlı ve esnek bir yapıya sahiptir.Tek bir Ragle ile hem düz ve kavisli yüzeyler için kolayca kullanılabilir. Wiox 5d Karbon Fiber Folyo Uygulanmadan önce yüzeyitemizlemek, yapışmaya yardımcı olur ve kusurlara neden olabilecek kirleritemizler. Bir ısı tabancası kullanmak Folyoyu daha esnek hale getirecek ve aynızamanda kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olacaktır.. Uygulama yaparken oluşacak kırışıklıklar ve havakabarcıklarını yumuşak bir lastik veya ragle kullanmak bu sorunu düzeltmeyeyardımcı olacaktır.
Geri Bildirim Ver