9
Yağmur Kaydırıcılar kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Würth Buz Çözücü Sprey & Yağmur Kaydırıcı & Buğu Önleyici

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,99 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Würth Buz Çözücü Sprey & Yağmur Kaydırıcı & Buğu Önleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİZ CLASS Satıcı Ünvanı: BİZCLASS MODA ORGANİZASYON TURİZM HİZMETLERİ VE İNŞAAT SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178161032300001 Vergi Kimlik Numarası: 1781610323
    Bu ürün BİZ CLASS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Buz Çözücü Sprey 500 Ml. Geri Bildirim Ver Buzu ve kırağıyı hızlı ve etkili bir şekilde giderir Ağır bir şekilde buzlanmış camlar bile buz ve kırağıdan hızlı ve etkili bir şekilde temizlenir Çaba gerektiren kazıma işlemine gerek kalmaz Az zaman gerekir Camların tekrar buzlanmasını engeller Araç iç kısmı çalışma sıcaklığına erişmese bile açık bir görüntü sağlanır Mükemmel malzeme uyumluluğu Boyalara, kauçuklara ve plastiklere zarar vermez Metanol içermez hoş limon kokusu Uygulama: Buzlanmış camlara yukarıdan aşağıya doğru püskürtün ve kısa bir süre etki göstermesini bekleyin Eriyen buzu bir buz kazıyıcı ile temizleyin Würth Yağmur Kaydırıcı Buğu Önleyici WürthBuğu önleyici 150ML Araç camlarında, aynalarda ve gözlük camlarında buğulanmayı önleyen sprey Net görüş sağlarAraçlarda buğulanmayı önleyerek görüş kalitesini ve sürüş güvenliğini arttırır. Uzun sürekli korumaUygulanan yüzeylerde uygulamaya bağlı olarak 1 haftaya kadar buğulanmayı önler Maske takan gözlük kullanıcıları için ideal üründür Würth Yağmur Kaydırıcı Sprey Cam Su Itici Kaydırıcı 150 ml Würth yağmur kaydırıcı sprey 150 ml Özellikleri: Içerik: 150 ml. Tüm araç camlarında, duşakabinlerde ve tekne camlarında kullanıma uygun yağmur kaydırıcı sprey. 80 km/h ve üzeri hızlarda yağmur damlalarının cama tutunmasını önler, rüzgarla kaymasını sağlar. Kirlerin, damlaların tutunmasını önleyerek net bir görüş sağlar ve sürüş güvenliğini arttırır. Uzun süre etkili: Ön işlem ve kullanım şekline bağlı olarak 4- 6 hafta kadar etki süresi vardır. Not: Aşındırıcı özellikli cam temizleyiciler kullanmayın. Nasıl uygulanır? Uygulama yapılacak olan cam yüzeyini tamamen temizleyin. Yüzeyin kuru, tozsuz ve yağsız olmasına dikkat edin. Camın dış yüzeyine yağmur kaydırıcı spreyi püskürtün ve sünger yardımı ile camın yüzeyinde boşluk kalmayacak şekilde dağıtın, 5 dakika bekledikten sonra mikrofiber bir bez ile yüzeyi parlayana kadar silin. Iyi sonuç alabilmek için bu işlemi tekrarlayınız.
Geri Bildirim Ver